ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΙΡΑΝ ΠΡΟΣ ΑΡΑΒΕΣ «Αφήστε τα λόγια και δώστε όπλα» στους παλαιστίνιους

ΔΙΕΘΝΗ. - 21 Νοέ 2012 - 15:30

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ιρανικού κοινοβουλίου Ali Larijani οι χώρες του Αραβικού συνδέσμου πρέπει να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Ιράν και να παρέχουν στρατιωτική βοήθεια στους Παλαιστίνιους μαχητές.

« Είμαστε περήφανοι που έχουμε βοηθήσει με στρατιωτική βοήθεια και όχι μόνο (τους Παλαιστινίου μαχητές ) ενώ οι Αραβικές χώρες κάθονται και πραγματοποιούν συναντήσεις .Πρέπει να γνωρίζουν (οι Άραβες) ότι το Παλαιστινιακό έθνος δεν έχει ανάγκη λόγων ή συναντήσεων» καταλήγει η ανακοίνωση του Ali Larijani στο κρατικό πρακτορείο Fars Agency.

«To μήνυμα μας είναι ότι εάν οι Αραβικές χώρες θέλουν να βοηθήσουν το έθνος της Παλαιστίνης θα πρέπει να του παρέχουν στρατιωτική βοήθεια» καταλήγει η ανακοίνωση του Ιρανού εκπροσώπου του κοινοβουλίου που στην ουσία αντανακλά την κυβέρνηση και των καθεστώς των μουλάδων του Ιράν.

ΠΗΓΗ

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr