• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Κυριακή, 21 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΑΠΑΓΑΓΟΥΝ ΕΞΙΣΛΑΜΙΖΟΥΝ ΚΑΙ « ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ » ΧΡΙΣΤΙΑΝΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΣΤΟ ΧΑΛΕΠΙ

12 έτη ago
in ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Σφαγές χριστιανών σε Μοσούλη, απαγωγές και εξισλαμισμοί γυναικών σε Χαλέπι και Qaracoch (Ιράκ). Μαρτυρίες αυτοπτών για τα νέα δράματα των χριστιανών της Ανατολής και καταγγελίες των συγγενών των θυμάτων  του Χαλιφάτου.

στα χερια των τζιχαντιστων Μια απο τις χριστιανες που απηγαγαν στη Μοσουλη
Στα χερια των τζιχαντιστών μια απο τις χριστιανές που απήγαγαν στη Μοσούλη

Δ Πορφύρης  /Π Σταφυλά

“Είναι 26 Ιουνίου σχεδόν μεσάνυχτα. Μιλάω στο τηλέφωνο με την οικογένεια ενός από τα 6 κορίτσια χριστιανές αρμένιες και ασσύριες που απήγαγαν οι τζιχαντιστές στο Χαλέπι. Μετά από πολλές προσπάθειες πέτυχα να επικοινωνήσω με την μητέρα του ενός κοριτσιού. Η κόρη της εξαφανίστηκε ένα 24ωρο πριν και όταν μιλήσαμε δεν είχε κατορθώσει να εντοπίσει την κόρη της. Το μόνο μήνυμα που είχε ήταν ένα τηλεφώνημα από έναν άγνωστο άντρα.

Η κόρη σας είναι σώα και αβλαβής. Συγχαρητήρια. Αύριο αυτή θα μυηθεί στην αληθινή πίστη και θα έχει την τιμή να συνάψει γάμο με ένα από τους γιούς μας. Δόξα στον Αλλάχ .

αυτούς τους νέους τους καταδίκασαν σε θάνατο στην Ντέιρ Έζορ γιατι διαδήλωσαν υπέρ του Άσσαντ
Αυτούς τους νέους  που είναι μοντέρνοι και αρνούνται τη σκοταδιστική εκδοχή του του Ισλάμ, καταδίκασαν σε θάνατο στην Ντέιρ ελ Έζορ γιατι διαδήλωσαν υπέρ του Άσσαντ…Αυτή είναι η νεολαία που θέλουν να καταπνίξουν στη Συρία

Ο δημοσιογράφος συνεχίζει να διηγείται τις πληροφορίες που λαμβάνει από χριστιανούς στο Ιράκ:

“……Δέχομαι ένα νέο sms στο κινητό είναι από ένα φίλο τούρκο υπήκοο:Σου έστειλα ένα νέο βίντεο. Είναι εικόνες μαζικής εξόδου από την ασσυριακή πόλη του Qarakosh. 40 με 50.000 άτομα έφυγαν πανικόβλητα. Η κίνηση είναι χαοτική. Χιλιάδες αυτοκίνητα γεμάτα μπαγκάζια ως επάνω. Σε κάθε αυτοκίνητο έχουν στοιβαχθεί τουλάχιστον 7 επιβάτες. Άλλοι που δεν είχαν την τύχη να επιβιβαστούν σε κάποιο όχημα τρέχουν ανάμεσα στα αυτοκίνητα με τα παιδιά στην αγκαλιά. Ηλικιωμένοι είναι όρθιοι στην άκρη του δρόμου. Τρέμουν κυριολεκτικά… Κρατάω από το χέρι τον Youssef.

την απήγαγαν στη Μοσούλη
                         την απήγαγαν στη Μοσούλη

«Φθάνουν , φθάνουν! Ακούω μια γυναίκα να στριγγλίζει : « Αυτοί είναι εδώ! » φωνάζει καθώς βγαίνει τρέχοντας από το σπίτι της. Ακούμε παρόμοιες κραυγές κι από άλλα άτομα. Οι καμπάνες των 12 εκκλησιών χτυπούν ακατάπαυστα για να προειδοποιήσουν τον πληθυσμό. Μπαίνω στο αυτοκίνητο μαζί με άλλους 9. Ακούμε βόμβες και πυροβολισμούς. Είμαστε τώρα στο Erbil αλλά όλος ο κόσμος δεν κατόρθωσε να φύγει».

το χριστιανόπουλο που απήγαγαν στη Μοσούλη
                το χριστιανόπουλο που απήγαγαν στη Μοσούλη

Ο ίδιος ο δημοσογράφος εξομολογείται τα συναισθήματά του μετά την πρόσφατη αναδίπλωση και μαζική επίθεση της ISIS που μετονομάστηκε σε Ισλαμικό Κράτος ή Χαλιφάτο:

“Τρέμω ολόκληρος, δάκρυα τρέχουν από τα μάτια μου. Αυτός είναι ο λαός μου , η ιστορία μου, η κληρονομιά μας. Οι παπούδες της μητέρας μου επέζησαν από την γενοκτονία των αρμενίων, των ασσύριων, των ελλήνων του πόντου. Η γιαγιά μου η μόνη που επέζησε από μια μεγάλη οικογένεια ανασύρθηκε ζωντανή από ένα πηγάδι γεμάτο πτώματα. Εδώ και κάποιους μήνες μίλησα με μια γυναίκα που όλη η οικογένειά της βρέθηκε σφαγμένη σε ένα πηγάδι σε ένα χωριό στη Συρία.Τη γυναίκα αυτή τελικά την απήγαγαν την εξισλάμισαν βιαίως και ένας Θεός ξέρει τι άλλο της έκαναν. Κανείς δεν ξέρει αν ακόμη είναι ζωντανή. Και την γιαγιά μου παλιά την απήγαγαν και την εξανάγκασαν να ζήσει ως μουσουλμάνα για χρόνια ώσπου  κάποτε κατάφερε να δραπετεύσει. Η ιστορία των παπούδων μου δεν είναι διαφορετική από τις ιστορίες της Συρίας και του Ιράκ. Οι χριστιανικές μειονότητες είναι καταπιεσμένες, διώκονται. Ο βιασμός, η απαγωγή, η δολοφονία είναι μέρος της καθημερινότητάς τους”.

Στο βίντεο που ακολουθεί και αναρτήθηκε από το “Ισλαμικό Κράτος”  τα μέλη μιας χριστιανικής οικογένειας στη Μοσούλη σφαγιάζονται μέσα στο σπίτι . Τα πτώματα κοίτονται σε διαφορετικούς χώρους δωμάτια του σπιτιού σε λίμνη αίματος.

VIDEO:

Από τις 28 Ιουνίου η ίδια οργάνωση απήγαγε 2 χαλδαίες χριστιανές, τις μοναχές Atur και Miskinta και 2 νέες κοπέλες χριστιανές τις Sarah Khoshaba και Ηalle Salem και ένα αγόρι που ήταν μαζί τους.

οι 2 απαχθείσες μοναχές στη Μοσούλη
            οι 2 απαχθείσες μοναχές στη Μοσούλη

Η απαγωγή έγινε καθώς επέστρεφαν με αυτοκίνητο στη Μοσούλη στην επαρχία της πόλης Dohuk. Σύμφωνα με πηγές της εκκλησίας τους στο Ιράκ την 5μελή ομάδα συνέλαβαν μαχητές του “Ισλαμικού Κράτους”. Οι απαγωγείς διαβεβαιώνουν ότι τις κρατούν για να εγγυηθούν την ασφάλειά τους. Οι 2 αδερφές διαχειρίζονται ένα ορφανοτροφείο κοντά στη Μοσούλη (Fides ).

dimpenews.com

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΟ ΚΡΕΜΛΙΝΟ! ΣΤΗΝΟΥΝ ΣΚΛΗΡΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ
ΔΙΕΘΝΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΟ ΚΡΕΜΛΙΝΟ! ΣΤΗΝΟΥΝ ΣΚΛΗΡΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ

by admin
6 ώρες ago
Ουκρανικά drone χτύπησαν ρωσικό διυλιστήριο στην Δυτική Σιβηρία! (βίντεο)
Slider

Ουκρανικά drone χτύπησαν ρωσικό διυλιστήριο στην Δυτική Σιβηρία! (βίντεο)

by admin
6 ώρες ago
Η Ανθρωπότητα κρατά την Ανάσα της… Πάμε για Μετωπική Πυρηνική – Το Κρεμλίνο Προειδοποιεί ότι Επίκειται μια «Καταστροφική Απάντηση» …
ΔΙΕΘΝΗ

Η Ανθρωπότητα κρατά την Ανάσα της… Πάμε για Μετωπική Πυρηνική – Το Κρεμλίνο Προειδοποιεί ότι Επίκειται μια «Καταστροφική Απάντηση» …

by admin
9 ώρες ago
To βρετανικό Puppet Show σε κρίσιμη καμπή. Παραιτείται τη Δευτέρα ο Keir Starmer;
Slider

To βρετανικό Puppet Show σε κρίσιμη καμπή. Παραιτείται τη Δευτέρα ο Keir Starmer;

by admin
9 ώρες ago
Next Post
Σκάνδαλο στον αγώνα Ελλάδας-Κόστα Ρίκα! Δείτε τι πήγε να κάνει σε παίχτη της Εθνικής ο προπονητής της αντίπαλης ομάδας [video]

Σκάνδαλο στον αγώνα Ελλάδας-Κόστα Ρίκα! Δείτε τι πήγε να κάνει σε παίχτη της Εθνικής ο προπονητής της αντίπαλης ομάδας [video]

Οι Ουκρανοί δολοφόνοι δεν σταματούν πουθενά – Στις φλόγες η Luganskaya (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Ουκρανοί δολοφόνοι δεν σταματούν πουθενά – Στις φλόγες η Luganskaya (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr