ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Jordan Maxwell: Προειδοποίηση Blue Beam Project!

ΚΛΟΙΟΣ. - 20 Μάι 2020 - 18:55
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Ο Jordan Maxwell συνεχίζει ως εξέχων ερευνητής και ανεξάρτητος μελετητής στον τομέα της απόκρυφης / θρησκευτικής φιλοσοφίας.

Το έργο του για το θέμα των μυστικών κοινωνιών, τόσο αρχαίων όσο και σύγχρονων, και τα σύμβολα τους, έχει συναρπάσει το κοινό σε όλο τον κόσμο εδώ και δεκαετίες. Λαμβάνοντας υπόψη τα ταχέως μετακινούμενα γεγονότα του σήμερα, και τον πολύ πραγματικό ρόλο που διαδραματίζουν οι κρυφές θρησκευτικές ατζέντες στον σύγχρονο κόσμο που έχει υποστεί πόλεμο, πιστεύει ότι αυτά τα αμφιλεγόμενα θέματα δεν είναι μόνο ενδιαφέροντα για εξερεύνηση, αλλά και πολύ σημαντικά για να τα αγνοήσουμε! Οι εξαιρετικές παρουσιάσεις του περιλαμβάνουν έγγραφα και φωτογραφίες που σπάνια φαίνονται αλλού.

Truth Be Told
ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr