• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Σάββατο, 20 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΕΛΛΑΔΑ

ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ ΓΙΑ «ΣΧΕΔΙΟ ΠΥΘΙΑ»: «Μου την έχουν στημένη»

9 έτη ago
in ΕΛΛΑΔΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Ψευδές και ανυπόστατο χαρακτηρίζει ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχ. Καρχιμάκης, δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία» που αναφέρεται σε βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών το οποίο εμπλέκει τον πρώην βουλευτή ΠΑΣΟΚ Μιχ. Καρχιμάκη με το «σχέδιο Πυθία» και τις υποκλοπές σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή.

Χαρακτηριστικά, όπως λέει ο κ. Καρχιμάκης στην ανακοίνωσή του, η εμπλοκή του στην υπόθεση είναι προιόν της «δόλιας και αβάσιμης κατηγορίας που έχει κατασκευαστεί εις βάρος μου από υπόδικο και καταδικασθέντα πρώην πράκτορα της ΕΥΠ».

Ενώ τονίζει πως ακόμα και από τις έρευνες που έχουν γίνει από την ΕΥΠ δεν προκύπτει ενοχοποίησή του, και πογραμμίζει πως στο πόρισμα αναφέρεται πως κανένα ύποπτο έγγραφο της ΕΥΠ δεν βρέθηκε στην οικία του, αντίθετα με όσα αναφέρει το δημοσίευμα.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

«Κυκλοφορεί από χθες σε έντυπη μορφή και αναπαράχθηκε στο διαδίκτυο , το ψευδές , ανυπόστατο και συκοφαντικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Κυριακάτικη Δημοκρατία», το οποίο με αβάσιμα στοιχεία επιχειρεί να δημιουργήσει ψευδείς εντυπώσεις στην κοινή γνώμη για την ποινική υπόθεση η οποία εκκρεμεί εις βάρος μου στην δικαιοσύνη.

Έτσι, με κατασκευασμένες ειδήσεις, η «Κυριακάτικη Δημοκρατία», αφενός με εμπλέκει με τις υποθέσεις Πυθία και υποκλοπές, με τις οποίες ουδεμία σύνδεση έχει η επίδικη υπόθεσή μου και αφετέρου παραποιώντας γεγονότα και πληροφορίες, με σκοπό την συκοφάντησή μου, διαδίδει ψευδώς ότι ,δήθεν, υπάρχει ηχογραφημένο υλικό συνομιλίας μου με υπαλλήλους της ΕΥΠ για δήθεν υποκλοπή εγγράφων της υπηρεσίας τους από εμένα! Ομοίως και με σκοπό τη σπίλωσή μου η εφημερίδα αναφέρει ψευδώς ότι δήθεν αυτά τα έγγραφα βρέθηκαν στην οικία μου, ενώ σε όλα τα έγγραφα της δικογραφίας ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΡΗΤΑ ΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΟΠΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΥΠ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΜΟΥ.

Σε κάθε περίπτωση και με σκοπό την αποκατάσταση της μόνης αλήθειας οφείλω να γνωρίσω τα εξής:

«Ακόμα μία φορά, κατά την εξέταση της υπόθεσης που στήθηκε εναντίον μου από υπόδικους εκπροσώπους του υποκόσμου, βρίσκομαι αντιμέτωπος με πρωτοφανή φαινόμενα λειτουργίας ορισμένων εκπροσώπων της Ελληνικής Δικαιοσύνης. Πρώτη πράξη του παραλογισμού, αποτέλεσε η άνευ προηγουμένου, επιβολή εγγυοδοσίας εις βάρος μου, του 1.000.000 ευρώ, όταν την ίδια στιγμή σε υποθέσεις παιδεραστών, εμπόρων ναρκωτικών, βιαστών, εμπόρων όπλων, καταχραστών του δημοσίου χρήματος κλπ η ελληνική δικαιοσύνη επιβάλλει σαφώς χαμηλότερα ποσά. Η εις βάρος μου αυτή εγγύηση, η οποία ουδέποτε καταβλήθηκε από εμένα η οποιονδήποτε άλλο για εμένα, φυσικά αποσύρθηκε λόγω κατακραυγής από την κοινή γνώμη και από μεγάλη μερίδα του νομικού κόσμου.

Κώστας Καραμανλής: Στο σκαμνί για κατασκοπεία Ελληνοαμερικανός

Στη συνέχεια, επιχειρήθηκε η άστοχη, παράνομη, παράτυπη και μεθοδευμένη συσχέτιση της υπόθεσης, με το προφανώς άσχετο σχέδιο Πυθία και τώρα κάποιοι λειτουργοί της δικαιοσύνης στη χώρα μας πρωτοτυπούν και πάλι, αποδεικνύοντας ότι η δικαιοσύνη μπορεί να λειτουργεί όχι μόνο με δύο ταχύτητες, αλλά και με ταχύτητα φωτός όταν επιλεκτικά και στοχευμένα επιλέγουν να το πράξουν κάποιοι. Έτσι, σε πρωτοφανείς χρόνους για τα ελληνικά δεδομένα και σε διάστημα δέκα ημερών, Συμβούλιο Πλημμελειοδικών και μάλιστα Τμήμα Διακοπών, μελέτησε δικογραφία χιλιάδων σελίδων, συνήλθε σε διάσκεψη και παραμονές Δεκαπενταύγουστου, εξέδωσε το βούλευμα της παραπομπής μου σε δίκη για την ανυπόστατη, δόλια και αβάσιμη κατηγορία που έχει κατασκευαστεί εις βάρος μου από υπόδικο και καταδικασθέντα πρώην πράκτορα της ΕΥΠ. Αλλά και για το άλλο «έγκλημα» που διέπραξα , να ασκήσω κοινοβουλευτικό έλεγχο στα πλαίσια των καθηκόντων μου ως σκιώδους υπουργού Εθνικής Άμυνας και χάριν της προστασίας του δημοσίου συμφέροντος και ανθρώπινων ζωών, στελεχών των ενόπλων δυνάμεων που έμπαιναν σε κίνδυνο.

Βασιζόμενο, αποκλειστικά, στην έωλη και στημένη καταγγελία του ως άνω ανυπόληπτου, υπόδικου και καταδικασθέντος προσώπου, το οποίο για γεγονότα που δήθεν τελέστηκαν το 2005, θυμήθηκε να τα καταγγείλει το 2013, με προφανείς ιδιοτελείς του σκοπιμότητες, το Συμβούλιο παρέβλεψε τα αδιάσειστα στοιχεία που προκύπτουν από τα αμετάκλητα πορίσματα των υπηρεσιακών και πειθαρχικών συμβουλίων της ΕΥΠ, σύμφωνα με τα οποία , ουδεμία ένδειξη τέλεσης των επίδικων αδικημάτων προέκυψε κατά τον ενδελεχή έλεγχο που η ΕΥΠ , ως αρμόδια υπηρεσία για την προστασία της εθνικής μας ασφάλειας, έκανε μέσω της διενέργειας Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Υποβίβασε τα πορίσματα-πρακτικά, τα οποία αποδομούν πλήρως το κατηγορητήριο, σε απλά έγγραφα της Γραμματείας του Υπηρεσιακού Συμβουλίου της ΕΥΠ και αβίαστα κατέληξε σε παραπεμπτικό διατακτικό , σημειώνοντας ρεκόρ ταχύτητας και προχειρότητας κατά τη μελέτη και αξιολόγηση της δικογραφίας.

Με την αβάσιμη κρίση του, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών , ενίσχυσε και επανατροφοδότησε ακόμα και την κορωνίδα του παραλογισμού σε αυτή την καθόλα στημένη υπόθεση. Δηλαδή, την άστοχη και ασφαλώς μεθοδευμένη διασύνδεση της υπόθεσής μου με το σχέδιο Πυθία και τη δικογραφία για τις υποκλοπές.

Παρέλειψε όμως, το Συμβούλιο, να σπουδαιολογήσει ότι ο αρμόδιος δικαστικός λειτουργός το έτος 2013 , στην «αγωνία» του να με εμπλέξει με τις άσχετες υποθέσεις Πυθία και υποκλοπές, αυθαίρετα και βεβιασμένα συνένωσε την υπόθεσή μου με αυτές. Για να έρθει λίγους μήνες μετά να ζητήσει το διαχωρισμό τους, επιβεβαιώνοντας το λάθος του. Άλλωστε ο σκοπός της διάδοσης στην κοινή γνώμη ότι «εμπλέκομαι» στο σχέδιο Πυθία και τις προεκτάσεις του είχε επιτευχθεί.

Είναι δυσοίωνο στις μέρες μας ο ανώτατος υπερασπιστής των δικαιωμάτων του ανθρώπου , της ευνομούμενης πολιτείας, της εφαρμογής των δημοκρατικών αξιών και θεσμών , ο οποίος δεν είναι άλλος από τη Δικαιοσύνη , να καταλείπει σκιές ως προς την αμεροληψία της, την ακεραιότητα και αντικειμενικότητά της, παρέχοντας έτσι σε κάθε οργανωμένο εγκληματία ευρύ πεδίο να διασύρει και να σπιλώνει τιμές και υπολήψεις.

Προσδοκώ όμως, ακόμα, πιστεύω και θέλω να έχω εμπιστοσύνη, πως η Ελληνική Δικαιοσύνη, έστω και στον επόμενο βαθμό, θα πράξει το καθήκον της και θα αποκαταστήσει την ηθική και νομική τάξη«.

crashonline.gr

Πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας και πρόωρης εκσπερμάτωσης ; Υπάρχει λύση … ΕΔΩ

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Στρατιωτικός όρκος στο Δωδεκάθεο: Η ειδωλολατρία βάφτηκε «χακί» και ζητά… θεσμική αναγνώριση!
Slider

Στρατιωτικός όρκος στο Δωδεκάθεο: Η ειδωλολατρία βάφτηκε «χακί» και ζητά… θεσμική αναγνώριση!

by admin
2 ημέρες ago
Ποιος είπε πως δεν έχουμε πλέον ελπίδα και πως όλα τελείωσαν στην Ελλάδα;
Slider

Ποιος είπε πως δεν έχουμε πλέον ελπίδα και πως όλα τελείωσαν στην Ελλάδα;

by admin
3 ημέρες ago
Κόνιτσα: 4 αδέρφια νεκρά σε κοντέινερ – Μερικά τετραγωνικά ανθρωπιάς δεν περίσσεψαν σε κανέναν;
ΕΛΛΑΔΑ

Κόνιτσα: 4 αδέρφια νεκρά σε κοντέινερ – Μερικά τετραγωνικά ανθρωπιάς δεν περίσσεψαν σε κανέναν;

by admin
4 ημέρες ago
700.000 Έλληνες θα χάσουν τα αυτοκίνητά τους την επόμενη 5ετία λόγω «νέων κανονισμών περιβάλλοντος» Εξοντώνουν τους φτωχούς
Slider

700.000 Έλληνες θα χάσουν τα αυτοκίνητά τους την επόμενη 5ετία λόγω «νέων κανονισμών περιβάλλοντος» Εξοντώνουν τους φτωχούς

by admin
4 ημέρες ago
Next Post
Μεγάλο Θαύμα ! 8χρονο μουγκό κοριτσάκι μίλησε μπροστά στην εικόνα της Παναγίας Γοργοϋπηκόου

Μεγάλο Θαύμα ! 8χρονο μουγκό κοριτσάκι μίλησε μπροστά στην εικόνα της Παναγίας Γοργοϋπηκόου

“Έ λ λ η ν ε ς” …διαδηλωτές ! (…Α θ η ν α ί ο ι;;;)

"Έ λ λ η ν ε ς" ...διαδηλωτές ! (...Α θ η ν α ί ο ι;;;)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr