• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Κυριακή, 21 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΕΘΝΙΚΑ

ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ!!! Και όμως εδώ και 1,5 μήνα το αταμπέλοτο πατριωτικό κίνημα μετράει ΜΟΝΟ ΝΙΚΕΣ!!!

10 έτη ago
in ΕΘΝΙΚΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

Είμαστε απίστευτος λαός και το ξέρουμε.

Πολλές φορές με πιάνει μια “κατάθλιψη” γιατί δεν βλέπω τους συμπατριώτες μου να αντιδρούν…

Πόσο λάθος κάνω…

Έκατσα κάτω σήμερα το πρωί  που είμαι ξεκούραστος και με το μυαλό καθαρό και έκανα έναν απολογισμό…

Τα βάζω κάτω και πείτε μου να κάνω κάπου λάθος:

α)Όταν ξεκίνησε το θέμα με την πρωινή προσευχή – που για πρώτη φορά μετά από 16 χρόνια ο ανιστόρητος υπουργός παιδείας άλλαξε την εγκύκλιο αποφεύγοντας να ορίσει την πρωινή προσευχή και την έπαρση σημαίας, λέγοντας μόνος ότι έχουν εφαρμογή οι τάδες διατάξεις – ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ. Το πρόβλημα εντοπίσθηκε και αμέσως γιγαντώθηκε αναγκάζοντας την εκκλησία σε ξύπνημα από το λήθαργο, την αυθημερόν έκδοση ανακοίνωσης και αυτούς που ήθελαν να εφαρμόσουν ύπουλα σχέδια να κρυφθούν πάλι πίσω από τα παραβάν τους.

β)Το θέμα των θρησκευτικών. Εδώ μιλάμε για την υπέρτατη νίκη. Ήδη εκπαιδευτικοί σύλλογοι αρνήθηκαν και εγγράφως να εφαρμόσουν το πρόγραμμα του Υπουργού Παιδείας, επικαλούμενοι το Σύνταγμα αλλά και την έλλειψη επιστημονικών μελετών για τις βλακείες που θέλει να διδάσκονται τα παιδιά. Γονείς ρίχνουν πυρά προς τους δασκάλους με ευθείς απειλές, με αποτέλεσμα και αυτοί να μην συμμορφώνονται (στη ζούλα προφανώς φοβούμενοι την πολιτική τους ηγεσία). Η τεράστια κινητοποίηση ημών των Ελλήνων Χριστιανών  Ορθόδοξων Πατριωτών έφερε και την έγερση της εκκλησίας, με τις γνωστές δηλώσεις, την αυθημερόν επισκέψεις στον πρωθυπουργό, την απειλή να ρίξει την κυβέρνηση ο Καμμένος. Στο θέμα θα υπάρξουν μεγάλες μάχες στη συνέχεια. Εδώ είμαστε να τις δώσουμε.

γ) Το μέγα ζήτημα των πλειστηριασμών. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΝΙΚΗ. Σήμερα τρέχουν να καταθέσουν νόμο για να μην βγαίνουν σε πλειστηριασμούς σπίτια φτωχών οικογενειών. ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.

δ) Η παραποίηση της σημαίας των Λιντλ. ΕΔΩ ΆΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ. Όσο κάποιοι με πραγματικά ηλίθια άρθρα προσπάθησαν να σώσουν την εταιρεία, ευτυχώς είχαμε κρατήσει αρχείο το πριν και το μετά και αποδείξαμε με στοιχεία ότι η σημαία και είχε παραποιηθεί και αλλά και παράνομα χρησιμοποιηθεί. Οι Ελληνικές εταιρείες που παράγουν για την λιντλ  αναγκάσθηκαν σε δηλώσεις, τα λιντ σε ανακοίνωση και ανάρτηση της σημαίας στη σελίδα της εταιρείας (βέβαια και αυτό παράνομο… αλλά τέλος πάντων)

ε) ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ:  Μέχρι προχθές οι Υπουργοί της Ελλάδας κοίμιζαν τα πλήθη. ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ ενεργοποιήσαμε μαζικά τους χιλιάδες φίλους που μας διαβάζουν. Αναγκάσθηκε ο Πρωθυπουργός χθες να παραδεχθεί το πρόβλημα και να καλέσει την Τουρκία να συμμορφωθεί. Όμως μέχρι προχθές ούτε στις ειδήσεις δεν αναφερόταν το θέμα. Λίγες φωνές και για λίγο χρόνο σε ένα τόσο μεγάλο ζήτημα. Αν μη τι άλλο καταφέραμε το σημαντικότερο να ενεργοποιηθούν αυτοί που πρέπει (στρατιωτικοί και λοιποί στις ακριτικές περιοχές, που πλέον δεν περιμένουν εντολές από την Αθήνα για να είναι έτοιμοι… ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Π Α Ν Τ Α ΕΤΟΙΜΟΙ!!!).

στ)ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ: Ανακοινώθηκαν μόλις την ημέρα που άνοιξαν τα σχολεία που θα φοιτήσουν παιδιά μεταναστών. Τι νομίζεται εδώ δεν νικήσαμε; ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ!!! ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΤΡΑΜΕ ΝΙΚΕΣ!!! ΚΑΝΕΝΑ σχολείο που αντέδρασε δεν έστειλαν μαθητές – παιδιά μεταναστών. ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ. Οι υπόλοιποι ας πρόσεχαν. Δεύτερο στοιχείο: ΑΠΟ ΤΑ 10.000+ ανήλικα μόνον τα 350 πάνε σχολείο. Μην μιλάνε για νίκη λοιπόν μερικοί γιατί νίκη με το 3,5%  δεν είναι νίκη, ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ!!!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Δεν έχουμε απλά μερικές νίκες σε κάποιες μάχες. ΕΧΟΥΜΕ ΝΙΚΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Αδέλφια συμπατριώτες μου…

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, χωρίς ταμπέλες, χωρίς κόμματα, απλά ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

Αναλογιστείτε όλα όσα σας ανέφερα, σκεφθείτε και εσείς…

ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΡΙΞΕΙ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ!!!


e-koutsobola.gr

Tags: slide5
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Πώς Ελλάδα και Κύπρος κινδυνεύουν να στοχοποιηθούν από το Ιράν
Slider

Πώς Ελλάδα και Κύπρος κινδυνεύουν να στοχοποιηθούν από το Ιράν

by admin
2 εβδομάδες ago
Η Χαμάς ετοίμαζε για πρώτη φορά μαζικό τρομοκρατικό χτύπημα σε ελληνικό έδαφος! Πόσοι άλλοι κρύβονται εδώ;
Slider

Η Χαμάς ετοίμαζε για πρώτη φορά μαζικό τρομοκρατικό χτύπημα σε ελληνικό έδαφος! Πόσοι άλλοι κρύβονται εδώ;

by admin
2 εβδομάδες ago
Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Π.Χέγκσεθ: «Πότε θα κάνει κάτι η Ελλάδα για να αποτρέψει την είσοδο παράνομων μεταναστών;»
Slider

Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Π.Χέγκσεθ: «Πότε θα κάνει κάτι η Ελλάδα για να αποτρέψει την είσοδο παράνομων μεταναστών;»

by admin
2 εβδομάδες ago
Στρατηγός Ταμουρίδης: «Έργα και ημέρες» του «Σουλτάνου» Ερντογάν!
Slider

Στρατηγός Ταμουρίδης: «Έργα και ημέρες» του «Σουλτάνου» Ερντογάν!

by admin
2 εβδομάδες ago
Next Post
ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ! – Ο Πήλινος Στρατός στην Κίνα φτιάχτηκε από Αρχαίους Έλληνες

ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ! – Ο Πήλινος Στρατός στην Κίνα φτιάχτηκε από Αρχαίους Έλληνες

Τουρκία: Βομβιστική επίθεση σε εμπορική αμαξοστοιχία

Τουρκία: Βομβιστική επίθεση σε εμπορική αμαξοστοιχία

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr