• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τετάρτη, 22 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΠΟΨΗ Δεν καταλαβαίνουν κάποιοι Αλβανοί γιατί προστατεύουμε τα Σκόπια ενώ ομολογούν ότι τρέμουν τον στρατό μας

9 έτη ago
in ΑΠΟΨΕΙΣ, ΕΘΝΙΚΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Χρειάστηκε πρωτίστως ένας Κοτζιάς και βεβαίως κι ένας Καμμένος για να εμπεδώσουν ξανά οι Αλβανοί αυτό που είχαν «ξεχάσει», ότι δηλαδή η Ελλάδα είναι ισχυρή στρατιωτική δύναμη, ηγέτιδα των Βαλκανίων και δεν τους «παίρνει» για πολλά πολλά με την Ελλάδα.

Βλέπετε από το 1996 και μετά, που είχαμε παραδώσει τη διακυβέρνηση του τόπου μας στα εκσυγχρονιστικά και νεοφιλελεύθερα ασπόνδυλα, που θεωρούσαν «ισχυρή» Ελλάδα τη «φούσκα» του ευρώ, τα διακοποδάνεια και τις… Μυκόνους, που ήθελαν να αλλάξουν την ιστορία μας με θεωρίες «συνωστισμών» στη Σμύρνη, ουδείς ασχολιόταν σοβαρά με την εξωτερική μας πολιτική, με αποτέλεσμα ούτε να μας σέβονται, ούτε να μας φοβούνται οι κατσικοκλέφτες των Βαλκανίων.

Κρατίδια οπλισμένα με… σφεντόνες, όπως η Αλβανία και τα Σκόπια, προέβαλλαν αλυτρωτισμούς εις βάρος της χώρας μας, καλλιεργούσαν νοσηρούς εθνικισμούς ακόμα και μεταξύ των ομοεθνών τους που ζουν ως μετανάστες στη χώρα μας, έπαιζαν παιχνίδια εις βάρος και στην πλάτη της Ελλάδας με τους Τούρκους, ενώ πολλές φορές είχαν συνεργούς σε αυτά και ορισμένους ντόπιους επιχειρηματίες, που ενώ τους «στείλαμε» στα Βαλκάνια να «αγοράσουν» εκείνοι πήγαν στα Βαλκάνια και «πουλήθηκαν».

Έτσι λοιπόν ο κάθε κατσαπλιάς, ο κάθε άοπλος, άρχισε να διεκδικεί με θράσος και κάτι από την Ελλάδα.

Οι ψευδομακεδόνες το όνομά μας και τον πολιτισμό μας, οι τουρκαλβανοί (διότι δεν είναι όλοι οι Αλβανοί απέναντι στην Ελλάδα, να λέμε την αλήθεια) θυμήθηκαν την «Τσαμουριά» και ο κάθε πικραμένος φτωχοδιάβολος φώναζε τον… πόνο του κι εμείς πώς αντιδρούσαμε; Με αφασία. Κι όσο εμείς ήμασταν σε αφασία, τόσο όλα αυτά τα καλικαντζαράκια αποθρασύνονταν.

Το «ξύλο» άρχισε να πέφτει όταν ο Κοτζιάς τράβηξε το αυτί του Ράμα και της παρέας του στις Βρυξέλλες τόσο δυνατά που τους προκάλεσε όχι απλά οξύ πόνο αλλά… μόνιμη βλάβη. Διότι σε μια κόλλα χαρτί τους έχουν τυλιγμένους οι ελληνικές υπηρεσίες ορισμένους και μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

«Σάλταρε» κι ο Καμμένος, φόρεσε την παραλλαγή και πήγε στα φυλάκια στα σύνορα. Κορόιδευαν οι φιλελέδες της Αθήνας, που να καταλάβουν τα ασπόνδυλα ανθρωπάκια τι συνέβαινε στη Βόρεια Ήπειρο. Είδαν τον Καμμένο στο χακί, τα χρειάστηκαν οι Αλβανοί. [Πόσο τα χρειάστηκαν; Διαβάστε εδώ].

Οι Αλβανοί λοιπόν, όχι όλοι φυσικά αλλά τα λαμόγια του Ράμα, που εκτελούν εντολές του αρχιμαφιόζου Ερντογάν, άρχισαν να μιλάνε για «Μεγάλη Αλβανία». Δηλαδή να βάλουν φωτιά στα Βαλκάνια, οι ίδιοι που μετέτρεψαν την Αλβανία σε απέραντη χασισοφυτεία.

Η Ελλάδα και πολύ σωστά δεν αναμίχθηκε σε αυτούς τους σκυλοκαβγάδες.

Όταν το πράγμα άρχισε να εκτροχιάζεται επικίνδυνα για την ειρήνη στην περιοχή μας, το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών προσφέρθηκε να συμβάλλει, εάν του ζητηθεί, στην αποκλιμάκωση της κρίσης ενώ τάχθηκε υπέρ και της εδαφικής ακεραιότητας των Σκοπίων.

Αυτό στην Αθήνα δεν το κατάλαβαν οι ντόπιοι πολιτικάντηδες της παλαιοκομματικής παρακμής, των οποίων οι έγνοιες είναι να βγάζουν αναμνηστικές φωτογραφίες με τις συμμαθήτριες των θυγατέρων τους, το «έπιασαν» όμως στα Τίρανα μια χαρά, γιατί τους «έτσουξε».

Το «τσούξιμο» αυτό το «έβγαλε» στην εφημερίδα Τέμα ο Μεντόρ Ναζάρκο (Mentor Nazarko), σε άρθρο γνώμης υπό τον τίτλο: «Όχι, κ. Κοτζιά, δεν βλάπτουμε ποτέ την ΠΓΔΜ εμείς οι Αλβανοί!».

Ο αρθρογράφος αναφερόμενος στις δηλώσεις του Έλληνα ΥΠΕΞ, Νίκου Κοτζιά με τις οποίες υπερασπίστηκε τα Σκόπια, σημειώνει ότι αυτές «οι δηλώσεις του κ. Κοτζιά εκ πρώτης όψεως προκαλούν έκπληξη».

«Η δυνατή Ελλάδα, μέχρι τώρα εχθρός της ΠΓΔΜ, θέλει να προστατέψει αυτή τη χώρα από τους Αλβανούς εθνικιστές», γράφει ο Ναζάρκο.

«Από στρατιωτικής άποψης αυτό είναι πολύ εύκολο για την Ελλάδα, σε περίπτωση που οι Αλβανοί βρουν το θάρρος να επιτεθούν, καθώς όπως δήλωσε ο Έλληνας ΥΕΘΑ πριν αρκετό καιρό, η στρατιωτική δύναμη της Ελλάδας είναι πολλές φορές μεγαλύτερη από εκείνη της Αλβανίας».

Στη συνέχεια διερωτάται, για πιο λόγο πρέπει η Ελλάδα να προστατέψει τα Σκόπια, όταν μέχρι τώρα μόνο η Ελλάδα έχει προκαλέσει εμφανή προβλήματα σε αυτά.

Παράλληλα σύμφωνα με το άρθρο τον τελευταίο καιρό οι γειτονικές χώρες, αλλά και χώρες όπως η Ρωσία, αναφέρονται στους κινδύνους που προέρχονται από την Μεγάλη Αλβανία.

Μεταξύ άλλων ο αρθρογράφος επισημαίνει: «Φυσικά, δεν μου επιτρέπεται να δίνω συμβουλές σε μια προσωπικότητα όπως ο κ. Κοτζιάς, αλλά θεωρώ ότι πρέπει να καταλάβει μια και καλή. Τα παραμύθια της Μεγάλης Αλβανίας, δεν μπορούν να καλύψουν τις μεγάλες βλακείες που έχουν κάνει και ίσως εξακολουθούν να κάνουν οι γείτονες που θεωρούν το μέγεθος της χώρας ή το μέγεθος της στρατιωτικής τους δύναμης ως την πραγματική τους δύναμη».

Λοιπόν, άκου Αλβανέ «αρθρογράφε» για να μαθαίνεις. Η πραγματική δύναμη μιας χώρας είναι μόνο μία, η στρατιωτική της δύναμη. Από αυτή η Ελλάδα είναι πανίσχυρη και η Αλβανία είναι ανύπαρκτη, όπως ανύπαρκτα είναι και τα Σκόπια και όλοι οι υπόλοιποι στα Βαλκάνια.

Το γιατί η Ελλάδα αποφάσισε να προστατέψει τα Σκόπια δεν σας αφορά Αλβανέ. Δεν είναι κάτι που χρειάζεται να το κατανοήσεις, ένα πράγμα χρειάζεται, να το αποδεχθείς. Όπως και οι υπόλοιποι στα Βαλκάνια από εδώ και πέρα ένα πράγμα θα έχετε στον νου σας. Από την Αθήνα θα περνάτε, θα λέτε καλημέρα και όλα θα πηγαίνουν καλά.

Τις εποχές που μάθατε από το 1996 μέχρι το 2015 τώρα να τις ξεχάσετε. 19 χρόνια αρκετά χαρήκατε. Τέλος η πλάκα κατσαπλιάδες.
tribune.gr

Tags: slide7
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Στρατηγός Ταμουρίδης: Εκλογές: Το ψεύδος και η δολοφονία της ορθής ρητορικής!
Slider

Στρατηγός Ταμουρίδης: Εκλογές: Το ψεύδος και η δολοφονία της ορθής ρητορικής!

by admin
6 ώρες ago
«Δικαίωμα στην Αντίρρηση Συνείδησης»: Γιατί η Άρνηση των Νέων Ταυτοτήτων Είναι Συνταγματικά Κατοχυρωμένη
Slider

«Δικαίωμα στην Αντίρρηση Συνείδησης»: Γιατί η Άρνηση των Νέων Ταυτοτήτων Είναι Συνταγματικά Κατοχυρωμένη

by admin
6 ώρες ago
Τα Ζωντανά Πτώματα της Ευρώπης
Slider

Τα Ζωντανά Πτώματα της Ευρώπης

by admin
15 ώρες ago
«ΒΟΜΒΑ» ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ: Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ «ΕΝΤΑΞΗ» ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΙ ΜΚΟ
ΕΘΝΙΚΑ

«ΒΟΜΒΑ» ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ: Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ «ΕΝΤΑΞΗ» ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΙ ΜΚΟ

by admin
1 ημέρα ago
Next Post
Πώς ένα όργανο βασανιστηρίων μετεξελίχθηκε σε μπίζνα πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων

Πώς ένα όργανο βασανιστηρίων μετεξελίχθηκε σε μπίζνα πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων

ΝΤΡΟΠΗ: Ελεγκτές του μετρό έκαναν καψώνι σε Ευέλπιδες

ΝΤΡΟΠΗ: Ελεγκτές του μετρό έκαναν καψώνι σε Ευέλπιδες

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr