ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Καταγγελία: Δέχτηκα απειλή για την ζωή μου επειδή δημοσίευσα αναφορά μου στον Νικολούδη για σκάνδαλα στην Γ.Γ Αθλητισμού.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ. - 11 Οκτ 2015 - 10:12

“Όταν θέλω γίνομαι άγγελος, κι όταν θέλω πάλε γίνομαι διάβολος”! (Γεώργιος Καραϊσκάκης)

Πριν λίγες ημέρες αγαπητοί αναγνώστες, δέχτηκα μία ευθεία απειλή για την ζωή μου ,από άγνωστη σε εμένα γυναίκα, η οποία κάθισε δίπλα μου και μου είπε επί λέξη:“σίγουρα θα σε σκοτώσουν”!

Αυτό συνέβη λίγες ημέρες μετά την διαδικτυακή δημοσίευση της αναφοράς μου ,στον πρώην υπουργό διαφθοράς κύριο Νικολούδη ,με τις καταγγελίες μου για σειρά σκανδάλων στην Γ.Γ.Αθλητισμού, κι ο οποίος την διαβίβασε στην οικονομική αστυνομία.

Από την ασφάλεια ένας αξιωματικός μου είχε πει ότι αυτός πού θέλει να κάνει κακό δεν προειδοποιεί.
Στην περίπτωσή μου όμως έχουμε συνεχείς και κατ’εξακολούθηση λεκτικές απειλές.

Μέσω αυτού του σύντομου ενημερωτικού άρθρου μου ,θέλω αφ’ενός να ενημερώσω το αναγνωστικό κοινό ,τί συμβαίνει στην χώρα μας όταν κάποιος καταγγέλλει άτομα υπεράνω υποψίας και υπουργούς και αφ’ετέρου να στείλω το δικό μου δημόσιο μήνυμα ,σε όποιους δειλούς κρύβονται πίσω από αυτές ,λέγοντάς τους ,ότι έχω μάθει από πολύ μικρή από τον ήρωα πατέρα μου ,ότι ή επίθεση αποτελεί μέρος της μάχης.

Έχω μάθει να μην στέκομαι ποτέ παραλυμένη από τον φόβο.
Έχω πολύ θάρρος ανθρωπάκια και πίστη στον Θεό.
Ή δική μου ή μάχη τώρα αρχίζει και αξίζει τον κόπο.
Δεν με τρομάζει ο κίνδυνος, απεναντίας με δυναμώνει καί διακρίνω την ήττα σας καί τον κρύο ιδρώτα σας από μίλια μακριά!

Ο πατέρας μου, θυμάμαι μου έλεγε επίσης, ότι ο πολεμιστής επιμένει στον στόχο του και περιμένει την κατάλληλη στιγμή να δράσει….πού να ήξερε, ότι κάποτε ή συμβουλή του θα μού ήταν πολύ χρήσιμη σε έναν διαφορετικό πόλεμο από εκείνον πού εννοούσε εκείνος, πιό επικίνδυνο γιατί εδώ υπάρχουν πολλοί χαμογελαστοί ,πού όμως είναι ύπουλοι, σκεπασμένοι με δέρμα φιδιού πού σέρνονται στα χορτάρια των υπουργείων ,γιά να μην φαίνονται….
Αφού λοιπόν φτάσατε στην δόλια καί παράνομη απόλυσή μου καί αμέσως μετά στην ευθεία απειλή γιά την ζωή μου,τώρα αρχίζει ή δική μου σύμφωνα με τούς νόμους πάντα ,επίθεσή μου.

Δεν έχω υπάρξει ποτέ μου δειλή, γι’αυτό δεν κρύβομαι πίσω από την σιωπή μου.Θα ενημερώνω την κοινή γνώμη γιά όλες τις εξελίξεις!

“Ο χρόνος αποκαλύπτει τα πάντα καί τα φέρνει στο φώς” (Σοφοκλής)
Δεν σας φοβάμαι ανθρωπάκια!

Χαίρομαι πού τρέμετε καί είστε σε απόγνωση! Γιατί ή απόγνωση είναι κακός σύμβουλος καί πέφτετε σε λάθη!
Όποιοι κι άν είστε εσείς που απειλείτε αυτή την φορά , να ξέρετε ότι: “Οι μέν βροντές τρομάζουν τα παιδιά καί οι απειλές τούς ανόητους”! (Σωκράτης)

Φίλοι μου αναγνώστες σύντομα με νεότερα κοντά σας!

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr