• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τρίτη, 23 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τέσσερις υπουργοί σε ταξίδι αναψυχής στις ΗΠΑ

10 έτη ago
in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Η κάθοδος των …μυρίων: Τέσσερις υπουργοί στις ΗΠΑ άνευ σοβαρού λόγου και αιτίας

Την ώρα που η χώρα αντιμετωπίζει συνδυαστικά τις μεγαλύτερες προκλήσεις των τελευταίων δεκαετιών και όλο το πολιτικό προσωπικό θα έπρεπε να βρίσκεται απολύτως προσηλωμένο στην εξεύρεση λύσεων και στην παραγωγή έργου, μεγάλο μέρος αυτού, βρίσκεται απολύτως προσηλωμένο σε ταξιδιωτικές προετοιμασίες.

Όχι ένας, ούτε δύο αλλά τέσσερις υπουργοί της κυβέρνησης βρίσκονται ή θα βρεθούν τις επόμενες ημέρες στις Ηνωμένες Πολιτείες και μάλιστα όχι για ιδιαίτερα σοβαρούς λόγους, υπό την έννοια ότι δεν θα διαβούν τις πύλες Υπουργείων, ούτε έχουν στην ατζέντα τους προγραμματισμένες συναντήσεις με υψηλόβαθμους αξιωματούχους της αμερικανικής κυβέρνησης ή έστω των Ηνωμένων Εθνών.

Τότε τι έρχονται να κάνουν, θα αναρωτηθεί εύλογα κανείς. Δεξιώσεις, κρουαζιέρες και ομιλίες. Ακούγεται τουλάχιστον εξωφρενικό στην παρούσα περίοδο.

Έστω και για τα προσχήματα, θα ήταν προτιμότερο σε αυτή την φάση η ελληνική κυβέρνηση, να απέφευγε τις προκλήσεις, διότι οι πολίτες παρατηρούν, αξιολογούν και κρίνουν. Και τα ταξίδια στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν πάντα μεγάλο κόστος, κυρίως αν αφορούν – λέμε τώρα υποθετικά- σε μερικές περιπτώσεις ολόκληρες οικογένειες.

Αναγνωρίζω ότι τα ταξίδια (αναψυχής) στις ΗΠΑ είναι πάντα λυτρωτικά για τα βεβαρημένα προγράμματα υπουργών των εκάστοτε κυβερνήσεων. Κυρίως αν τα έξοδα προέρχονται από τις τσέπες των φορολογουμένων και όχι από τις δικές τους.

Θεωρώ σκόπιμο να επισημάνω κλείνοντας ότι στην προκειμένη περίπτωση, μόνο κάκιστες εντυπώσεις προκαλούν τέτοιες κινήσεις και καλό θα ήταν ο Πρωθυπουργός να υπενθυμίσει στους Υπουργούς του ότι η σεμνότητα είναι απολύτως απαραίτητη, την ώρα που ο ελληνικός λαός ετοιμάζεται για νέες μεγάλες θυσίες.

Εχουμε και λέμε λοιπόν:

— Ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Πάνος Καμμένος πάει το Σάββατο στη Φλόριδα και στη συνέχεια μας έρχεται στην Ουάσιγκτον, για να μιλήσει στο συνέδριο του AIPAC και να λάβει μέρος σε μία εκδήλωση στο Κογκρέσο. Μέχρι στιγμής που γράφονται αυτές οι γραμμές, δεν έχει “κλείσει” συνάντηση με τον Αμερικανό ομόλογό του, Κάρτερ. Και αν δεν τα καταφέρει η Ελληνική Πρεσβεία για να γίνει η συνάντηση, τότε υπάρχει μέγα ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Θα είναι η δεύτερη φορά που έρχεται στην Ουάσιγκτον ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και ο Αμερικανός ομόλογός του βρίσκει διάφορες δικαιολογίες για να μην τον συναντήσει.

— Την άλλη εβδομάδα θα βρεθούν στη Νέα Υόρκη οι υπουργοί Παιδείας και Πολιτισμού, Νίκος Φίλης και Αριστείδης Μπαλτάς. Αντιλαμβάνομαι ότι τους προσκάλεσε το Ωνάσειο για τα εγκαίνια της έκθεσής του, καλύπτοντας όλα τα έξοδα των υπουργών και παρατρεχάμενων συν γυναιξί και τέκνοις, από τις 19-25 Μαρτίου. Αλλά γίνεται να βρεθούν δύο υπουργοί για μία εκδήλωση στη Νέα Υόρκη; Γίνεται; Όχι βέβαια. Και μάλιστα να μην έχουν καμία επαφή και με κανένα για το αντικείμενό τους;

Ο κ. Φίλης συμπεριέλαβε στο πρόγραμμα του και μία επίσκεψη στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αμερικής όπου θα συναντηθεί με τον Αρχιεπίσκοπο Δημήτριο και μία συζήτηση στρογγυλής τραπέζης για το Hellenic University, η οποία μάλλον δεν θα γίνει. Και τίποτα άλλο. Από την άλλη, θα μου πείτε, είναι και οι Πόντιοι της Αμερικής που δεν χωρατεύουν, οπότε οι δημόσιες εκδηλώσεις είναι απαγορευτικές. Στο Κολέγιο Κουίνς, όπου επρόκειτο να “διδάξει” στην τάξη του κ. Νίκου Αλεξίου, υπήρξαν αντιδράσεις και φαίνεται ότι το “μάθημα” μπορεί να ακυρωθεί.

— Στη Φλώριδα βρέθηκε και η υπουργός Τουρισμού κ. Ελενα Κουντουρά για την καθιερωμένη τουριστική έκθεση. Και θα έλεγα ότι το δικό της ταξίδι ήταν δικαιολογημένο, διότι βρέθηκαν εκεί οι εκπρόσωποι εταιρειών κρουαζεροπλοίων, από τους οποίους εξαρτάται ένα ακριβό “κομμάτι” του τουρισμού.

Με αυτά και με εκείνα η πιο άτυχη είναι η κ. (αυτοκράτειρα) Θεοδώρα Τζάκρη, η οποία είχε κανονίσει να κάνει τα χριστουγεννιάτικα της ψώνια στην Αμερική και οι κακοί δημοσιογράφοι της ακύρωσαν την επίσκεψη…
mignatiou.com

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

BINTEO-ΒΟΜΒΑ ΔΡΥΜΙΩΤΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: «ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ»
Slider

BINTEO-ΒΟΜΒΑ ΔΡΥΜΙΩΤΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: «ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ»

by admin
20 ώρες ago
ΚΟΥΒΕΛΑΣ: «Έρχονται μεγάλες εξελίξεις» – Η προειδοποίησή του
Slider

ΚΟΥΒΕΛΑΣ: «Έρχονται μεγάλες εξελίξεις» – Η προειδοποίησή του

by admin
2 ημέρες ago
Μας σερβίρουν μεταλλαγμένα χωρίς ταμπέλες: Το ηχηρό «όχι» Κεφαλογιάννη που έσπασε την κομματική γραμμή και έκανε άνω-κάτω την κυβέρνηση
Slider

Μας σερβίρουν μεταλλαγμένα χωρίς ταμπέλες: Το ηχηρό «όχι» Κεφαλογιάννη που έσπασε την κομματική γραμμή και έκανε άνω-κάτω την κυβέρνηση

by admin
2 ημέρες ago
Σεισμός: Επικοινωνία Κασιδιάρη με Musk για την Ελλάδα – Παρέμβαση για το γαλάζιο παρακράτος γκρεμίζει το Μαξίμου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σεισμός: Επικοινωνία Κασιδιάρη με Musk για την Ελλάδα – Παρέμβαση για το γαλάζιο παρακράτος γκρεμίζει το Μαξίμου

by admin
3 ημέρες ago
Next Post
Χειραγώγηση Γνώμης και Τηλεόραση

Χειραγώγηση Γνώμης και Τηλεόραση

Διαστάσεις εθνικής τραγωδίας παίρνει η συμφωνία: “Τούρκοι αξιωματικοί θα πάνε στα νησιά”

Διαστάσεις εθνικής τραγωδίας παίρνει η συμφωνία: "Τούρκοι αξιωματικοί θα πάνε στα νησιά"

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr