• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Κυριακή, 21 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΠΟΨΕΙΣ

Κάτω απο αυτό το πέπλο….διακρίνουμε τον Φασισμό ?;;;

13 έτη ago
in ΑΠΟΨΕΙΣ, ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
1
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Τελικά τι είναι φασισμός;
Θέλω να καταλάβω γιατί η ΧΑ είναι μια φασιστική οργάνωση, ενώ τα κυβερνώντα κόμματα και όσοι συνέβαλαν στη σημερινή κατάσταση γενοκτονίας του ελληνικού λαού ανήκουν στο
δημοκρατικό λεγόμενο τόξο……..!! Γιατί; ???????

Δημαγωγία που παρασύρει όσους υποφέρουν από την πολιτική λιτότητας.. Όλες αυτές οι θεωρίες έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να φορτώσουν την ευθύνη για τον φασισμό όχι στους φορείς και τους θεσμούς της εξουσίας, αλλά σε δήθεν σχέδια κάποιων του «περιθωρίου» και ότι με τη δημαγωγία τους παρασύρουν μεγάλο μέρος της κοινωνίας.

Στην περίπτωση της Ελλάδας…και οχι μόνο της Ελλάδας – αντίπαλες δυνάμεις ειναι η δημοκρατική πλειοψηφία του λαού, που αγωνίζεται να λυτρωθεί απο την κοινωνική καθυστέρηση, να αποχτήσει γνήσια εθνική ανεξαρτησία και να πραγματοποιήσει το όραμα μιας αναγεννήσεως μέσα στα πλαίσια αυτής της δημοκρατίας, της οικονομικής αναπτύξεως και της πνευματικής ανόδου.

Στήν άλλη πλευρά του λόφου υψώνει το φράγμα της, μια κομματοκρατούμενη ολιγαρχία, συνδεδεμένη με ξένα οικονομικά συμφέροντα και άρρηκτα εξαρτημένη από εναλλασσόμενες ξένες «Προστάτιδες Δυνάμεις». Πολιτικά η ολιγαρχία εκφράζεται απο το εκάστοτε κόμμα της δεξιάς, αλλά ουσιαστικός ηγέτης της ειναι ενα δόγμα μοναρχίας.

Το ιδεολογικό της περίβλημα ποικίλλει κατά εποχές.
Πάντοτε όμως γνήσια ιδεολογία της ολιγαρχίας ήταν και παραμένει το μίσος κατά της δημοκρατίας και της προόδου.

Στο προσκήνιο υπάρχει η νόμιμη κυβέρνηση μέσα στις συμπληγάδες ενος καθεστώτος «κομματοκρατούμενου πελατειακού εργολαβιστάν» , αλλά στο παρασκήνιο λειτουργεί η υπερκυβέρνηση. Τα ΔΝΤ – ΕΚΤ – Τροικα – ΝΑΤΟ – ΝΤΑΒΟΣ – Μπίλντερμπεργκ κ.α Οπισθεν – ή μάλλον πάνω- απο το επίσημο κράτος δρά το ανεπίσημο υπερκράτος Οι νόμοι ψηφίζονται βάσει του Συντάγματος της χώρας, αλλά άλλες φορές εφαρμόζονται – ή δέν εφαρμόζονται η’ ποδοπατούνται – στο πλαίσιο ενός άγραφου υπερσυντάγματος.

Μήπως «αυτοί που κατέχουν την εξουσία είναι υποτελείς εκείνων που έχουν το κύρος» – δηλαδή η ελίτ στην οποία εχει δοθεί το κύρος απο τις «ανώτερες δυνάμεις» διατηρεί χαμηλό προφίλ, ενω εκείνοι που φαίνονται πως διαθέτουν την εξουσία είναι απλώς ανδρείκελα ή βιτρίνες.???;;;

Ποία ανεξαρτησία της δικαιοσύνης ??.
Το κοινοβούλιο σε βιτρίνα ή άλλοθι των χειρότερων καταστρατηγήσεων ακόμη και του λειψού συντάγματος που διαθέτει η χώρα και βιάζει κάθε ατομικό και συλλογικό δικαίωμα του λαού.
Η διαδρομή της Ιστορίας εμφανίζει το ελληνικό κατεστημένο αδίστατο – αδυσώπητο στήν εφαρμογή της στρατηγικής του, που ειναι η αδιαφιλονίκητη διατήρηση των λαβών της εξουσίας.

Και απορίας Αξιο ειναι…και ανησυχητικό το γεγονός πως η έμφαση σε μιά «παντοδύναμη κληρονομιά» μπορεί να θεωρηθεί σάν επιστροφή σε μια παρωχημένη, παρά την καινούργια της φορεσιά…….άποψη ότι ορισμένοι είναι ανώτεροι απ’όλους τούς υπόλοιπους…απλώς και μόνο επειδή είναι γόνοι συγκεκριμένων οικογενειών. Σαφώς δέν ειναι αυτός ο στόχος της δημοκρατίας που αποκτήσαμε….. με «κόπο και ιδρώτα». Και είναι ολοφάνερα επικίνδυνο, γιατί άν ορισμένα άτομα ενδέχεται να είναι ανώτερα λόγο της γενετικής τους δομής, κατά λογική συνέπεια, ειναι αλήθεια και το αντίθετο: μερικοί είμαστε κατώτεροι εξ’αιτίας της καταγωγής μας, των φυσικών χαρακτηριστικών ή της φυλής μας.

Η πολύ πρόσφατη Ιστορία των ουδόλως τυχαίως δρομολογηθέντων Α’ και Β’ Παγκόσμιων πολέμων και μέχρι των πρόσφατων 10ετιών συρράξεων και επεμβάσεων για την βίαιη αλλαγή κυβερνήσεων – καθεστώτων…. απέδειξε που μπορούν να φτάσουν με παρόμοιες ιδέες οι εκάστοτε εγκληματικοί παράφρονες και αδίστακτοι.!!!!!!

Και ενω ειναι σαφής η Εννοια του Εθνους, ότι ειναι το προστατευτικό καταφύγιο της κοινότητας που εξασφαλίζει την ελεύθερη εξέλιξη και παρέχει το μέτρο της βασικής κλίσης σ’ενα λαό που προήλθε απο το ίδιο αίμα, ζεί στην ίδια γη, μιλάει την ίδια γλώσσα και διαπνέεται απο τα ίδια ιδεώδη………. τα μέλη της λέσχης Μπίλντερμπεργκ…π.χ. ο πρώην υπουργός των εξωτερικών των ΗΠΑ Μπόλ…βιβλ.Πιέρ Μποντρί. «Synarchy Movement of Empire» , οραματίζονται μιά νέα… αποικιακού τύπου παγκόσμια κατάσταση, συνεπώς την εξάλειψη της αρχαικής πολιτικής δομής του έθνους – κράτους καθότι η δομή του έθνους και η ιδέα της κοινοπολιτείας ή ενός κράτους κοινωνικής πρόνοιας είναι το πρώτο εμπόδιο στην προσπάθεια – στρατηγική, της ελέυθερης λεηλασίας του πλανήτη…. ιδιαίτερα σε ότι αφορά τα αδύναμα και φτωχά κράτη. Η υιοθέτηση δηλ. ενός διεθνούς ελέυθερου εμπορίου χωρίς φραγμούς. !!!!!!!

Και εαν ολα τούτα που παγκοσμίως δρομολογούνται και που στη χώρα μας σήμερα διαδραματίζονται…. δέν ειναι Φασισμός τότε πρέπει να αναρωτηθούμε ………τότε τι ειναι ΦΑΣΙΣΜΟΣ ????;;;
Ολοι μας να αναρρωτηθούμε Δέν ειναι Φασισμός η σταδιακή εδω και δεκαετίες απογύμνωση – εξαθλίωση της παραγωγής του εθνικού πλούτου και προιόντος μας.???
http://olympia.gr/2013/09/16/%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%83%cf%85%cf%81%ce%bc%ce%bf%cf%83-%ce%b7-%cf%83%cf%85%ce%bc%ce%bc%ce%bf%cf%81%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%bd%ce%b7%ce%bc%ce%bf%ce%bd%ce%b9%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%b1/#respond

Δέν ειναι Φασισμός η υποστήριξη – ψήφιση απο μέρους των κομμάτων που κυβέρνησαν όλα αυτά τα χρόνια, μεταλλαγμένων και μη… Υπέρ της Συνθήκης Δουβλίνο ΙΙ και Σένγκεν, για το πάγιο πρόβλημα του BestenSkylinAlestenLand – λαθρομετανάστευσης – νομιμοποίησης και εν αγνοία των άλλων πολιτών.???…….. «Η Σιωπηρή Αλωση»!..

Δέν ειναι φασισμός να συλλαμβάνονται σε αυτή τη «δημοκρατία» κάποιοι και άλλοι να μην συλλαμβάνονται??

Δέν ειναι φασισμός ο τρόπος λειτουργίας των ΜΜΕ, έντυπος και ηλεκτρονικός τύπος… η μή τήρηση συγκεκριμένης πάγιας Νομοθεσίας…..μέσω της διάδοσης της μισής αλήθειας που ισοδυναμεί με πνευματική «intoxication» – αποχαύνωσης εις το κοινωνικό σύνολο?????

Δέν ειναι Φασισμός η τεχνιέντως δρομολογηθείσα φτωχοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Ελληνα φορολογούμενου πολίτη σε συνδιασμό και με την αντικατάσταση των ελλήνων ιθαγενών με τους λάθρο – αλλοδαπούς σύμφωνα και με τα λόγια του Αεροπαγίτη κ. Κόκκινου?????

Η διΕΣΠΑθηση κοινοτικών κονδυλίων τις τελευταίες δεκαετίες προς όφελος δραστηριοπούντων επι των δημοσίων και άλλων έργων και εις βάρος μιάς φορολογούμενης πλειοψηφίας δέν υποδηλώνει την παγίωση μιας άλλης μορφής Ολιγαρχικού Καθεστώτος στη Χώρα μας ??

Οι κυβερνώντες ισχυρίζονται ότι ειναι δημοκράτες και ουχί φασίστες. Οι συμπεριφορά τους όμως αποδεικνύει τα εντελώς αντίθετα. Κάθε λαική αντίθετη άποψη την πνίγουν στα Χημικά δακρυγόνα.

Οποιον βλέπουν κάτω των 20 στη πλατ. Γρηγορόπουλου του ρίχνουν……σφαλιάρα …..κ.α.
Η επίκληση – δήλωση …τα φάγαμ όλοι μαζί και εγω κυβερνάω μια χώρα «οικογένεια» διεφθαρμένη…….Α’.παπα… τι υποδηλώνει ???..Δέν ειναι μια άλλου τύπου φασιστική διατύπωση εξωτερίκευσης ??

Δέν ειναι φασισμός η επιδείνωση της Δημόσιας Υγείας πόλεων κωμοπόλεων – Ελέυθερων Χώρων..δασικών παρκών γειτονιάς – πολυκατοικίας απο την κεκορεσμένη παρουσία μεταναστών – ναρκομανών ????

Δέν ειναι φασισμός η έλλειψη μέριμνας Extra – φορολόγηση για την Υγεία την οποία οι φορολογούμενοι επι δεκαετίες έχουν χρυσοπληρώσει ???????

http://olympia.gr/2013/09/18/%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b5%ce%b9%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%b7-%cf%85%ce%b3%ce%b5%ce%b9%ce%b1-%cf%83%ce%b1%cf%83/#respond

Δέν ειναι φασισμός οι καθημερινοί ΧημικοΑεροΨεκασμοί στην ατμόσφαιρα που μας περιβάλλουν και μας επιβάλλουν… Θέμα για το οποίο ΜΜΕ και κυβέρνηση τηρούν σιγήν ιχθύος…και μόνο το φιλτραρισμένο Διαδίκτυο ανταποκρίνεται…!!!?????

Δέν ειναι φασισμός και τι προιδεάζει το γεγονός οτι τράπεζες εχουν εκδόσει διαταγές πληρωμών κατά δανειοληπτών προσθέτοντας παράνομο τόκο και αποφάσεις του Αρείου Πάγου 430/2005 – ΣτΕ 1210/2010 δέν τηρούνται ???

Ο αποκλεισμός νομίμως εκλεγμένων κομμάτων απο τα ΜΜΕ τι προιδεάζει ??

Και ενω οι σχέσεις Κράτους – Εκκλησίας στη γειτονική μας χώρα την Ιταλία απο πλευράς οικονομικής – φορολογικής ειναι Ισοβαρείς – Ισότιμες στη χώρα μας άλλα συμβαίνουν ακόμη και με τις φορολογικές σχέσεις με τους εφοπλιστές.
Δέν ειναι άραγε μια μορφή Φασισμού: Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ που ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ??

http://www.votegreece.gr/archives/9238

Η Ελλειψη ισοτιμίας, ισονομίας, ….. δικαιοσύνης, μέσω της έλλειψης ορθής και δίκαιης κατανομής των φορολογικών βαρών στη Χώρα μας δέν ειναι μία μορφή Φασισμού ???

http://apollonios.pblogs.gr/2013/09/nees-apates-ths-orthodoxias-eikonika-timologia-sto-athlio-oros-a.html#.UjYfpeLZCVc.facebook

Στη χώρα των λουκέτων και της μηδενικής ανάπτυξης.

http://olympia.gr/2013/08/01/%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b1%ce%b4%ce%b1-%ce%b7-%cf%87%cf%89%cf%81%ce%b1-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%bb%ce%bf%cf%85%ce%ba%ce%b5%cf%84%cf%89%ce%bd/#respond

Δέν ειναι φασισμός οι καθημερινές αυτοκτονίες συμπολιτών μας για οικονομικούς λόγους?? ( Σοκαρισμένη είναι η μικρή κοινωνία του Μολύβου στο νησί της Λέσβου, ύστερα από την είδηση ότι ένας 58χρονος άνδρας έβαλε τέρμα στη ζωή του πηδώντας στο κενό από το κάστρο της περιοχής. Ο 58χρονος ήταν φύλακας !!!..στο κάστρο του Μολύβου και μόλις σήμερα πληροφορήθηκε ότι ήταν στη λίστα των απολυμένων ).

Δέν ειναι άραγε μια μορφή φασισμού ολόκληρη κοινωνία – αγορά να εξαρτάται απο πελατειακής μορφής διαπλεκόμενα συμφέροντα π.χ τομέας Ενέργειας?

Τι καθεστώς διαμορφώνει και τι επιφέρει στη χώρα μας άραγε η χρονοβόρα – βραδεία απονομή Δικαιοσύνης και που «έχει αγγίξει τα όρια της Αρνησιδικίας». ??? ( Λόγια του Αεροπαγίτη κ.Λέανδρου Ρακιντζή ).

1. Και ας το δούμε και απο την Ιστορική άποψη και πιο τεκμηριωμένα.
Γερμανοί Ιλουμινάτι κεφ.6.σελ. 128…. Charles de Loraine, Weishaupt and Rothschild…αμφότεροι εβραίοι..ετος 1765.. Απο το ιστορικό βιβλίο του καθ.Nicholas Hagger…
The Secret Founding of America…¨The Real Story of Freemasons, Puritans and The Battle for the New World¨.

Επαναστατικοί στόχοι του Βάιζσαουπτ
1)..Διάλυση όλων των δομημένων κυβερνήσεων.
2)..Διάλυση της Ιδιωτικής περιουσίας.
3)..Διάλυση της διαδικαστικής δυνατότητας, διατήρησης – απόκτησης κληρονομιάς.
4)..Διάλυση οποιασδήποτε μορφής εξωτερίκευσης Πατριωτισμού.
5)..Διάλυση όλων των μορφών θρησκείας.
6)..Διάλυση οποιασδήποτε μορφής οικογένειας…μέσω της διαλύσεως της δυνατότητας σύναψης Γάμου. {Σίγουρα αφου Στα παιδιά του μισθού των 700 δέν παρέχεται ουδέν Μέλλον} !!!.Αν αυτό δέν ειναι φασισμός !!…τότε τι ειναι??

http://olympia.gr/2013/09/12/%ce%b5%cf%86%ce%b9%ce%b1%ce%bb%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%ce%b5%cf%81%ce%b5%cf%85%ce%bd%ce%b1-%ce%b5%ce%b8%ce%bd%ce%bf%ce%ba%cf%84%ce%bf%ce%bd%ce%b9%ce%b1-%cf%83%ce%b5-%ce%b5%ce%be%ce%b5%ce%bb%ce%b9/#respond

Απώτερος στόχος…… η Δημιουργία μιάς «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ».
σχολια…
Πόσα απο όλα αυτά και σε τι ποσοστό…εχουν εκπληρωθεί και πόσα απο όλα αυτά τη σήμερον …………βαίνουν προς εκπλήρωση και διαμορφώνουν μια αλλη εικόνα Ολιγαρχικού Φασισμού ;;;;;?????????????

Τα σχέδια και οι Στόχοι της Λέσχης Μπιλντερμπεργκ όπου Δεκάδες επιχειρηματίες – δημοσιογράφοι και έλληνες πολιτικοί ειναι Μέλη…
σελ.88.κεφ.5. απο το βιβλ. του Ντάνιελ Εστουλίν..Η Αληθινή Ιστορία της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ.Τριμερούς Επιτροπής – Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων.
“Διαρκής ανισορροπία:¨
«Κατασκευάζοντας κρίσεις, οι οποίες θα προκαλούν στους ανθρώπους αίσθημα διαρκούς ανασφάλειας, φυσικής – πνευματικής – συναισθηματικής….θα ειναι πιο εύκολο να βρίσκονται οι άνθρωποι σε μία μόνιμη κατάσταση ανισορροπίας».
«Το αποτέλεσμα θα ειναι οι άνθρωποι να αισθάνονται πολύ κουρασμένοι – εξουθενωμένοι – ευάλωτοι για να αποφασίσουν μόνοι τους. Θα ειναι μπερδεμένοι και αποθαρρυμένοι σε σημείο που …οι πολλές επιλογές θα καταλήξουν να προκαλούν απάθεια στη μάζα.( Τζόν Κόλμαν …Conspirator’s Hierarchy: The story of the Commitee of 300. America west publishers.1992).»”

Ελεγχος της Παιδείας.
«Ενας απο τους λόγους που η Ευρωπαική Κοινότητα…η Αμερική και η μελλοντική Ασιατική Ενωση ..επιθυμούν μεγαλύτερο έλεγχο της παιδείας ειναι για να μπορέσει η Παγκόσμια Κυβέρνηση να εξαλείψει το πραγματικό ιστορικό παρελθόν». «Οι προσπάθειες τους αρχίζουν να πιάνουν τόπο. Τα σημερινά παιδιά μάλλον αγνοούν παντελώς την ιστορία… { για σκέψου τι γίνεται στην Ελληνική Παιδεία?}».
«Αυτή η προσέγγιση αδρανοποιεί τα πολεμικά…ή εχθρικά ένστικτα ενάντια σε ………εναν ανύπαρκτο εχθρό».!!!!

Εάν τώρα παραθέσουμε και τα όσα μέχρι σήμερα εχει δηλώσει και ο Γερμανοεβραιος Χ.Κίσσινγκερ μόνιμο στέλεχος ολων των παγκοσμίων ως άνω αναφερθέντων “φορα”.του Δόγματος της Νέας Τάξης Πραγμάτων και Παγκοσμιοποίησης της Φτώχειας – Ενδειας…εις βάρος της Ελλάδος……………………………………………………………………
Και εαν ολη αυτή η διείσδυση στον κοινωνικό παραγωγικό ιστο της χώρας δέν ακολουθεί το φασιστικό δόγμα της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Τότε τι ειναι??

http://olympia.gr/2013/09/15/%ce%b5%cf%85%ce%b4%ce%b1%cf%80-%ce%b5%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b5-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%ba%ce%bb%cf%89%cf%84%cf%83%ce%ad%cf%82-%ce%b5%ce%ba%cf%80%cf%84%cf%89%cf%83%ce%b7-%ce%b5%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%bf/

http://olympia.gr/2013/09/15/%ce%b7-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b9%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%cf%83%cf%8d%ce%b3%ce%ba%cf%81%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%ad%ce%bb%ce%bb%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%bf%cf%82-%cf%80%ce%b1/#respond

Πολύκαρπος

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Παναγόπουλος Αλέξιος: ΕΕ και χάος σε Ελλάδα
ΑΠΟΨΕΙΣ

Παναγόπουλος Αλέξιος: ΕΕ και χάος σε Ελλάδα

by admin
7 ώρες ago
Γεώργιος Αποστολάκης: Ψηφιακή Επαγρύπνηση. Η ανάγκη μιας νέας δημοκρατικής εγρήγορσης
Slider

Γεώργιος Αποστολάκης: Ψηφιακή Επαγρύπνηση. Η ανάγκη μιας νέας δημοκρατικής εγρήγορσης

by admin
2 ημέρες ago
Διονύσης Μακρής: Τι κρύβεται πίσω από τη Συμφωνία με το Ιράν!
ΑΠΟΨΕΙΣ

Διονύσης Μακρής: Τι κρύβεται πίσω από τη Συμφωνία με το Ιράν!

by admin
2 ημέρες ago
ΠΑΓΙΑΤΗΣ: «ΜΗΝ ΜΠΕΙΤΕ στον Εξωδικαστικό!» – Τι ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ για Δάνεια, Funds και Κατασχέσεις
ΑΠΟΨΕΙΣ

ΠΑΓΙΑΤΗΣ: «ΜΗΝ ΜΠΕΙΤΕ στον Εξωδικαστικό!» – Τι ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ για Δάνεια, Funds και Κατασχέσεις

by admin
2 ημέρες ago
Next Post
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ;

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ;

Ελεύθεροι με  περιοριστικούς όρους οι Κασιδιάρης, Μίχος και Παναγιώταρος – Προφυλακίζεται ο Λαγός – Τελικά τα στοιχεία δεν ήταν “δεμένα”

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι Κασιδιάρης, Μίχος και Παναγιώταρος – Προφυλακίζεται ο Λαγός – Τελικά τα στοιχεία δεν ήταν "δεμένα"

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr