• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Πέμπτη, 23 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΕΘΝΙΚΑ

Και για την Πρεμετή της Αλβανίας θα ρωτήσουμε την τρόικα;

13 έτη ago
in ΕΘΝΙΚΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

H έκρυθμη κατάσταση στην Πρεμετή της Αλβανίας γυρίζει τους δείκτες του ρολογιού της ιστορίας πολλά χρόνια πίσω. Όπως είπε και ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος «ξαναζούμε τον εφιάλτη του 1967 όταν το κομμουνιστικό κόμμα νόμιζε ότι θα ξερίζωνε για πάντα την θρησκευτική πίστη».
Μόνο που σήμερα δεν είναι το κομμουνιστικό καθεστώς αλλά η πρόσφατα εκλεγμένη κυβέρνηση του Σοσιαλιστή Εντι Ράμα, η οποία τηρεί σιγή ιχθύος για όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες.

Όταν εκατοντάδες ορθόδοξοι κάτοικοι της πόλης συγκρούονται με δυνάμεις ιδιωτικής αστυνομίας παρακαλώ, προς εκτέλεση απόφασης του Ανώτατου Δικαστηρίου για την επιστροφή του κτιρίου εκκλησίας, σίγουρα το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών έχει κάθε λόγο να μην εφησυχάζει , ούτε να αρκείται στις συνήθεις διπλωματικές κινήσεις.

Την προηγούμενη φορά, όταν η κυβέρνηση του απελθόντος Μπερίσα έκανε λόγο για αλβανικά σύνορα στην Πρέβεζα, ο τότε Υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος είχε κατέβει από το αεροπλάνο , ματαιώνοντας επίσκεψή του στην Αλβανία. Και οι Αλβανοί γέλαγαν μέχρι δακρύων. Φαντάζομαι με την ίδια ένταση γελάνε και σήμερα γιατί καλέσαμε τον πρέσβη και του είπαμε πως δεν είναι σωστά πράγματα αυτά και πως έτσι δεν θα μπουν στην Ευρώπη!

Τη στιγμή δηλαδή που όσοι είναι μέσα στην Ευρώπη σκέφτονται πως θα την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια έξω, εμείς έχουμε «κολλήσει» σαν χαλασμένο γραμμόφωνο στην περίφημη «στρατηγική» Σημίτη. Η οποία έκτοτε εφαρμόζεται απαρέγκλιτα από ένα Υπουργείο Εξωτερικών που έχει μετατραπεί σε «παιδική χαρά» καθώς επικρατεί ακόμη η φαντασίωση πως για όλα τα ανοιχτά εθνικά μέτωπα η μόνη απάντηση είναι να φοβερίζουμε πότε του Τούρκους, πότε τους Αλβανούς και πότε τους Σκοπιανούς πως «δεν θα μπουν στην Ευρώπη»!

Το πρόβλημα της εξωτερικής μας πολιτικής ονομάζεται ευρωπαϊκός μονισμός! Όπως η εθνική μας οικονομία έτσι και τα εθνικά μας συμφέροντα έχουν υποταχθεί σε μια απολύτως ευρωκεντρική λογική που οραματίζεται την Ελλάδα, μια εξαρτημένη πλην «υπερήφανη» εξευρωπαϊσμένη πολιτεία. Όλοι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν, αλλά εμείς ούτε «κιχ» αν δεν πάρουμε την άδεια των Βρυξελλών. Αυτό συνέβαινε και χθες, αυτό συμβαίνει πολύ περισσότερο σήμερα, κάτω από τη δημοσιονομική «μπότα» του Βερολίνου.

Είναι προφανές ότι η συζήτηση για μια ελληνική εξωτερική πολιτική με επίκεντρο τους ορθόδοξους χριστιανικούς πληθυσμούς στα Βαλκάνια και την Αν. Μεσόγειο, από την Ίμβρο, την Τένεδο και τη Β. Ήπειρο μέχρι τις χριστιανικές μειονότητες που διώκονται σε Αίγυπτο, Συρία και Ιράκ είναι έξω από το «κάδρο» της συλλογιστικής της πολιτικής ηγεσίας της χώρας.

Ευρώπη σήμερα σημαίνει «ο σώζων εαυτόν σωθείτο». Το πλοίο βυθίζεται, οι σωσίβιες λέμβοι έχουν πέσει κι εμείς παριστάνουμε την ορχήστρα του Τιτανικού που παίζει αμέριμνη. Χρειαζόμαστε επειγόντως ένα νέο δόγμα εξωτερικής πολιτικής που θα διαφοροποιείται τόσο από τον ευρωκεντρισμό της σχολής Σημίτη, όσο και από τη φυγόπονη λογική του « η μη θέση είναι θέση» που εκφράστηκε από την πλευρά Καραμανλή. Η συζήτηση αυτή ασφαλώς δεν εξαντλείται στο πλαίσιο ενός άρθρου. Σίγουρα όμως οφείλει να έχει ως αφετηρία την ανάκτηση μιας Ελεύθερης Ελλάδας που θα ανήκει στους Ελεύθερους Έλληνες.

ΥΓ: Η διεθνής καταγγελία της Αλβανίας για παραβίαση της αρχής της θρησκευτικής ελευθερίας και βάναυση καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, γιατί είναι ακόμη και σήμερα έξω από τη φαρέτρα του Υπουργείου Εξωτερικών; Μας εμποδίζει μήπως η τρόικα;

rizopoulospost
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

«Αν υποχωρήσετε στην Κύπρο, ο Ερντογάν θα πάρει και το Αιγαίο»! Ένας αμερικανός γράφει όσα η Αθήνα φοβάται να πει
ΕΘΝΙΚΑ

«Αν υποχωρήσετε στην Κύπρο, ο Ερντογάν θα πάρει και το Αιγαίο»! Ένας αμερικανός γράφει όσα η Αθήνα φοβάται να πει

by admin
1 ημέρα ago
«ΒΟΜΒΑ» ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ: Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ «ΕΝΤΑΞΗ» ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΙ ΜΚΟ
ΕΘΝΙΚΑ

«ΒΟΜΒΑ» ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ: Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ «ΕΝΤΑΞΗ» ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΙ ΜΚΟ

by admin
2 ημέρες ago
Για πόλεμο κι όχι με την Τουρκία μας προετοιμάζει ο Δένδιας που πάει και για πρωθυπουργός!
ΕΘΝΙΚΑ

Για πόλεμο κι όχι με την Τουρκία μας προετοιμάζει ο Δένδιας που πάει και για πρωθυπουργός!

by admin
5 ημέρες ago
ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ο ΣΤΡΑΤΟΣ; 76 ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΠΟΠ – ΣΕ ΑΣΦΥΞΙΑ και τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία
ΕΘΝΙΚΑ

ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ο ΣΤΡΑΤΟΣ; 76 ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΠΟΠ – ΣΕ ΑΣΦΥΞΙΑ και τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία

by admin
5 ημέρες ago
Next Post
ΕΛΛΗΝ.Ε.Σ (Συνέντευξη στους Α.Ε.) – ΒΙΝΤΕΟ

ΕΛΛΗΝ.Ε.Σ (Συνέντευξη στους Α.Ε.) - ΒΙΝΤΕΟ

Σεισμόσημο ! Διέψευσε τον εαυτό του ο υπουργός Περιβάλλοντος ! – Εκνευριστικά ηλίθιοι !

Σεισμόσημο ! Διέψευσε τον εαυτό του ο υπουργός Περιβάλλοντος ! - Εκνευριστικά ηλίθιοι !

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr