ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΖΙΑΣ Τα έδωσαν όλα δεν παίρνουν τίποτα – Γερμανία: “Δεν θα λάβουμε αύριο αποφάσεις”!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. - 19 Νοέ 2012 - 18:35

Παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση έδωσε τα κλειδιά της χώρας με το πραξικόπημα των πράξεων νομοθετικού περιεχομένου (εκτός και αν μας έχει κηρυχθεί πόλεμος και δεν το ξέρουμε) προκειμένου να λάβει την δόση που θα διατηρήσει την πολιτική και οικονομική ελιτ στην εξoυσία, η
Γερμανία αρνείται και πάλι να δώσει την υπεσχημένη δόση αύριο στο Eurogroup!

Πριν λίγη ώρα, η εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών δήλωσε ότι “Στο αυριανό Eurogroup δεν θα ληφθούν τελικές αποφάσεις για την Ελλάδα”!

«Στο Eurogroup θα αναζητήσουμε μια κοινή γραμμή για την Ελλάδα», τόνισε η Μαριάν Κότε και χαρακτήρισε «αδιανόητο» ένα νέο κούρεμα του ελληνικού χρέους που βρίσκεται στα χέρια του επίσημου τομέα.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Deutsche Welle η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ προσέρχεται στο αυριανό Eurogroup αποφασισμένη να προτείνει οριστική λύση για την Ελλάδα, αλλά όλες με ένα μοναδικό στόχο: Την βιωσιμότητα του χρέους και το 120% επί του ΑΕΠ το 2020!

ΠΗΓΗ

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr