• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Κυριακή, 21 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Κοιμούνται ακόμη στο ΥΠΕΘΑ; Ξεκίνησε η μαζική παραγωγή τουρκικού ΤΟΜΑ με καθοδηγούμενους με λέιζερ αντιαρματικούς …

9 έτη ago
in ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

…πυραύλους UMTAS και L-UMTAS – Δείτε το βίντεο

Τουρκικό τεθωρακισμένο όχημα με σύστημα πυραύλων ROKETSAN ξεκίνησε ξεκίνησε μαζική  παραγωγής. Πρόκειται για την χερσαία έκδοση  πλατφόρμας με αντιαρματικούς πυραύλους  UMTAS και L-UMTAS , το οποίο αποτελεί κίνδυνο για τις ελληνικές τεθωρακισμένες ταξιαρχίες.

O σταθεροποιούμενος πύργος δυο αξόνων της Roketsan, που μπορεί να φέρει ενσωματωμένο ηλεκτρο-οπτικό σύστημα αποκάλυψης-πρόσκτησης στόχων εισήλθε σε φάση μαζικής παραγωγής.

O τουρκικής κατασκευής πύραυλος L-UMTAS της Roketsan, ολοκλήρωσε το απαιτούμενο  κύκλο δοκιμών, και ήδη είναι σε υπηρεσία στα νέα τουρκικά επιθετικά ελικόπτερα Τ129 ΑΤΑΚ.

Τώρα όμως θα αποτελέσει τον εξοπλισμό χερσαίας πλατφόρμας η μαζική παραγωγή της οποίας θα προσδώσει μεγάλο πλεονέκτημα στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις.

Πληροφορίες από την γειτονική Τουρκία αναφέρουν ότι τα ερπυστριοφόρα οχήματα με τους πυραύλους UMTAS και L-UMTAS θα «συνοδεύουν» στενά πλέον  τις τουρκικές τεθωρακισμένες ταξιαρχίες είτε στην Βόρεια Συρία, είτε στον Έβρο και θα δημιουργούν ένα «απαγορευμένο χώρο» δράσης των εχθρικών αρμάτων.

Ο βάρους 37,5 κιλών πύραυλος έχει εμβέλεια 8 χιλιομέτρων, διπλή κεφαλή, ενώ κατευθύνεται με laser. Οι πρόσφατες τελευταίες δοκιμές ήταν εξαιρετικά επιτυχείς, ενώ το κέντρο δοκιμών επισκέφτηκε και ο Τούρκος υπουργός άμυνας Fikri Işık‏.

Με τον συγκεκριμένο πύραυλο η Τουρκία έχει πλέον ανεξαρτητοποιηθεί πλήρως σε ότι αφορά το εξοπλισμό του νέου επιθετικού ελικοπτέρου Τ129, καθώς είναι σε θέση να κατασκευάζει το σύνολο των όπλων του

Το γεγονός της κατεύθυνσής του με λέιζερ, επιτρέπει την επιχειρησιακή του αξιοποίηση και κατά τη νύχτα.

Υπενθυμίζουμε ότι η  τουρκική αμυντική εταιρεία ROKETSAN η οποία κατασκευάζει το εν λόγω σύστημα αντιαρματικού πυραύλου, με βεληνεκές μάχης 8 χλμ, έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό  την υλοποίηση του εν λόγω σχεδίου, το οποίο θα προσδώσει στα τουρκικά ταχύπλοα περιπολικά σκάφη (πιθανότατα κλάσης ONUK MRTP), δυνατότητες πραγματικά εξωπραγματικές για τα δεδομένα μια κλειστής θάλασσας όπως είναι π.χ το Αιγαίο πέλαγος.

Ο πύραυλος αυτός εξοπλίζει τα τουρκικά επιθετικά ελικόπτερα Τ-129, τα ταχύπλοα σκάφη MRTP-22 και τώρα και τα  νέα ερπυστριοφόρα οχήματα στην χερσαία έκδοση του συστήματος.

Εξοπλίζονται συνεχώς οι Τούρκοι και όλες οι κινήσεις τους προμηνύουν ότι ετοιμάζονται για κάτι προς την πλευρά του Αιγαίου πελάγους, ειδικά μετά την πλήρη αποτυχία των συνομιλιών για την επανένωση στην Κύπρο.

Ενδεικτικό των προθέσεων τους είναι και το νέο βίντεο που ήρθε στην δημοσιότητα και  αφορά τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, προπαγανδίζοντας την «μεγάλη ισχύ τους»…γιατί άραγε;.

Όλες αυτές οι κινήσεις από τουρκικής πλευράς , όπως οι  προσλήψεις 30.000 πιστών στο καθεστώς νέων Τούρκων αξιωματικών, υπαξιωματικών και οπλιτών , καταδεικνύουν ότι η Τουρκία ετοιμάζεται για πολεμικές επιχειρήσεις , και μάλιστα λίαν συντόμως.


 

Τα κοιτάσματα στην ανατολική μεσόγειο , η αστάθεια στην ίδια περιοχή, η κάθοδο των Ρώσων , η Αίγυπτος και κυρίως το ιδιαίτερα επικίνδυνο εσωτερικό της Τουρκίας που «βράζει» από τους αντιφρονούντες ,  πρέπει να είναι συνεχώς «απασχολημένο» με έναν πόλεμο έστω και μικρής έντασης….αλλιώς κινδυνεύει το καθεστώς του Ερντογάν  καθώς και τα μεγαλεπήβολα σχέδια για το Αιγαίο και την Κύπρο .

Κοιμούνται ακόμη στο ΥΠΕΘΑ; Ξεκίνησε η μαζική παραγωγή τουρκικού ΤΟΜΑ με καθοδηγούμενους με λέιζερ αντιαρματικούς πυραύλους UMTAS και L-UMTAS – Δείτε το βίντεο - Εικόνα0

Κοιμούνται ακόμη στο ΥΠΕΘΑ; Ξεκίνησε η μαζική παραγωγή τουρκικού ΤΟΜΑ με καθοδηγούμενους με λέιζερ αντιαρματικούς πυραύλους UMTAS και L-UMTAS – Δείτε το βίντεο - Εικόνα1

Κοιμούνται ακόμη στο ΥΠΕΘΑ; Ξεκίνησε η μαζική παραγωγή τουρκικού ΤΟΜΑ με καθοδηγούμενους με λέιζερ αντιαρματικούς πυραύλους UMTAS και L-UMTAS – Δείτε το βίντεο - Εικόνα2

Κοιμούνται ακόμη στο ΥΠΕΘΑ; Ξεκίνησε η μαζική παραγωγή τουρκικού ΤΟΜΑ με καθοδηγούμενους με λέιζερ αντιαρματικούς πυραύλους UMTAS και L-UMTAS – Δείτε το βίντεο - Εικόνα3

Video from the tests of the Laser #Guided #Missile Vehicle (KMS). pic.twitter.com/YCSlDWtI77

— Cemal (@Acemal71) 29 Ιουνίου 2017


pentapostagma.gr

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Ελλάδα: Εξωτερική απειλή και εσωτερική αδυναμία – Η ανάλυση Μωραΐτη για τη “Γαλάζια Πατρίδα”, τα 12 μίλια, και την ανάγκη εθνικής στρατηγικής
ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Ελλάδα: Εξωτερική απειλή και εσωτερική αδυναμία – Η ανάλυση Μωραΐτη για τη “Γαλάζια Πατρίδα”, τα 12 μίλια, και την ανάγκη εθνικής στρατηγικής

by admin
4 εβδομάδες ago
Σε ΑΜΟΚ οι Τούρκοι με χάρτη της ΕΕ που δείχνει την Ελλάδα στα 12 ναυτικά μίλια!
Slider

Σε ΑΜΟΚ οι Τούρκοι με χάρτη της ΕΕ που δείχνει την Ελλάδα στα 12 ναυτικά μίλια!

by admin
1 μήνα ago
Τα τουρκικά ΜΜΕ «βλέπουν» σύγκρουση με την Ελλάδα το φθινόπωρο
Slider

Τα τουρκικά ΜΜΕ «βλέπουν» σύγκρουση με την Ελλάδα το φθινόπωρο

by admin
1 μήνα ago
«Η πληγωμένη» Τουρκία γίνεται επικίνδυνη – Στρατηγός Ταμουρίδης: Απειλές, αναθεωρητισμός, και το ενδεχόμενο θερμού επεισοδίου – Η Ελλάδα πρέπει να κάνει τα νησιά «απόρθητα κάστρα»
ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

«Η πληγωμένη» Τουρκία γίνεται επικίνδυνη – Στρατηγός Ταμουρίδης: Απειλές, αναθεωρητισμός, και το ενδεχόμενο θερμού επεισοδίου – Η Ελλάδα πρέπει να κάνει τα νησιά «απόρθητα κάστρα»

by admin
1 μήνα ago
Next Post
Νέα παγίδα με δημοψήφισμα από Τσίπρα!

Νέα παγίδα με δημοψήφισμα από Τσίπρα!

Νέοι χάρτες διαμελισμού της Τουρκίας – Μέχρι και ίδρυση ποντιακού κράτους περιλαμβάνεται! (βίντεο, εικόνες)

Νέοι χάρτες διαμελισμού της Τουρκίας - Μέχρι και ίδρυση ποντιακού κράτους περιλαμβάνεται! (βίντεο, εικόνες)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr