ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΓΑΖΑ Είκοσι στόχους βομβάρδισαν οι Ισραηλινοί – Σε ετοιμότητα τρεις Ταξιαρχίες

ΔΙΕΘΝΗ. ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ. - 14 Νοέ 2012 - 20:59

Η Αεροπορία του Ισραήλ κτύπησε σήμερα περίπου 20 στόχους στη Λωρίδα της Γάζας μετά την εκτέλεση του νο 2 της Χαμάς. Αυτό αποτέλεσε την αρχή μιας μεγάλης επιχείρησης με την κωδική ονομασία «Πυλώνας Ασφαλείας».

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτα στοιχεία, οι τρεις Ταξιαρχίες Πεζικού που βρίσκονται γύρω από την Γάζα, επίσης βρίσκονται σε κατάσταση πλήρης ετοιμότητας αναφέρει το ρωσικό πρακτορείο Itar Tass .

Μεταξύ των στόχων που χτυπήθηκαν είναι οι αποθήκες του κινήματος Χαμάς, στις οποίες φυλάσσονταν οι πύραυλοι με αυξημένο μεσαίας ακτίνας δράσης.

Η μαζική επιχείρηση της ισραηλινής Αεροπορίας είχε στόχο την εξουδετέρωση της υποδομής των μαχητών της Χαμάς και την προστασία των περισσότερο από ένα εκατομμύριο Ισραηλιτών πολιτών , οι οποίοι βρίσκονται στην ζώνη του πυρός.

Οι βομβαρδισμοί συνοδεύτηκαν με πυραυλικά χτυπήματα επί του ισραηλινού εδάφους, που πραγματοποίησαν οι παλαιστίνιοι μαχητές.

ΠΗΓΗ

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .



ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr