ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Κούρδοι αντάρτες συνέλαβαν Τούρκο αστυνομικό – βασανιστή (βίντεο)

ΔΙΕΘΝΗ. ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΥΤΜΑΛΙΔΗΣ. - 10 Σεπ 2015 - 18:22
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Δυνάμεων, Ερσίν Ντεμιρέλ (Ersin Demirel), ο οποίος συνέλαβε και βασάνισε 52 Κούρδους αμάχους στην επαρχία Χακάρι στις 8 Αυγούστου.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, από τη σύλληψη των 52 Κούρδων, μπορεί να δει κανείς τους συλληφθέντες πεσμένους μπρούμυτα με τα πρόσωπα στο έδαφος και τα χέρια τους δεμένα στην πλάτη.

Ο Ερσίν Ντεμιρέλ ακούγεται να λέει απειλητικά στους συλληφθέντες: «Σας γνωρίζω όλους. Όποιος εμπλέκεται σε προδοσία θα το πληρώσει. Θα δείτε τη δύναμη του Τούρκου!».

Σε ανακοίνωσή του το HPG, η ένοπλη πτέρυγα του Εργατικού Κόμματος Κουρδιστάν (PKK), σημειώνει ότι οι Κούρδοι έχουν τη δυνατότητα να συλλάβουν οποιονδήποτε που διώκει τον κουρδικό λαό.

Το HPG σημειώνει ότι έχει καθήκον να στείλει ένα μήνυμα σε όλους τους αστυνομικούς διοικητές και κρατικούς αξιωματούχους που εμπλέκονται σε ρατσιστικές και φασιστικές πρακτικές στο Κουρδιστάν, ότι οι Κούρδοι αντάρτες με ειδική επιχείριση στις 19 Αυγούστου συνέλαβαν τον Αστυνομικό Διοικητή των τουρκικών Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων Ερσίν Ντεμιρέλ, τον επικεφαλής της μονάδας που βασάνισε ανθρώπους σε ένα γιαπί και μάλιστα έβγαλε και απειλητικό λόγο σε ανθρώπους που ήταν δεμένοι και πεσμένοι μπρούμυτα. Ο Ερσίν Ντεμιρέλ, μετά τη σύλληψή του, μεταφέρθηκε σε περιοχές που ελέγχουν οι Κούρδοι αντάρτες.

Αυτό που πρέπει να γίνει γνωστό σε αυτό το σημείο, συνεχίζει η ανακοίνωση των Κούρδων ανταρτών, δεν είναι η δύναμη των Τούρκων ή των Κούρδων, αλλά το γεγονός ότι όλα τα κάστρα της καταπίεσης είναι καταδικασμένα να σωριαστούν ενώπιον της ελεύθερης βούλησης της ανθρωπότητας. Αυτό που έχει πραγματική σημασία είναι η δύναμη του να είσαι άνθρωπος… (…) Η δύναμη της επανάστασης των ανθρώπων είναι μεγαλύτερη από όλα τα τυραννικά συστήματα.

Δείτε το βίντεο με τον Τούρκο αξιωματικό – βασανιστή να απειλεί τους Κούρδους συλληφθέντες:

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ


CopyAMP code

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…