• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Δευτέρα, 13 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

Κρίσιμες οι επόμενες ώρες: Διάγγελμα του Σέρβου πρωθυπουργού – Πιέζουν για ανάληψη δράσης οι Σέρβοι – Στο πλευρό του ΝΑΤΟ τα Σκόπια

8 έτη ago
in ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Εσπευσαν να απελευθερώσουν οι Αλβανοί του Κοσόβου τον υψηλόβαθμο Σέρβο αξιωματούχο καθώς υπήρξε απειλή χρήσης βίας από την μεριά των Σέρβων αλλά τα δύκοσκολα τώρα ξεκινούν.» Ημασταν έτοιμοι να στείλουμε στρατό και ειδικές δυνάμεις» είπε ο Σέρβος πρωθυπουργός.

Η παράνομη είσοδος αλβανικών ειδικών δυνάμεων στο βόρειο τομέρα όπου κατοικούν οι Σέρβοι κατά παράβαση της απόφασης 1244 του ΟΗΕ φέρνει αλυσιδωτές αντιδράσεις. Ηδη ο πρωθυπουργός της Σερβία το έθιξε στο διάγγελμα του προς τον σερβικό λαό

«Δύσκολη νύκτα» στην Μιτρόβιτσα από τις κυοφορούμενες αντιδράσεις των Σέρβων στην πόλη κατά των ειδικών δυνάμεων της αλβανικής αστυνομίας που κατά παράβαση συμφωνίας προέβηκαν σε αυτήν την κίνηση αιχμαλωτίζοντας Σέρβο υψηλόβαθμο αξιωματούχο.

Οι επόμενες 24 ώρες θεωρούνται πολύ κρίσιμες και θα δείξουν αν θα υπάρξει αποκλιμάκωση ή θα οδηγηθούμε σε «κάτι άλλο».

«Tu su, tu su!»#AcoSrbine pic.twitter.com/otCMVrcgoV

— Marko Kovačević @#mBG_ (@cheetah75) March 26, 2018

Marko Djurić, a Serb fascist tried illegally entering Kosovo once more. Luckily Kosovo Albanian Forces intercepted his illegal travel as he is officially banned in entering into Kosovo territory. Once more, Serbian propaganda will try portraying him as innocent. Another Serb fail pic.twitter.com/u65CPULDZt

— Riçi 2.0 (@RrofteShqiperia) March 26, 2018

Tα κύρια σημεία του διαγγέλματος Α.Βούτσιτς.

«Η Πρίστινα προέβη σε μια εγκληματική πράξη με την υποστήριξη τρίτων χωρών.

«Οι εγκληματίες αυτοί πρέπει να λογοδοτήσουν στην σερβική δικαιοσύνη.

» Η Πρίστινα ψεύδεται, ενημερώσαμε 75 ώρες πριν για την άφιξη των Σέρβων αξιωματούχων αν και η συμφωνία μιλά για ενημέρωση μόλις 24 ώρες πριν».

«Οι τρομοκράτες με στολές ειδικών δυνάμεων επιχειρούν στην  Μιτρόβιτσα για να δείξουν πως μπορούν να καταλάβουν το βόρειο τμήμα του Κοσόβου με την ευθεία υποστήριξη της  EULEX» είπε ο Vucic.

«Η συμφωνία δεν έλεγε για άδεια αλλά για ενημέρωση εκ μέρους μας».

«Ρώτησα την ΕΕ αλλά δεν έλαβα απάντηση, φαίνεται ότι ήταν σημαντικό γι αυτούς να βοηθήσουν τους Αλβανούς»…

«Μας είπαν να μείνουμε ήρεμοι, να μην στείλουμε στρατό και Αστυνομία και στο μεταξύ αναλαμβάνουν δράση οι τρομοκρατικές ομάδες στη Βόρεια Μιτρόβιτσα πετώντας βόμβες και δέρνοντας».

«Και αυτοί συνέλαβαν τον Djuric. Γιατί; Επειδή τους ενημέρωσε 3 φορές πριν όπως ανέφερε η συμφωνία μας».

«Δεν θα περάσουν έτσι αυτά»…

Αναταραχή στη Β.Μιτρόβιτσα

Μετά τη σύλληψη του Σέρβου αξιωματούχου Μάρκο Τζούριτς στην Μιτρόβιτσα από τις ειδικές δυνάμεις της κοσοβάρικης αστυνομίας, μια μεγάλη ομάδα εξαγριωμένων Σέρβων κατευθύνθηκε προς τη γέφυρα του Ibar.

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος του russia Insider, είναι πιθανόν θέμα χρόνου να εκτραχυνθεί και άλλο η κατάσταση στη γέφυρα του  ποταμού Ibar η οποία χωρίζει το βόρειο από τον νότιο τομέα της Μιτρόβιτσα .

Ο υπουργός εσωτερικών του Κοσσυφοπεδίου Μπεντζέτ Πατσόλι δηλώνει κατηγορηματικά ότι όποιος προσπαθήσει χωρίς άδεια να εισέλθει στο έδαφος του Κοσσυφοπεδίου θα συλλαμβάνεται αμέσως.

Την ίδια στιγμή ο Σέρβος ΥΠΑΜ Αλεξάνταρ Βουλίν απαντά ότι «το Κοσσυφοπέδιο δεν είναι κράτος για να είναι σε θέση να προβεί στη σύλληψη Σέρβου αξιωματούχου και μόνο οι τρομοκράτες είναι αυτοί  που στερούν την ελευθερία».

«Δεν είναι χώρα, ούτε νόμιμο κράτος που μπορεί να συλλαμβάνει, δεν μπορεί παράνομα να στερείται κάποιος την ελευθερία του, και να κυκλοφορούν ελεύθεροι την ίδια στιγμή τρομοκράτες του αλβανικού απελευθερωτικού στρατού KLA», είπε ο Σέρβος υπουργός .

Ο Σέρβος υπουργός τόνισε ότι υπάρχει έξωθεν εντολή και σχέδιο για τη σύλληψή Σέρβου αξιωματούχου με σκοπό να φοβηθεί η σερβική πλευρά.

«Το Κοσσυφοπέδιο δεν είναι κράτος και μέχρι να γίνει, δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει δύναμη. Δεν θα λάβει ποτέ αναγνώριση από εμάς», είπε ο  Vulin.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Σερβίας Μίλοραντ Ντόντικ δήλωσε πριν λίγο ότι η σύλληψη του επικεφαλής για θέματα των Σέρβων στο Κοσσυφοπέδιο-Μετόχια Μάρκο Ντιούριτς στην Κόσοβσκα Μιτρόβιτσα αποτελεί απαράδεκτη πράξη χωρίς προηγούμενο, η οποία πρέπει να απαντηθεί με αμοιβαία μέτρα.

«Θέλω να πω ότι αυτό είναι μια εκδήλωση ωμής βίας, απαράδεκτη, και αποτελεί προσπάθεια ταπείνωσης της Σερβίας. Είμαι αλληλέγγυος με τον Μάρκο, και όλους τους ανθρώπους στο Κοσσυφοπέδιο. Νομίζω ότι πρέπει να δράσουμε αμοιβαία», δήλωσε ο Ντόντικ για λογαριασμό του  πρώτου προγράμματος του ραδιοφώνου του Βελιγραδίου.

Τόνισε δε ότι η κίνηση ήταν «αλαζονική, υποκινούμενη από ξένο δάκτυλο» και ξένο παράγοντα, ο οποίος παρέχει στις αρχές της Πρίστινα «την δικαιοδοσία και το κύρος της στην περιοχή της Μιτρόβιτσα».

«Σε αυτό το σημείο δεν υπάρχει επιθυμία αυτά τα γεγονότα να δραματοποιηθούν περαιτέρω, νομίζω ότι οι σερβικές αρχές θα πρέπει να τηρήσουν μια ορθή στάση ως προς αυτό το θέμα, υποδεικνύοντας στους Αλβανούς, ότι  βρίσκονται στο έδαφος της Σερβίας με κατάλληλα προληπτικά μέτρα», κατέληξε ο Ντόντικ.

Νομίζουμε όμως ότι αν συνεχιστεί λίγο ακόμα αυτό που λαμβάνει χώρα στο Κοσσυφοπέδιο το «μπαρούτι  θα χυθεί» και αναμένουμε μόνο την σπίθα που θα βάλει φωτιά στα Βαλκάνια.

Τα Σκόπια κλείνουν το μάτι στο ΝΑΤΟ: Απελαύνουν έναν Ρώσο διπλωμάτη για την υπόθεση Σκριπάλ

Το υπουργείο Εξωτερικών της ΠΓΔΜ ανακοίνωσε ότι προχωρά στην απέλαση ενός Ρώσου διπλωμάτη από τα Σκόπια για την υπόθεση δηλητηρίασης του πρώην πράκτορα Σεργκέι Σκριπάλ σε βρετανικό έδαφος.

Σε σχετική ανακοίνωσή του, το υπουργείο Εξωτερικών της ΠΓΔΜ αναφέρει ότι η απόφαση αυτή ελήφθη μετά από διαβουλεύσεις με τους συμμάχους και εταίρους της χώρας από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ και ως ένδειξη αλληλεγγύης στη Μεγάλη Βρετανία και στη Βόρεια Ιρλανδία.

«Η χρήση στρατιωτικών χημικών όπλων αντιβαίνει στο διεθνές δίκαιο και αυτό επηρεάζει την ασφάλεια όλων των χωρών» σημειώνεται ακόμη στην ανακοίνωση του ΥΠΕΞ της ΠΓΔΜ.

#Kosovo police arresting Serbian Minister Marko Djuric after he entered the country illegally. Kosovo had refused his permission to enter the country , but he entered anyway. He was immediately taken to the capital Pristina for booking. pic.twitter.com/ox3Q7wymmg

— Ferik (@On_Politike) 26 Μαρτίου 2018

Κρίσιμες οι επόμενες ώρες: Διάγγελμα του Σέρβου πρωθυπουργού – Πιέζουν για ανάληψη δράσης οι Σέρβοι – Στο πλευρό του ΝΑΤΟ τα Σκόπια - Εικόνα0

Κρίσιμες οι επόμενες ώρες: Διάγγελμα του Σέρβου πρωθυπουργού – Πιέζουν για ανάληψη δράσης οι Σέρβοι – Στο πλευρό του ΝΑΤΟ τα Σκόπια - Εικόνα1

Κρίσιμες οι επόμενες ώρες: Διάγγελμα του Σέρβου πρωθυπουργού – Πιέζουν για ανάληψη δράσης οι Σέρβοι – Στο πλευρό του ΝΑΤΟ τα Σκόπια - Εικόνα2

pentapostagma.gr

Tags: slide5
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Θα δολοφονούσαν τον Τραμπ στην Τουρκία…;
ΔΙΕΘΝΗ

Θα δολοφονούσαν τον Τραμπ στην Τουρκία…;

by admin
3 ώρες ago
Καθηγητής Μερσχάιμερ: Η Ήττα της Αμερικάνικης Αυτοκρατορίας στο Ιράν Προκάλεσε Τεράστια Ζημιά & Σηματοδοτεί ένα Σημείο Καμπής
Slider

Καθηγητής Μερσχάιμερ: Η Ήττα της Αμερικάνικης Αυτοκρατορίας στο Ιράν Προκάλεσε Τεράστια Ζημιά & Σηματοδοτεί ένα Σημείο Καμπής

by admin
4 ώρες ago
Το Βατικανό Καταργεί τον Σατανά στη Γένεση… Επομένως, δεν υπάρχει Ούτε Προπατορικό Αμάρτημα για τον Πάπα;
Slider

Το Βατικανό Καταργεί τον Σατανά στη Γένεση… Επομένως, δεν υπάρχει Ούτε Προπατορικό Αμάρτημα για τον Πάπα;

by admin
8 ώρες ago
Όταν ο Λίντσεϊ Γκράχαμ δήλωνε: «Δόξα τω Θεώ για τα εμβόλια mRNA κατά του COVID-19»
ΔΙΕΘΝΗ

Όταν ο Λίντσεϊ Γκράχαμ δήλωνε: «Δόξα τω Θεώ για τα εμβόλια mRNA κατά του COVID-19»

by admin
9 ώρες ago
Next Post
Ρωσία : Θα απαντήσουμε σκληρά στις Μαζικές απελάσεις των διπλωματών μας!

Ρωσία : Θα απαντήσουμε σκληρά στις Μαζικές απελάσεις των διπλωματών μας!

Αστειότητες Ζ.Κ.Γιουνκέρ σε Ρ.Τ.Ερντογάν για Ελληνες αιχμαλώτους ομήρους: «Να τους επιστρέψετε σε… φυσιολογικό χρόνο»!

Αστειότητες Ζ.Κ.Γιουνκέρ σε Ρ.Τ.Ερντογάν για Ελληνες αιχμαλώτους ομήρους: «Να τους επιστρέψετε σε... φυσιολογικό χρόνο»!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr