• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Κυριακή, 12 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΕΛΛΑΔΑ

Ξεσηκωμός και οργή του κόσμου για το χάος στο Μενίδι με τους Ρομά

9 έτη ago
in ΕΛΛΑΔΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Καθημερινό φαινόμενο οι πυροβολισμοί καταγγέλλουν οι κάτοικοι της περιοχής – Βρίσκουν κάλυκες στα σπίτια, στις αυλές και τις ταράτσες  τους – Νέα συγκέντρωση το απόγευμα της Κυριακής – Και ο Τόσκας λέει ότι «δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις τα άβατα»Οργή. Αυτή είναι η λέξη που μπορεί να περιγράψει με τον καλύτερο τρόπο αυτό που νιώθουν οι κάτοικοι στο Μενίδι μετά τον άδικο χαμό του 11χρονου Μάριου από «αδέσποτη» σφαίρα την περασμένη Πέμπτη.

Η κατάσταση στο δήμο είναι εκρηκτική με τους κατοίκους της περιοχής να δηλώνουν σε όλους τους τόνους ότι «δεν πάει άλλο» με ό,τι βιώνουν.

Όπως καταγγέλλουν καθημερινά σχεδόν βρίσκουν στα σπίτια τους κάλυκες από πυροβόλα όπλα καθώς, όπως λένε, οι πυροβολισμοί είναι μια συνήθης πρακτική από τους Ρομά που εμπλέκονται στο εμπόριο ναρκωτικών. Κάθε φορά που θέλουν να ενημερώσουν «βαποράκια» για την παράδοση ναρκωτικών πέφτει ένας πυροβολισμός, λένε κάτοικοι του Μενιδίου.


Όποιος έχει βρεθεί τα τελευταία 24ωρα στο Μενίδι θα συναντήσει και μια περίπτωση κατοίκου που βρήκε κάλυκα στο σπίτι του, στην αυλή του, στην ταράτσα του.

Από θαύμα δεν έχουμε θρηνήσει κάποιο θύμα όλο το προηγούμενο διάστημα λένε χαρακτηριστικά κάτοικοι της περιοχής. Την ίδια ώρα, όπως μετέδωσε ο ALPHA Ρομά βγαίνουν στους δρόμους και επιδεικνύουν τα όπλα τους τα οποία όπως λένε είναι έτοιμοι να χρησιμοποιήσουν.

Για το λόγο αυτό, μάλιστα, ένα τμήμα της πορεία που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής δεν κατευθύνθηκε ξανά στο σπίτι του 23χρονου που έχει συλληφθεί ως βασικός ύποπτος για την υπόθεση του 11χρονου Μάριου. Όπως είπε στους διαδηλωτές ο δήμαρχος οι Ρομά είναι οπλισμένοι και μπορεί να υπάρξουν επεισόδια. Εντούτοις ένα κομμάτι της πορείας κατευθύνθηκε προς το σπίτι του 23χρονου.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, σε δηλώσεις του αρκείται στη διαπίστωση ότι «δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις τα άβατα».

Ξεσηκωμός και οργή του κόσμου για το χάος στο Μενίδι με τους Ρομά - Εικόνα 0

Ο πατέρας της μικρής Βαλεντίνας κατήγγειλε ότι πριν από λίγα χρόνια η κόρη του δέχθηκε αδέσποτη σφαίρα όταν πήγαινε στο νηπιαγωγείο.

Ενδεικτική ήταν η αντίδραση κατοίκων στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο μετά τον άδικο χαμό του 11χρονου. Γονείς βρέθηκαν μέσα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου και επέρριψαν ευθύνες στους δημοτικούς άρχοντες για το γεγονός ότι η κατάσταση πλέον είναι ανεξέλεγκτη από τη δράση εγκληματικών ομάδων.

Στο βίντεο που ακολουθεί ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων στο 6ο δημοτικό σχολείο Αχαρνών, το σχολείο του 11χρονου Μάριου, Χρήστος Πετρίδης, χάνει την ψυχραιμία του αγανακτισμένος περιγράφει πώς το παιδάκι ξεψύχησε στα χέρια του.

Ακούστε τί είπε στο protothema.gr ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής του δήμου Αχαρνών και αυτόπτης μάρτυρας στην τραγωδία Κώστας Καρυδάκης

protothema.gr

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Στην Κρήτη επιβλήθηκε πρόστιμο σε πολίτη γιατί έβαλε κήπο
ΕΛΛΑΔΑ

Στην Κρήτη επιβλήθηκε πρόστιμο σε πολίτη γιατί έβαλε κήπο

by admin
2 ώρες ago
ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΟΛΗ Η ΚΡΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΟΜΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ – «ΠΑΓΩΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ»
Slider

ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΟΛΗ Η ΚΡΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΟΜΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ – «ΠΑΓΩΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ»

by admin
9 ώρες ago
ΤΟ ΤΣΙΠ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΩΝ
ΕΛΛΑΔΑ

ΤΟ ΤΣΙΠ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΩΝ

by admin
1 ημέρα ago
ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ! Ο δικηγόρος για τις Ταυτότητες! Ανατροπή με τους Ένστολους! – Έκανε κίνηση ΜΑΤ! Θα…
Slider

ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ! Ο δικηγόρος για τις Ταυτότητες! Ανατροπή με τους Ένστολους! – Έκανε κίνηση ΜΑΤ! Θα…

by admin
1 ημέρα ago
Next Post
ΠΑΤΑΓΟΣ ! Η συνέντευξη Πούτιν στον βραβευμένο σκηνοθέτη Όλιβερ Στόουν και η ΜΑΖΙΚΗ ΥΣΤΕΡΙΑ των κορακιών της παγκοσμιοποιήσεως!…

ΠΑΤΑΓΟΣ ! Η συνέντευξη Πούτιν στον βραβευμένο σκηνοθέτη Όλιβερ Στόουν και η ΜΑΖΙΚΗ ΥΣΤΕΡΙΑ των κορακιών της παγκοσμιοποιήσεως!...

Η “ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ" ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr