ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΗ ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΧΥΛΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΚΛΟΙΟΣ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ. ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ. - 2 Δεκ 2014 - 9:55
Loading...
επιδιώκει μεθοδευμένα και αδιάλειπτα, να σε κάνει να αισθάνεσαι ένοχος επειδή ακριβώς τα αγάπησες…
του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Η κρεατομηχανή της παγκόσμιας νεοταξίτικης οικονομίας, για ένα και μόνο πράγμα ενδιαφέρεται να έχει εξασφαλισμένη την απόλυτη επάρκεια. Κι αυτό δεν είναι άλλο από τις σάρκες των ανθρώπων, που αποτελούν την πλέον αναλώσιμη – άρα και διαρκώς ανανεωνόμενη – πρώτη ύλη της.
Παραγωγούς ή καταναλωτές, γυναίκες και άνδρες, μαύρους, λευκούς και κίτρινους, αυτό το αλεστήρι θέλει τους πάντες, γιατί απ αυτό ακριβώς τρέφεται. Από το χυλό των ανθρώπων. Αυτό λοιπόν που προσπαθεί να εξασφαλίσει, μέσα ΚΑΙ από τη «θεσμική» του εκπροσώπηση, είναι την αέναη και απρόσκοπτη τροφοδοσία του, με τη σάρκα που θα του εξασφαλίσει με τη σειρά της την αναπαραγωγή.
Κι ένας τρόπος για να τσακίσει τη συνείδησή σου μαζί με όλα αυτά που αγάπησες, είναι να επιχειρεί μεθοδευμένα και αδιάλειπτα να σε κάνει να αισθάνεσαι ένοχος επειδή ακριβώς τα αγάπησες.
Και για όσους θα βιαστούν να ισχυριστούν πως όλα τούτα δεν είναι τίποτε περισσότερο παρά φιλοσοφικά απεραντολογήματα, ελάτε να σας προσγειώσουμε βίαια στην οδυνηρή πραγματικότητα της Ευρώπης.
Σε μια Ευρώπη που αποτελεί το σύγχρονο εργαστήρι της νεοταξίτικης πολιτικής. Στο πειραματικό θέατρο της εφαρμογής εκείνων των πολιτικών, που θα βάλουν αύριο τη σφραγίδα τους στις εξελίξεις σε  ολόκληρο τον πλανήτη.
Η λαθρομετανάστευση, χρόνια τώρα αποτελεί ένα πεδίο ιδεολογικής και πολιτικής αντιπαράθεσης, μέσα από το οποίο άλλοι επιχειρούν να προσδιορίσουν το αξιακό περίγραμμα της αντίληψής τους για τον ουμανισμό, και κάποιοι άλλοι την εκλαμβάνουν ως ένα πεδίο μέσα από το οποίο προσδιορίζεται το εύρος του προοδευτισμού τους.
Δυστυχώς η ευτυχώς όμως, για όλους αυτούς, έρχεται η έκθεση του ΟΟΣΑ για την Ευρώπη, μέσα από την οποία ξεβρακώνεται η υποκρισία του νεοταξίτικου ουμανισμού αλλά και η απόλυτη κενότητα της υποτιθέμενα προοδευτικής απεραντολογίας.
Σ αυτή λοιπόν την έκθεσή του – και σε μία μόλις πρόταση – ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) καταρρίπτει εντελώς τα προσχήματα και μιλώντας για «την Ευρώπη, η οποία γερνάει με πολύ γοργούς ρυθμούς σε σύγκριση με οποιαδήποτε άλλη περιοχή στον πλανήτη» δηλώνει πως: «έχει πλέον άμεση ανάγκη από τους μετανάστες». Απευθύνει, παράλληλα, έκκληση στις ισχυρές ευρωπαϊκές οικονομίες, «να μην θυσιάσουν μακροπρόθεσμα οφέλη που θα προκύψουν από τις μεταναστευτικές ροές στο βωμό εθνικιστικών και ξενοφοβικών προσεγγίσεων».
Εσύ λοιπόν βαφτίστηκες ρατσιστής και ξενοφοβικός, γιατί μέσα από τη δική σου ενοχή όλοι αυτοί κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους.
Εσύ θέλεις ταυτότητα… Αυτοί θέλουν κρέας.
Εσύ θέλεις πολιτισμική φυσιογνωμία… Αυτοί θέλουν κρέας.
Εσύ θέλεις πατρίδα… Αυτοί θέλουν κρέας.
Εσύ θέλεις τη γειτονιά και τη ζωή σου όπως τη γνώρισες, με τα καλά της και τα κακά της… Αυτοί θέλουν κρέας.
Κρέας με μπούρκα??? Ναι με μπούρκα. Οι μηχανές τους αλέθουν και τη μπούρκα.
Κρέας με μούσι σαλαφιστικό??? Ναι και με τέτοιο. Οι τρίχες δεν αντιστέκονται στις μηχανές τους.
Κρέας με σκουφάκια, με αυτομαστιγωνόμενους ισλαμιστές, και με κάθε λογής παπανδρέλληνες να μετατρέπουν τις γειτονιές σου σε Σόχο??? Ακριβώς… Τα πάντα χωράνε στο νεοταξίτικο αλεστήρι κι ας μη χωράνε στο δικό σου το μυαλό.
Τώρα ξέρεις…
Αυτή αθλιότητα, δεν είναι προοδευτική πολιτική, αλλά μια επικίνδυνη πέμπτη φάλαγγα που υπηρετεί ηθελημένα ή αθέλητα, τοπ πιο βρώμικο σχέδιο στον πλανήτη.
Η στάση σου λοιπόν απέναντι στη λαθρομετανάστευση, δεν είναι μόνο Λυδία λίθος για τον αγνό και άδολο πατριωτισμό σου. Είναι και η πλέον υπεύθυνη στάση απέναντι στον άνθρωπο, απέναντι στη ζωή, ακόμη και απέναντι στον αναγκαίο σεβασμό στη διαφορετικότητα των ανθρώπων.
Η στάση σου απέναντι στη λαθρομετανάστευση και η κατηγορηματική σου αντίθεση σ αυτήν, συνιστά σε τελευταία ανάλυση, στάση σεβασμού απέναντι στον ίδιο το μετανάστη και την αξιοπρέπειά του.
Τώρα που ξέρεις ποιος τους θέλει, γιατί εισβάλουν στην κοινωνία σου, και ποιο ρόλο θα κληθούν να παίξουν στην καθημερινότητά της, έχεις μόνο μια υποχρέωση…
Να δυναμώσεις την αντιμεταναστευτική σου πάλη, και να γυρίσεις την πλάτη σε όλους εκείνους που προσπαθούν να σε πείσουν, πως μέτρο της δημοκρατικότητας, του προοδευτισμού και του πολιτισμού σου είναι η ανοχή.
Τώρα ξέρεις πως αυτός ο εφιάλτης, είναι νεοταξίτικο απόλυτα χορογραφημένο σχέδιο, και δεν έχει καμία σχέση με προοδευτική πολιτική. Τον ουμανισμό σου τον επικαλούνται για να τον ευνουχήσουν. Μέσα από τη δική σου ενοχή τροφοδοτείται η δική τους κερδοφορία.
Μη μασάς λοιπόν…
Δεν είσαι εσύ ο ένοχος, επειδή υπάρχουν αδίστακτοι, επειδή υπάρχουν ανόητοι, επειδή υπάρχουν ηλίθιοι, ούτε βεβαίως επειδή υπάρχουν συνειδητοί πεμπτοφαλαγγίτες. Αυτές οι κραυγές της ηλιθιότητας, έχουν τόση σχέση με την Αριστερή και την προοδευτική πολιτική, όση σχέση έχουν και τα σκατά με την κολόνια.
Και όλοι τούτοι που αίφνης θυμήθηκαν τα δολοφονημένα παιδάκια στη Συρία με τους χαροκαμένους γονείς κα κλαίνε πάνω από τα σωματάκια τους, και μας κουνάνε προκλητικά το δάκτυλο ρωτώντας μας: «Πως μπορείτε να λέτε αυτούς τους ανθρώπους λαθρομετανάστες», εμείς τους λέμε απλά: «Φτου σας ξεφτιλισμένοι και κακοηθέστατοι»…
Γιατί εμείς τα δολοφονημένα παιδάκια της Συρίας, δε τα θυμηθήκαμε σήμερα εντελώς υποκριτικά, επειδή μια ολόκληρη πόλη ισλαμιστών εισέβαλε στην Ελλάδα, και πρέπει να βρούμε άλλοθι προκειμένου να βαφτίσουμε τη μη αντίδραση στην εισβολή ως ανθρωπισμό.
Τα δολοφονημένα παιδάκια της Συρίας, όπως και τους χριστιανούς που αποκεφαλίζονται, όπως και την πολιτιστική κληρονομιά που πλιατσικολογείται αλλά και τόσα άλλα, τα θυμόμαστε καθημερινά και καθημερινά μιλάμε και καταγγέλλουμε αυτά τα εγκλήματα.
Και δεν αρκούμαστε στη γενικόλογη καταγγελία του Ιμπεριαλισμού, διότι οι γενικόλογες καταγγελίες απλώς καταγράφουν θύματα και αθωώνουν τους φονιάδες. Κατονομάζουμε λοιπόν και τους φονιάδες. Αποκαλύψαμε τους δήθεν προοδευτικούς που τους στήριξαν γι να ανατραπεί όπως έλεγαν ο δικτάτορας Άσαντ.
Ξέρουμε καλά τι χορογράφησε ο αμερικανικός Ιμπεριαλισμός στη Συρία, αλλά τα όργανά του έχουν ταυτότητα, έχουν σύστημα πολιτισμικών αξιών, που αποκεφαλίζουν ανθρώπους σα να είναι κοτόπουλα και τρώνε καρδιές δολοφονημένων σαν να είναι πασατέμπος.
Δεν τιμάς λοιπόν τα δολοφονημένα παιδιά, αφήνοντας τις πόρτες ορθάνοικτες στους ισλαμιστές φονιάδες τους.
Αρκετά με την υποκρισία… Αρκετά με την αθλιότητα…  Ως εδώ με την επικίνδυνη και ολέθρια αυταπάτη, πως η ανοχή στη λαθρομετανάστευση είναι δείγμα προοδευτικότητας και ουμανισμού.
Η επικίνδυνη συνενοχή και η ταύτιση σε τελευταία ανάλυση με τους χορογράφους των πιο επικίνδυνων σεναρίων για τον πλανήτη, δε συνιστά προοδευτισμό, και τον πραγματικό ουμανισμό, πέρασε αλλά δυστυχώς δε τον ακούμπησε.
«ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ»

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter