• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home Slider

Lawrence Wilkerson: «Γιατί οι Ουκρανοί να πλήξουν το ρωσικό σύστημα προειδοποίησης; – Μας οδηγούν σε πυρηνικό πόλεμο»

«Απόλυτα ανόητη η απόφασή τους»

2 έτη ago
in Slider, ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

«Το κτύπημα της Ουκρανίας σε ένα από τα ραντάρ έγκαιρης προειδοποίησης της Ρωσίας για βαλλιστικούς πυραύλους σημαίνει ότι κάποιοι σχεδιάζουν ένα πυρηνικό πόλεμο.»

Αυτό δήλωσε ο συνταγματάρχης ε.α. του αμερικανικού Στρατού Lawrence Wilkerson ο οποίος έχει διατελέσει στο μικτό Επιτελείο των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων επί θητείας  Κόλιν Πάουελ, αναφερόμενος στην πρόσφατη ουκρανική επίθεση (25/5) στο ραντάρ  Voronezh-DM του πυρηνικού συστήματος έγκαιρης προειδοποίησης της Ρωσίας, κοντά στο Αρμαβίρ του Κρασνοντάρ.

Όπως είπε ο Αμερικανός συνταγματάρχης η επιλογή των Ουκρανών να κτυπήσουν με αμερικανικά όπλα το συγκεκριμένο ραντάρ είναι μια εξόχως ανόητη κίνηση η οποία στοχεύει μόνο στην πρόκληση πυρηνικού πολέμου, καθώς αδυνατεί να δει κάποιο άλλο επιχειρησιακό όφελος, για τους Ουκρανούς.

Αυτό γιατί η εξουδετέρωση του συστήματος έγκαιρης προειδοποίησης βαλλιστικών πυραύλων αποτελεί το πρώτο βήμα για μια επίθεση με πυρηνικά. Αν όμως η Ρωσία το εκλάβει έτσι τότε η επόμενη κίνησή της μπορεί να είναι και τέτοια.

«Τι νομίζετε για την συζήτηση που υπάρχει αναλογικά με το αν οι ΗΠΑ η η Βρετανία πρέπει να επιτρέψουν να κτυπηθεί η Ρωσία εντός του εδάφους της;» ήταν η ερώτηση του δημοσιογράφου.

«Πρόκειται για μια ανόητη συζήτηση. Είναι μια μη σοφή συζήτηση. Είναι μια σκληρή μια βάρβαρη συζήτηση και δεν έχει κανένα νόημα», είπε ο αρχικά ο Wilkerson για να συνεχίσει:

«Ας πάρουμε για παράδειγμα το πρόσφατο κτύπημα στο σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης της Ρωσίας, για βαλλιστικούς πυραύλους από τις ΗΠΑ. Αυτό είναι το χειρότερο πράγμα που μπορείς να κάνεις σχετικά με το στρατηγικό τους σύστημα προειδοποίησης.

Αν αυτό είχε γίνει επί δικής μου θητείας για παράδειγμα, τότε θα υπήρχε έντονη διαμάχη για το αν θα έπρεπε να εκτοξεύσουμε ή όχι.

Γιατί όταν θέτεις εκτός λειτουργίας κάτι τόσο κρίσιμο όπως τα ραντάρ πέρα του  ορίζοντα (Ο.Τ.R) τα οποία προειδοποιούν για βαλλιστικούς πύραυλους που έρχονται στη χώρα σου, δεν έχεις πολλές επιλογές ούτε και χρόνο για να αποφασίσεις αν πρέπει να εκτοξεύσεις.

Ήταν μια απόλυτα εσφαλμένη κίνηση (σ.σ. από πλευράς Ουκρανών) ήταν μια ανόητη κίνηση . Πρώτα να τους δώσεις τους πυραύλους για να το κάνουν και κατόπιν, προφανώς να εγκρίνεις τους στόχους που πρόκειται να κτυπήσουν.

Δεν έχει κανένα απολύτως νόημα, εκτός και αν κάποιοι προσπαθούν να μας οδηγήσουν σε ένα πυρηνικό πόλεμο και Θεός φυλάξοι εάν κάποιοι προσπαθούν να κάνουν  κάτι τέτοιο», είπε ο συνταγματάρχης.

Ποιοι ήταν αυτοί που ενέκριναν το κτύπημα σε ραντάρ ΟΤR ή ακόμη χειρότερα αυτοί που έθεσαν τις συντεταγμένες επί των ATACMS, εάν το κτύπημα έγινε με τέτοιο όπλο η απάντηση είναι εύκολη: Οι ΗΠΑ.

Εάν το κτύπημα δεν έγινε με ATACMS αλλά αποτέλεσε πρωτοβουλία των Ουκρανών τότε σίγουρα το καθεστώς Ζελένσκι επιχειρεί να προκαλέσει Γ΄ΠΠ με όποιο τρόπο μπορεί.

COL. LAWRENCE WILKERSON ON UKRAINE🇺🇦 USING US WEAPONS TO HIT RUSSIA'S🇷🇺 NUCLEAR EARLY WARNING SYSTEMS:

'It makes no sense at all unless you are trying to get a nuclear war started.'

FULL INTERVIEW: https://t.co/A48a1ET5DF pic.twitter.com/kluNCWgW9R

— John Carlin (@JohnCarlin9966) June 4, 2024

pronews.gr

Tags: slide3
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

BRICS – ΠΟΥ: Η Νέα Παγκόσμια Επιτήρηση Υγείας και το Ερώτημα του Ελέγχου
Slider

BRICS – ΠΟΥ: Η Νέα Παγκόσμια Επιτήρηση Υγείας και το Ερώτημα του Ελέγχου

by admin
6 ώρες ago
Τι συμβαίνει με τις μπλε ταυτότητες και τα ταξίδια; Πάλι λένε ψέματα;
Slider

Τι συμβαίνει με τις μπλε ταυτότητες και τα ταξίδια; Πάλι λένε ψέματα;

by admin
7 ώρες ago
Παναγόπουλος Αλέξιος: Όταν η τιμή γίνεται ποινή – Η περίπτωση Μητροπολίτου Αμβροσίου.
Slider

Παναγόπουλος Αλέξιος: Όταν η τιμή γίνεται ποινή – Η περίπτωση Μητροπολίτου Αμβροσίου.

by admin
7 ώρες ago
Αναθαρρήστε ! Οι Μεξικανοί Πολίτες Αντιστέκονται Σθεναρά – Λένε Όχι στις Βιομετρικές Ταυτότητες
ΔΙΕΘΝΗ

Αναθαρρήστε ! Οι Μεξικανοί Πολίτες Αντιστέκονται Σθεναρά – Λένε Όχι στις Βιομετρικές Ταυτότητες

by admin
7 ώρες ago
Next Post
ΑΓΙΟΣ ΝΕΟΜΑΡΤΥΣ ΜΑΡΚΟΣ Ο ΕΝ ΧΙΩ ΜΑΡΤΥΡΗΣΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΕΟΜΑΡΤΥΣ ΜΑΡΚΟΣ Ο ΕΝ ΧΙΩ ΜΑΡΤΥΡΗΣΑΣ

Π. Αυγουστίνος Καντιώτης: «Tι να κάνουμε για να σωθούμε;… Εύκολη η σωτηρία μας»

Π. Αυγουστίνος Καντιώτης: «Tι να κάνουμε για να σωθούμε;… Εύκολη η σωτηρία μας»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr