ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΜΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ 350.000 ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ Έρχονται «ραβασάκια» σε όσους δεν πλήρωσαν το χαράτσι της ΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ. - 4 Δεκ 2012 - 8:21

Περισσότεροι από 350.000 είναι οι ιδιοκτήτες των ακινήτων που θα λάβουν ειδοποιητήριο από την Εφορία γιατί δεν πλήρωσαν το Εκτακτο Ειδικό Τέλους Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών για το 2011.

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο» θα κληθούν στο Ταμείο προκειμένου να πληρώσουν το χαράτσι των ακινήτων και να εξοφλήσουν άμεσα τα χρέη τους.

Όσοι δεν συμμορφωθούν και δεν πληρώσουν αναμένεται να βρεθούν αντιμέτωποι με κατασχέσεις εισοδημάτων, καταθέσεων και κινητών περιουσιακών στοιχείων.

Οι εν λόγω φορολογούμενοι μπορεί να γλίτωσαν τις απειλές για διακοπή ηλεκτροδότησης των ακινήτων τους, όμως δεν θα αποφύγουν το «κυνηγητό» που αναμένεται να εξαπολύσουν οι αρμόδιες αρχές του υπουργείου Οικονομικών για τα απλήρωτα ποσά του ΕΕΤΗΔΕ.

Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του ΥΠΟΙΚ έχει στα χέρια της την… λίστα με τα ονόματα όσων δεν πλήρωσαν το συγκεκριμένο τέλος και αναμένεται να πράξουν αναλόγως.

ΠΗΓΗ

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr