ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Οι μέρες είναι… πονηρές, σε επιφυλακή η Ελλάδα!

ΑΠΟΨΕΙΣ. ΕΛΛΑΔΑ. - 1 Ιούλ 2015 - 18:58
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

απόφαση Τσίπρα για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος στην πατρίδα μας.

Είναι κρίσιμες οι ώρες διότι η Ελλάδα βρίσκεται στο επίκεντρο ενός οικονομικού πολέμου. Τα ξένα συμφέροντα που έχουν τεθεί σε κίνδυνο, μετά το τέλος του χρηματοδοτικού προγράμματος και την έξοδο των δανειστών από τη χώρα είναι τεράστια και να είστε βέβαιοι ότι δεν πρόκειται να μείνουν με τα… χέρια σταυρωμένα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχει σημάνει συναγερμός σε όλες τις κρατικές υπηρεσίες ασφαλείας, καθώς ο φόβος για να δημιουργηθεί εντός των επόμενων ημερών ένα «ατύχημα» εντός της πατρίδας μας είναι εξαιρετικά αυξημένος.

Οι μέρες είναι πονηρές και γι’ αυτό απαιτείται να επιδείξει ο ελληνικός λαός την απαραίτητη ψυχραιμία και πάνω απ’ όλα τη σύνεση εκείνη που απαιτείται ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά, δίχως να προκύψουν συνθήκες εσωτερικού διχασμού. Εξωτερικοί παράγοντες θα το επιδιώξουν, αν δεν το επιδιώκουν ήδη… Οι ελληνικές αρχές ασφαλείας έχουν γνώση μιας σειράς κινήσεων που παρατηρούνται τα τελευταία 24ωρα. Ο «πόλεμος» που δέχεται η πατρίδα μας δεν είναι μόνο οικονομικός, αλλά και… ηλετρονικός.

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…