• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΥΡΙΖόσκυλα … Μετά Τον Καστανά Σειρά Είχε Μουσικός Του Δρόμου Στην Θεσσαλονίκη

10 έτη ago
in ΚΟΙΝΩΝΙΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Όχι Μόνο Τον Πούλησαν  Όχι Μόνο Του Κατάσχεσαν Την Κιθάρα Και Τον Έβαλαν Να Πληρώσει Πρόστιμο Αλλά Τον Καταδίκασαν Κιόλας – Μπράβο Στην Δικαιοσύνη Που Καταδίκασε Ακόμα Έναν Επικίνδυνο Εγκληματία – Στην Ειδομένη Βλέπετε Τι Γίνετε Από Εκείνους Θα Δικαστεί Κανείς;

Μία ακόμα ιστορία από αυτές που δεν θες να πιστέψεις γιατί σε εξοργίζουν απίστευτα πολύ στον Νίκο Γρηγοριάδη. Ο κύριος Γρηογρίαδης αυτοχαρακτηρίζεται μουσικός του δρόμου. Τον περασμένο Οκτώβριο ο Νίκος βρισκόταν στο κέντρο της πόλης και έπαιζε τζαζ με την κιθάρα του, δίνοντας ένα άλλο χρώμα στην ρουτίνα του δρόμου.

Μία ανώνυμη καταγγελία για ηχορύπανση ήταν ο λόγος που δύο αστυνομικοί τον προσέγγισαν και του ζήτησαν να αποχωρήσει από το σημείο, προσθέτοντας συγχρόνως πως αυτό που κάνει είναι παράνομο καθώς αποτελεί… επαιτεία.

«Με πολύ ευγενικό τρόπο ενώ μάζευα τα πράγματά μου για να φύγω όπως μου ζήτησαν, προσπάθησα να εξηγήσω στους δύο αστυνομικούς πως ο νόμος δεν είναι σαφής και η μουσική στο δρόμο δεν είναι επαιτεία. Άλλωστε δε ζητάω λεφτά από κανένα.

Υπάρχει μόνο ένα χάρτινο κουτί που γράφει και στα αγγλικά Ευχαριστώ για την εκτίμηση» δήλωσε στο Press724.gr ο κ. Γρηγοριάδης. Οι αστυνομικοί πήραν μαζί τους τον μουσικό στο τμήμα «για να ξεκαθαριστεί τι ισχύει».

Παρά τις όποιες εξηγήσεις δόθηκαν εκεί η κατάσταση αντί να ξεκαθαρίζει γινόταν όλο και πιο πολύπλοκη. «Ό,τι κι αν έλεγα, ήταν σαν να χειροτερεύει την κατάσταση» είπε ο κ. Γρηγοριάδης που προσπαθούσε μάταια, όπως αποδείχθηκε, να εξηγήσει πως διεθνώς οι μουσικοί του δρόμου αναγνωρίζονται ως μία ξεχωριστή κατηγόρια μουσικών και σε καμία περίπτωση δεν αντιμετωπίζονται ως επαίτες.

Η κατάληξη; Βρέθηκε στο κρατητήριο και του κατασχέθηκε η κιθάρα του, ο ενισχυτής του και ένα πολύ μικρό ποσό που είχαν αφήσει περαστικοί. Στη συνέχεια, του ασκήθηκε δίωξη για επαιτεία και το Πταισματοδικείο τον έκρινε ένοχο επιβάλλοντας του πρόστιμο 30 ευρώ, με την αιτιολογία ότι υπήρχε κουτί για τη συγκέντρωση χρημάτων.

Πριν ακόμη από την απόφαση της Δικαιοσύνης, ο Νίκος Γρηγοριάδης είχε έρθει σε επικοινωνία και με μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, καταγγέλλοντας τη δίωξη του και το παράλογο της υπόθεσης.

Ενώ αρχικά του είχε αναφερθεί πως στο δικαστήριο εάν μπορούσε θα ήταν παρών και ο βουλευτής Τριαντάφυλλος Μυταφίδης, του έγινε γνωστό πως τελικά κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό καθώς ήταν απασχολημένος και πως θα έπρεπε να ζητήσει αναβολή για να μπορεί την επόμενη φορά να παραστεί κάποιος εκπρόσωπος για να συνδράμει στην υπόθεση.

«Ούτε μπορούσα να περιμένω άλλο, ούτε τους έχω και ιδιαίτερη εμπιστοσύνη» σχολίασε ο κ. Γρηγοριάδης που επέλεξε να προχωρήσει άμεσα τη διαδικασία με αποτέλεσμα να καταδικαστεί. Στην ερώτηση εάν περίμενε τη συγκεκριμένη απόφαση, απάντησε: «Τουλάχιστον μάθαμε ότι για να παίζουμε μουσική δεν πρέπει να έχουμε κουτί, γιατί σε αυτή την χώρα αρέσει γενικά το χύμα».


Scoops.gr

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Λαμία: Νέος ξαφνικός θάνατος 49χρονης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λαμία: Νέος ξαφνικός θάνατος 49χρονης

by admin
4 εβδομάδες ago
Έκκληση βοήθειας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκκληση βοήθειας

by admin
2 μήνες ago
Μαζί κρατάμε την ελπίδα ζωντανή
Slider

Μαζί κρατάμε την ελπίδα ζωντανή

by admin
3 μήνες ago
Ο πόλεμος στη παραδοσιακή οικογένεια.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο πόλεμος στη παραδοσιακή οικογένεια.

by admin
3 μήνες ago
Next Post
Η Eurovision, οι Τάταροι και ο παγκόσμιος πόλεμος που σχεδιάζει ο Ερντογάν

Η Eurovision, οι Τάταροι και ο παγκόσμιος πόλεμος που σχεδιάζει ο Ερντογάν

Χούντα Ιμαλαϊων..

Χούντα Ιμαλαϊων..

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr