ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

MIA ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΠΗΞΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΙΟΥΔΕΣ…

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ. - 14 Νοέ 2020 - 21:17
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Δε μας έφτανε το σκυλολόι του ΣΥΡΙΖΑ, δε μας έφτανε το σκυλολόι του αφορισμένου, ήρθε κι έδεσε το γλυκό με το σκυλολόι των Μπαρτόλομιου, Τζερώνυμο και σία! Βαρύς ο χαρακτηρισμός για ρασοφόρους; Σόρρυ, το παίρνω πίσω! Λυκολόι εννοούσα, αφού για λυκοποιμένες πρόκειται!

Είναι οι ίδιοι που μας είπαν, ότι διεκόπη η ωραιότατη συνύπαρξη με τους Τούρκους, όταν ξεσηκώθηκαν κάποιοι ξεβράκωτοι…

Είναι οι ίδιοι που στην προδοσία της Μακεδονίας μας είπαν: “Εθνική συναίνεση! ΄Οχι στα συλλαλητήρια και τις φωνές!”…

Είναι οι ίδιοι που στην ψευδοσύνοδο του Κολυμπαρίου αναγνώρισαν τον παπισμό και τις λοιπές αιρέσεις ως αδελφές Εκκλησίες και τις εξίσωσαν με την Ορθοδοξία…

Είναι οι ίδιοι που περιθάλπουν με στοργή και προδέρμ ισλαμιστές μετανάστες αλλά όχι άπορους Ορθόδοξους ΄Ελληνες…

Είναι οι ίδιοι που έβαλαν πλάτη στην κυβέρνηση των αφορισμένων για το κλείσιμο των εκκλησιών…

Είναι οι ίδιοι που μας είπαν, ότι δε χάθηκε ο κόσμος, αν δε γιορτάσουμε την Ανάσταση του Θεανθρώπου ή αν δεν κάνουμε λιτανείες προς τιμήν της Παναγίας μας και των Αγίων…

Είναι οι ίδιοι που μας είπαν, να εμπιστευόμαστε την κυβέρνηση, να αφήσουμε τις συνωμοσιολογίες και να περιμένουμε το εμβόλιο για να μας σώσει…

΄Ε, όχι λοιπόν! Δεν ήταν βαρύς ο χαρακτηρισμός! Για σκυλολόι πρόκειται! Για λυκολόι πρόκειται! Για σύγχρονους Ιούδες πρόκειται! ΄Η μάλλον είναι ακόμα χειρότεροι και από αυτόν! Γιατί ο μέγας προδότης έστω και καθυστερημένα μετανόησε αλλά αντί να ζητήσει συγχώρεση, ως όφειλε, επέλεξε την οδό της αυτοτιμωρίας και του απαγχονισμού! Αυτούς όμως δεν τους κόβω, να μετανοούν στον αιώνα τον άπαντα! Μέχρι τελευταίας ρανίδας του αίματός τους!

Ιεροκατηγορία; ΄Οχι! Ιερά αγανάκτηση, όπως μου εξήγησε ο γνωστός ιερέας, όταν του περιέγραψα πώς νιώθω απέναντι σε όλους αυτούς, που διώκουν όχι εμάς τους Χριστιανούς αλλά στην ουσία τον ίδιο το Χριστό, αφού το δικό του Οίκο σφραγίζουν!

Και όμως! Φίλος που τον θεωρώ καλύτερο Χριστιανό από εμένα, την εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσα γυνή, επέμενε ότι δε χρειάζεται θυμός ούτε οργή και μάλιστα διαφωνούσε και με τη στάση του άξιου ιερέα π. Βασίλειου Βολουδάκη, ο οποίος επανειλημμένως “έχει βγει από τα ρούχα του” με όλα όσα συμβαίνουν!

Και τότε; Πώς θα αντιμετωπίσουμε τους σύγχρονους Νέρωνες και Διοκλητιανούς; Τους σύχρονους Γραμματείς και Φαρισαίους; Τους σύγχρονους Ιούδες; Με αγαπολογίες; ΄Οχι βέβαια! Ας θυμηθούμε τον Απόστολο Πέτρο, που έκοψε με μαχαίρι το αυτί ενός από τους δούλους του αρχιερέα κατά τη σύλληψη του Χριστού!

Αλλά και ο άγιος Παϊσιος λέει: “O θυμός χρειάζεται, όταν πρόκειται να υπερασπιστούμε την πίστη μας. Πρέπει να θυμώνουμε, όταν βλέπουμε ότι πολεμείται η πίστη μας. Για την Ορθοδοξία χρειάζεται θυμός…”

Υπακοή! θα πουν μερικοί! Και ερωτώ: Σε ποιον ακριβώς οφείλουμε υπακοή; Στο Φούφουτο ή στον Ξεφούφουτο; Αυτά που ήξεραν, ας τα ξεχάσουν! Ας ήταν εκείνοι σωστοί ποιμένες, να τους υπακούαμε κι εμείς τυφλά! Εφόσον εκείνοι προδίδουν την Ορθοδοξία, οφείλουμε κι εμείς να διαχωρίσουμε τη θέση μας!

Γέρων Βασίλειος Καυσοκαλυβίτης:
“Οὐαὶ καὶ ἀλίμονο (Γιῶργο) εἰς τοὺς ἀπιστοῦντας, οὐαὶ καὶ ἀλίμονο εἰς τοὺς προδίδοντας τὴν Ὀρθοδοξίαν. Οὐαὶ καὶ ἀλίμονο εἰς τοὺς βλασφημοῦντες. Θέλουν νὰ δοῦν αὐτοὶ οἱ βλασφημοῦντες, οἱ προδίδοντες τὴν Ὀρθοδοξίαν, θέλουν νὰ δοῦν πλείονες ἀσθένειες, ὅτι οὗτοι οὐκ ἠθέλησαν νὰ ἀσπαστοῦν τὴν μετάνοια. Μακάριοι οἱ μετανοοῦντες, ὅτι αὐτοὶ θέλουν κληρονομήσωσιν τὴν βασιλείαν τῶν οὐρανῶν. Μακάριοι οἱ πιστεύσαντες. Οὐκ εἶδον, οὐκ ἔχουσι ὀφθαλμοὺς οἱ προδίδοντες τὴν Ὀρθοδοξίαν, γιὰ νὰ δοῦν τί ποιοῦν, τί κάνουν. Ἐθελουσίως βαδίζουν εἰς τὰς ἀνομίας, ἐθελουσίως βλαστημοῦν, ἐθελουσίως ἔσονται δοῦλοι τοῦ διαβόλου.”

Καμία υπακοή στους προδίδοντας την Ορθοδοξίαν λοιπόν! Γιατί το μόνο που θα κερδίσουμε υπακούοντάς τους, θα είναι να τους ακολουθήσουμε στην οδό της απωλείας και να γευθούμε την ίδια βαριά τιμωρία με αυτούς!

Αλλά αίφνης, θυμήθηκαν, υποτίθεται, να σηκώσουν μπαϊράκι: “Δε θα ανεχθούμε, να κάνουμε Χριστούγεννα με κλειστές τις εκκλησίες!” Ουάου!

Μωρέ τι μας λέτε; Προσέξτε, μη σκίσετε κανένα καλσόν! Κοντός ψαλμός Αλληλούια! Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα! Το πολύ πολύ, σας κόβω, να βάζετε μπράβο στην είσοδο του ναού και να την επιτρέπετε μόνο σε εμβολιασμένους! Ρε άει σιχτίρ!

΄Οχι! Δεν είναι εκκλησία οι Βαρθολομαίοι!

΄Οχι! Δεν είναι εκκλησία οι Ιερώνυμοι!

΄Οχι! Δεν είναι εκκλησία οι λυκοποιμένες με μορφή προβάτου!

΄Οχι! Δεν είναι εκκλησία εκείνοι που προσπαθούν “πλανήσαι, ει δυνατόν και τους εκλεκτούς!”

Εκκλησία είμαστε όλοι εμείς οι καλοπροαίρετοι πιστοί Χριστιανοί:
Ματθ.ιη:20:«Διότι όπου είναι δύο ή τρεις συνηγμένοι εις το όνομά μου, εκεί είμαι εγώ εν τω μέσω αυτών»
Και σε έναν κόσμο γεμάτο με “άγιους” υποκριτές, ας είμαστε περήφανοι (σε εισαγωγικά πάντα), που είμαστε απλά αμαρτωλοί!

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

Και να σκάσουν οι εχθροί Του!

ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ
annapan1966@hotmail.com

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΟιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

 

Loading…