ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

MIA ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΛΑ ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΟ ΣΑΤΑΝΟΕΜΒΟΛΙΟ…

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ. - 16 Ιαν 2021 - 21:47
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Δυστυχώς διαπιστώνω, ότι πολλοί Χριστιανοί δεν είναι κατασταλαγμένοι στο θέμα του εμβολίου και αυτό κατά κάποιον τρόπο είναι λογικό, εφόσον ζούμε την εποχή, που οι κληρικοί έγιναν “οι χειρότεροι και ασεβέστεροι όλων” και αντί να δίνουν το καλό παράδειγμα και να οδηγούν τις ψυχές σε οδόν σωτηρίας, μάλλον με το θολωμένο τους μυαλό τις ωθούν προς την απώλεια. Δε θα αναφερθώ πάλι σε ονόματα, αφού είναι λίγο πολύ γνωστά και επειδή το θέμα μου είναι άλλο.

Παρακολουθούσα λοιπόν βίντεο, στο οποίο ο άξιος π. Σάββας Αγιορείτης μιλά για το σύγχρονο διωγμό των Χριστιανών και πώς θα πρέπει, να τον αντιμετωπίζουμε και ανάμεσα σε άλλα ψυχωφελή, αναφέρει κάτι που είναι γνωστό και από το γ. Εφραίμ Αριζόνας. Ποιο είναι αυτό; Τα τρία μεγαλύτερα αμαρτήματα ημών των Ελλήνων!

Μας λέει λοιπόν, ότι η Παναγία εμφανίστηκε στον π. Αναστάσιο Κουλουμιανό από την Κρήτη, που είχε φθάσει σε μεγάλα πνευματικά ύψη και είχε και εμπειρίες ακτίστου φωτός και ήταν καταστενοχωρημένη λόγω των αμαρτιών μας. Και όταν εκείνος τη ρώτησε ποιες είναι οι χειρότερες από αυτές, του απάντησε κατά σειρά:

Το χειρότερο όλων είναι η βλασφημία.

Αμέσως μετά έρχονται οι εκτρώσεις.

Και τρίτον τα παραφύσιν που γίνονται και εντός γάμου.

Και αν και δεν τα άκουγα για πρώτη φορά ούτε με εξέπληξαν καθόλου, έφαγα την εξής φλασιά: Κάνοντας κάποιος Χριστιανός το σατανοεμβόλιο ακόμα και αν δεν έχει υποπέσει ποτέ του σε βλασφημία, ούτε έχει κάνει έκτρωση ή παραφύσιν, αυτομάτως αποκτά και τις τρεις αυτές αμαρτίες πακέτο! Και εξηγώ πάραυτα:

1) Ποια μπορεί να είναι μεγαλύτερη βλασφημία από το να πεις στο δημιουργό σου:
“Αρνούμαι, να είμαι άνθρωπος, δηλ. εικόνα Θεού, όπως Εσύ με έπλασες και προτιμώ, να γίνω μετάνθρωπος, όπως ο σατανάς προστάζει!

2) ΄Οσον αφορά στην έκτρωση, ως γνωστόν το εμβόλιο περιέχει την κυτταρική σειρά MRC-5 , η οποία εργαστηριακά παράχθηκε μέσω μίας εκτρώσεως που έγινε πριν χρόνια από “επιστήμονες” σε ένα βρέφος 14 εβδομάδων, επομένως όποιος κάνει το εν λόγω εμβόλιο γίνεται συμμέτοχος και συνένοχος στο έγκλημα της έκτρωσης.

Από τη συσκευασία του εμβολίου:

Τί γράφει τό κουτί τοῦ ἐμβολίου – τό βίντεο πού δέν προλάβατε νά δεῖτε στό youtube

Τι είναι το MRC-5 σύμφωνα με τη Google:
3) Επίσης, σύμφωνα με το γνωστό ιερέα – αναγνώστη που μας δίνει συχνά τα φώτα του, το να δεχτεί κάποιος ένα ξένο σώμα (συνθετικό mRNA) στον οργανισμό του και μάλιστα στο κύτταρό του, ισοδυναμεί με παραφύσιν ενέργεια, οπότε συμπληρώνεται το πακέτο των τριών χειρότερων αμαρτημάτων των Ελλήνων!

Ναι αλλά στην τηλεόραση βλέπουμε ακόμα και ποιμένες που κάνουν το εμβόλιο και μάλιστα on camera!

Αυτοί δεν είναι ποιμένες αλλά λυκοποιμένες και πρέπει, να φεύγουμε μακριά από αυτούς!

Και για του λόγου το αληθές παραθέτω τα λόγια μοναχής -πρώην ιατρού- σε άνθρωπο που ήθελε, να γίνει ιερέας, η οποία όχι μόνο τον απέτρεψε από το να κάνει το εμβόλιο αλλά είπε για τους κληρικούς που το έχουν κάνει:

“Αυτοί και πολύ λυπούμαι που το λέω, πρέπει να κρεμάσουν το πετραχήλι τους και αν είναι Επίσκοποι,το ωμοφόριό τους και να βρούνε σπηλιά να κλαίνε για την υπόλοιπη ζωή τους αφού τοιουτοτρόπως όχι μόνο νομιμοποιούν και νέμονται τους καρπούς ενός φόνου αλλά δίνουν επίσης και το κακό παράδειγμα στους υπολοίπους Χριστιανούς.”

http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2021/01/blog-post_91.html?m=1

Και αν ο πνευματικός μου μου πει, ότι μπορώ, να το κάνω;

Τότε σύμφωνα με τον π. Σάββα τον Αγιορείτη αλλάζεις πνευματικό, γιατί θα σε οδηγήσει στην απώλεια. Και το κρίμα δε θα το έχει μόνο εκείνος αλλά και εσύ, αφού δεν είσαι άμοιρος ευθυνών! Για την ακρίβεια θα κολαστείτε και οι δύο!

Τέλος, οι σωστοί κληρικοί (που πάλι σύμφωνα με τον π. Σάββα τον Αγιορείτη είναι γύρω στους διακόσιους μόνο από το σύνολο των σημερινών κληρικών και αν λάβουμε υπόψιν και τα λόγια του γ. Εφραίμ Αριζόνας αυτοί είναι απλοί ιερείς και όχι ιεράρχες) οφείλουν, να μην ξανακοινωνήσουν όσους λάβουν το εμβόλιο, επομένως αυτή η ενέργεια θα σημάνει αυτομάτως το χωρισμό τους από την Εκκλησία και κατά συνέπεια από τον ίδιο το Χριστό! Και ο νοών νοείτω!

Στώμεν καλώς, στώμεν μετά φόβου!
Μετά φόβου Θεού όμως και όχι ανθρώπων!

ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ
annapan1966@hotmail.com

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…