ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μια φωτογραφία… πολλές λέξεις θα πούμε!

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 2 Ιαν 2013 - 6:27
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

“ΓΕΡΜΑΝΙΑ – Εντυπωσιακό άλμα από τον Γερμανό Andreas Wellinger. ΦΩΤΟ REUTERS” Έτσι παρουσιάζεται στο διαδύκτιο το άλμα του Γερμανού σκιέρ με φόντο χημικούς αεροψεκασμούς σε όλο τους το μεγαλείο!

Κι ενώ μια εικόνα λένε είναι χίλιες λέξεις, εμείς θα βάλουμε μερικές ακόμα.

Ποιος είναι ο σπόνσορας του διάσημου Γερμανού σκιέρ; Αν διαβάσετε στα χιονοπέδιλα του θα δείτε: Fluege.de

Και τι είναι η Fluege.de; Μα τι άλλο από γερμανικό πρακτορείο πώλησης αεροπορικών εισητηριών χαμηλού κόστους!

Με τιμές που ξεκινούν από μόλις 20 ευρώ σε ‘πετάν’ στην Ευρώπη, με 91 στην Αφρική, με 435 στις ΗΠΑ και πάει λέγοντας. Ένας Θεός ξέρει πως βγαίνουν αυτές οι αεροπορικές εταιρείες οικονομικά κι ακόμα πιο καλά, ξέρει ο διάολος! Γιατί… επιδοτούνται, λένε, αλλά δεν λένε από ποιον. Κι επειδή τις βλέπουμε συχνά στα ραντάρ, μια να πετούν χωρίς προορισμό, μια να φέρνουν άσκοπες βόλτες στον αέρα, μια να απογειώνονται από μη πολιτικά αεροδρόμια, μάλλον και επιδοτούνται από τους ψεκαστές μας. Και πολλές φορές, όταν βλέπουμε αεροπλάνα να ψεκάζουν, δεν είναι πια ανώνυμα στρατιωτικά, αλλά φέρουν πάνω τους το logo κάποιας εταιρείας χαμηλού κόστους, που έχουν φυτρώσει πια σαν τα μανιτάρια και που μάλλον τους το έχουν παραχωρήσει έναντι κάποιας αμοιβής.

Και να πως το ένα χέρι βοηθάει το άλλο και τα δυο μαζί… δέρνουν εμάς. Το καλό αυτό παιδί διαφημίζει τον σπόνσορά του. Βγάζει και μια ωραία φωτό με φόντο τις γραμμές των αεροπλάνων, με τα πέδιλά του να λανσάρουν το πρακτορείο και… το Reuters αναλαμβάνει να την κάνει το γύρο του κόσμου. Να δουν όλοι τον Γερμανό από τον πάτο του και να καμαρώσουν και τα chemtrails, που δεν είναι τίποτα το περίεργο… παγάκια στον ουρανό, όπως λένε! Έτσι διαπλέκεται το σύστημα. Έτσι αλληλοβοηθιέται. Έτσι μας επιβάλλεται.

Για να ξέρετε… όποτε αποφασίσετε να κάνετε χρήση μιας τέτοιας αεροπορικής -χαμηλού κόστους- εταιρείας, απλά βοηθάτε κι εσείς στο όλο συνωμοτικό γεγονός!

allnewz.weebly

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr