Ζούμε σε μια εποχή πολέμων και φημών πολέμων. Πάνω από τις μισές χώρες του κόσμου εμπλέκονται αυτή τη στιγμή σε στρατιωτική σύγκρουση ή χρηματοδοτούν άμεσα μια τέτοια. Πρόσφατα, σοκαρίστηκα μαθαίνοντας ότι υπάρχουν περισσότερες από 50 ενεργές στρατιωτικές συγκρούσεις μόνο στην αφρικανική ήπειρο. Φυσικά οι δύο πραγματικά μεγάλοι πόλεμοι που μαίνονται εδώ και χρόνια τραβούν την περισσότερη προσοχή. Ο πόλεμος με τη Ρωσία διαρκεί τώρα περισσότερο από ό,τι ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος, και μόλις περάσαμε την τρίτη επέτειο του Μεγάλου Πολέμου της Μέσης Ανατολής. Ενώ ήταν ακόμη ζωντανός, ο Henry Gruver είχε κάτι να πει για αυτούς τους δύο πολέμους.
Ο Henry Gruver ήταν ένας μεγάλος άνθρωπος του Θεού. Ήταν γνωστός ως «προσευχόμενος περιπατητής», επειδή περνούσε αμέτρητες ώρες προσευχόμενος περιπατητικά μέσα σε πόλεις σε όλο τον πλανήτη. Τα μέσα ενημέρωσης δεν του έδωσαν ποτέ μεγάλη προσοχή, αλλά σημεία, τέρατα και θαύματα ακολουθούσαν τη διακονία του όπου κι αν πήγαινε. Όσοι από εμάς αγγιχτήκαμε από τη διακονία του δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ.
Ο Henry Gruver πέθανε την Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019, στο Scottsdale της Αριζόνα, σε ηλικία 77 ετών.
Πριν πεθάνει, ο Θεός του αποκάλυψε τι επρόκειτο να έρθει στη Μέση Ανατολή.
Το 2018, στον Henry Gruver δείχθηκε ότι «όταν το Ισραήλ στείλει στρατεύματα στη Γάζα, θα είναι σημάδι ότι ο Πόλεμος της Μέσης Ανατολής έχει ξεκινήσει».
Περιττό να πούμε ότι ισραηλινά στρατεύματα εισήλθαν στη Γάζα τον Οκτώβριο του 2023, και ο Μεγάλος Πόλεμος της Μέσης Ανατολής μαίνεται από τότε.
Σημειώστε παρακαλώ ότι ο Henry Gruver δεν είπε ότι «ένας πόλεμος της Μέσης Ανατολής» θα ξεκινούσε μόλις εισέλθουν οι ισραηλινές δυνάμεις στη Γάζα.
Αντ’ αυτού, χρησιμοποίησε τη φράση «ο Πόλεμος της Μέσης Ανατολής», που υπονοεί ότι θα ήταν μια πραγματικά ιστορική σύγκρουση, και αυτό ακριβώς έχουμε παρακολουθήσει.
Όσο περισσότερο ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή παρατείνεται, τόσο πιο πιθανό γίνεται να πάρει μια αποκαλυπτική τροπή.
Αυτή την εβδομάδα, το Ιράν για άλλη μια φορά κατέστησε σαφές ότι «δεν θα εγκαταλείψει τον εμπλουτισμό ουρανίου ούτε θα παραδώσει το ουράνιό του»…
Το Ιράν δεν θα εγκαταλείψει τον εμπλουτισμό ουρανίου ούτε θα παραδώσει το ουράνιό του, μετέδωσαν κρατικά μέσα, επικαλούμενα τον επικεφαλής του Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας της χώρας Mohammad Eslami.
Απορρίπτοντας τις ανανεωμένες αμερικανικές απειλές κατά των πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν ως «τίποτα καινούργιο», ο Eslami λέει ότι ο εμπλουτισμός ήταν «αναπόσπαστο μέρος» της πυρηνικής διαδικασίας.
Το πυρηνικό πρόβλημα του Ιράν ήταν πάντα το βασικό ζήτημα.
Εφόσον το Ιράν δεν είναι πρόθυμο να συμβιβαστεί, αυτό ουσιαστικά εγγυάται ότι περισσότερες μάχες έρχονται.
Οι Ιρανοί έχουν προειδοποιήσει ότι είναι έτοιμοι να διεξάγουν έναν «πόλεμο της ημέρας της κρίσης», και αυτό υποδηλώνει ότι διαθέτουν «όπλα της ημέρας της κρίσης» που θα χρησιμοποιούνταν σε ένα τέτοιο σενάριο.
Φυσικά και το Ισραήλ διαθέτει «όπλα της ημέρας της κρίσης», και η αλήθεια είναι ότι είμαστε πολύ πιο κοντά σε ένα αποκαλυπτικό σενάριο στη Μέση Ανατολή απ’ ό,τι συνειδητοποιούν οι περισσότεροι.
Στον Henry Gruver δόθηκε επίσης μια προειδοποίηση για μια πυρηνική αναμέτρηση με τη Ρωσία.
Το 1986, ο Henry Gruver είχε ένα ανοιχτό όραμα στο οποίο του δείχθηκε ότι κάποια μέρα ρωσικά υποβρύχια που παραμονεύουν πολύ κοντά στις ακτές μας θα εξαπέλυαν ένα απολύτως καταστροφικό πυρηνικό πρώτο χτύπημα κατά των Ηνωμένων Πολιτειών.
Αυτό δεν ήταν όνειρο.
Αυτό δεν ήταν στη φαντασία του.
Ο Henry Gruver είδε πραγματικά τα πράγματα που πρόκειται να μοιραστώ μαζί σας με τα ίδια του τα μάτια ενώ ήταν ξύπνιος.
Πολλοί αναφέρονται σε τέτοιες εμπειρίες ως «ανοιχτά οράματα», και συχνά μπορούν να είναι απολύτως συντριπτικά για όσους τα λαμβάνουν, επειδή είναι τόσο ισχυρά.
Καθώς περπατούσε προσευχόμενος στην Ουαλία το 1986, ο Θεός άρπαξε τον Henry Gruver στους ουρανούς και του έδειξε έναν μελλοντικό πόλεμο μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ρωσίας.
Στο όραμά του, είδε ρωσικά υποβρύχια που ήταν σταθμευμένα ακριβώς κατά μήκος της ανατολικής ακτής και ακριβώς κατά μήκος της δυτικής ακτής…
Κοίταξα προς τις Ηνωμένες Πολιτείες και είδα κάτι που δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου, δεν είχα καν συλλάβει τη σκέψη του.
Πάντα πίστευα ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν ΠΙΟ ΣΟΦΕΣ και ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΕΣ από το να επιτρέψουν σε ρωσικά υποβρύχια να είναι σταθμευμένα σχεδόν πάνω στις παραλίες μας, ας πούμε. Αυτό που εννοώ με αυτό είναι ότι μπορούσες να δεις τα υποβρύχια κάτω από το νερό, αλλά υπήρχαν περιοχές όπου η άμμος είχε ακόμη μετατοπιστεί από τις παραλίες στα βάθη. Και το υποβρύχιο ήταν εκεί, σημαδεύοντας την Αμερική.
Τα είδα διάσπαρτα σε όλη την ανατολική ακτή. Όταν το είδα αυτό, η οικογένειά μου εκείνη την εποχή ζούσε στο Πόρτλαντ του Όρεγκον. Ανησύχησα φυσικά και ήθελα να κοιτάξω προς το Πόρτλαντ να δω τι συνέβαινε. Και καθώς κοίταξα κατά μήκος της ηπείρου των Ηνωμένων Πολιτειών αυτής της σφαίρας, είδα τα υποβρύχια από πάνω κοντά στην Ουάσινγκτον, το πάνω μέρος της Ουάσινγκτον, μέχρι κάτω προς το Σαν Ντιέγκο, τοποθετημένα με τον ίδιο τρόπο σε όλη την ακτή μας στα βόρεια από την πλευρά του Ειρηνικού.
Αν ήμουν Ρώσος στρατιωτικός διοικητής και ήθελα να διεξάγω μια αιφνιδιαστική επίθεση κατά των Ηνωμένων Πολιτειών, αυτός ακριβώς είναι ο τρόπος που θα το έκανα.
Οι Ρώσοι διαθέτουν «υποβρύχια μαύρης τρύπας» που είναι απίστευτα αθόρυβα και εξαιρετικά δύσκολο να εντοπιστούν.
Στο όραμά του, ο Henry Gruver είδε τα ρωσικά υποβρύχια που ήταν σταθμευμένα κατά μήκος των ακτών μας να εκτοξεύουν πυραύλους σε μερικές από τις μεγάλες πόλεις μας…
Και τότε ξαφνικά κοίταξα κάτω στην ανατολική ακτή, στο υποβρύχιο που τραβήχτηκε προς εκείνο ακριβώς έξω από τη Νέα Υόρκη, και είδα τον πύραυλο να βγαίνει ακριβώς από εκείνο το υποβρύχιο και να ανεβαίνει ακριβώς πάνω και να έρχεται ακριβώς πάνω από την Πόλη της Νέας Υόρκης, και ολόκληρη η Πόλη εξαφανίζεται. Μετά κοίταξα κάτω, πιο κάτω προς τη Φλόριντα, εκεί κάτω μπορούσα να δω άλλη μια έκρηξη να λαμβάνει χώρα.
Κοίταξα πέρα, επειδή η οικογένειά μου ήταν στον Ειρηνικό Βορειοδυτικό. Κοίταξα πέρα, άλλη μια έκρηξη έλαβε χώρα κοντά στο Σιάτλ/Μπελβιού. Και μετά άλλη μια κάτω κοντά στο Σαν Φρανσίσκο, και άλλη μια κάτω προς το Λος Άντζελες, και άλλη μια κάτω προς το Σαν Ντιέγκο.
Στεκόμουν εκεί σοκαρισμένος καθώς παρακολουθούσα αυτές τις εκρήξεις να λαμβάνουν χώρα και αυτές οι πόλεις κυριολεκτικά να εξαφανίζονται από το πρόσωπο της γης.
Σε τόσο κοντινή απόσταση, δεν θα υπήρχε προειδοποίηση.
Δεν θα μπορούσαν καν να βγάλουν τον πρόεδρο από το κρεβάτι πριν αρχίσουν οι πύραυλοι να χτυπούν.
Ο Henry Gruver ρώτησε τον Θεό πότε θα συνέβαινε αυτό.
Φώναξα και είπα: «Ω Θεέ! Ω Θεέ! Πότε θα είναι αυτό, και ποιο θα είναι το σημάδι του ερχομού του;»
Άκουσα μια ακουστή φωνή να μου μιλάει και να λέει:
«Όταν η Ρωσία ανοίξει τις πόρτες της και αφήσει τα πλήθη να φύγουν, ο ελεύθερος κόσμος θα απασχοληθεί με τη μεταφορά, τη στέγαση, τη σίτιση και τη φροντίδα των μαζών, και θα κατεβάσει τα όπλα του και θα φωνάξει ειρήνη και ασφάλεια. Τότε θα έρθει ξαφνική καταστροφή. Τότε είναι που θα έρθει.»
Αυτό ήταν το 1986.
Ο Ψυχρός Πόλεμος ήταν ακόμη πολύ ενεργός.
Η πτώση του Τείχους του Βερολίνου δεν συνέβη μέχρι το 1989.
Τελικά οι Ρώσοι άνοιξαν τις πόρτες τους, και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.
Υπάρχουν πολλοί άλλοι στους οποίους έχει επίσης δειχθεί ότι θα υπάρξει μια πυρηνική αιφνιδιαστική επίθεση κατά της Αμερικής κάποια μέρα.
Αλλά συνειδητοποιώ ότι αυτό δεν είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές μήνυμα.
Πολλοί Αμερικανοί είναι απολύτως πεπεισμένοι ότι μια μεγάλη εποχή ειρήνης και ευημερίας βρίσκεται μπροστά για τις Ηνωμένες Πολιτείες, παρόλο που έχουμε δολοφονήσει περισσότερα από 60 εκατομμύρια από τα δικά μας παιδιά και σχεδόν κάθε είδος κακού που μπορείτε να φανταστείτε εξαπλώνεται γύρω μας.
Μόλις ανατράπηκε η απόφαση Roe v. Wade, θα μπορούσαμε να είχαμε τερματίσει εντελώς τις εκτρώσεις στην Αμερική.
Αλλά δεν το κάναμε.
Αντ’ αυτού, ο αριθμός των εκτρώσεων έχει αυξηθεί κάθε χρόνο από τότε που ανατράπηκε η Roe v. Wade.
Στο τέλος, θα θερίσουμε ό,τι σπείραμε, και αυτή είναι η αλήθεια.




