ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

MIKE TRAMP: Δεν έριξαν τα αεροπλάνα τους δίδυμους πύργους

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ. - 27 Νοέ 2012 - 13:00

Ο πρώην τραγουδιστής των White Lion, Mike Tramp, δεν πιστεύει ότι τα αεροπλάνα που έπεσαν στους δίδυμους πύργους στις 11 Σεπτεμβρίου 2001 φταίνε για την κατάρρευση τους και ισχυρίζεται ότι κανένα αεροπλάνο δεν έπεσε στο Πεντάγωνο εκείνη τη μέρα.

Ο Tramp, αποκάλυψε την θεωρία συνομωσίας που πιστεύει κατά τη διάρκεια της solo ακουστικής εμφάνισης του στο Λονδίνο την 21η Νοεμβρίου και αργότερα διευκρίνισε τα σχόλια τους σε e-mail που έστειλε στον Steve Mascord της Hot Meal.

“Συνήθιζα να περνάω από το World Trade Center καθώς πήγαινα στις πρόβες και κοίταζα πάνω. Μετά από χρόνια, όταν μετακόμισα στην Αυστραλία, το τηλέφωνο άρχισε να χτυπάει μέσα στη νύχτα. Σκέφτηκα “ποιος να είναι” και δεν απάντησα. Την επόμενη μέρα το πρωί, ανοίγω την τηλεόραση και βλέπω τι έγινε. Αυτό που έγινε στις 9/11 νομίζω δεν θα μπορέσω να το ξεπεράσω στη ζωή μου. Έχω 250 βιβλία για το θέμα και κάθε DVD που έχει κυκλοφορήσει και πιστεύω ότι δεν ήταν αυτά τα δύο αεροπλάνα που έριξαν τους δίδυμους πύργους.”

Όταν ο Mascord έστειλε mail στον Tramp μετά τη συναυλία και τον ρώτησε ποια είναι η γνώμη του για το τι έγινε και έπεσαν οι πύργοι, είπε:
“Αυτό δεν μπορεί να απαντηθεί σε ένα σύντομο mail. Αλλά μπορώ να το θέσω ως εξής: δεν ήταν τα δύο αεροπλάνα και υπάρχουν εκατοντάδες οργανισμοί επιστημόνων, αρχιτεκτόνων και πιλότων για την 9/11 που λένε ότι δεν μπορεί να γίνει.
Ένα ακόμα που λίγοι ξέρουν, είναι ότι στις 5 το απόγευμα, 10 ώρες μετά την πτώση των δύο κτιρίων, ένας τρίτος πύργος (World TradeCenter 7) κατέρρευσε μέσα σε εννέα δευτερόλεπτα χωρίς να το χτυπήσει κανένα αεροπλάνο. Μόνο όταν αρχίσεις να διαβάζεις τα βιβλία και μάθεις τα γεγονότα μπορείς να σχηματίσεις μία γνώμη. Δεν μπορώ να το κάνω εγώ για σένα. Ίσως μπορείς να αρχίσεις με το ντοκιμαντέρ “Loose Change” που υπάρχει στο YouTube όπως και τόσα άλλα. Είναι μία καλή αρχή. Και επίσης κανένα αεροπλάνο δεν χτύπησε το Πεντάγωνο.”

Για το Rockoverdose.gr
Απόστολος “Astaldo” Πανταζόγλου

rockoverdose

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr