ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μήπως οι τρομοκράτες των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και του GCC (Συμβούλιο Συνεργασίας των Αραβικών Χωρών του Κόλπου) προετοιμάζουν χημική επίθεση;

ΔΙΕΘΝΗ. - 7 Δεκ 2012 - 20:41

Ένα ανησυχητικό βίντεο εμφανίζεται στο YouTube που δείχνει δοκιμές χημικών όπλων από αντάρτες στη Συρία.

7 Δεκεμβρίου 2012

(αναδημοσίευση του Land Destroyer από το Syrian Tribune, μετάφραση Φαίη)

Ενώ ο πρόεδρος Ομπάμα είναι απασχολημένος κάνοντας δηλώσεις για τα χημικά όπλα της Συρίας, ένα ανησυχητικό βίντεο εμφανίστηκε χθες στο YouTube το οποίο φαίνεται να δείχνει μια επαναστατική ομάδα που κάνει δοκιμές χημικών όπλων σε κουνέλια εργαστηρίου και απειλεί να τα χρησιμοποιήσει εναντίον των αμάχων πολιτών της Συρίας σε μια θρησκευτική βάση.

Το βίντεο ξεκινά με αρκετές σκηνές που δείχνουν δοχεία χημικών ουσιών με την ετικέτα Tekkim (η Tekkim είναι μια τουρκική εταιρεία χημικών) και κάποιο εργαστηριακό εξοπλισμό, ενώ στο παρασκήνιο ακούγονται άσματα Τζιχαντιστών. Στη συνέχεια εμφανίζεται ένα γυάλινο κουτί με δύο κουνέλια μέσα ενώ μια αφίσα στον πίσω τοίχο γράφει: “H Ταξιαρχία του Παντοδύναμου Ανέμου” (Kateebat Μια Reeh Al Sarsar). Ένα άτομο που φοράει μια μάσκα εργαστηρίου αναμιγνύει σε ένα ποτήρι που βρίσκεται μέσα στο γυάλινο κουτί κάποια χημικά και βλέπουμε να αναδύονται αέρια μέσα από το ποτήρι. Περίπου ένα λεπτό αργότερα, τα κουνέλια αρχίζουν να έχουν σπασμούς και στη συνέχεια πεθαίνουν. Το πρόσωπο λέει: “Είδατε τι συνέβη; Αυτή θα είναι η τύχη σας, άπιστοι Αλεβίτες. Ορκίζομαι στον Αλλάχ να σας κάνω να πεθάνεται όπως αυτά τα κουνέλια, μέσα σε ένα λεπτό αφού εισπνεύσετε το αέριο.”

Κρίνοντας από την αντίδραση των κουνελιών το αέριο πρέπει να δρα στο νευρικό σύστημα. Ο αριθμός των δοχείων, αν δεν είναι μπλόφα, υποδεικνύει τη δυνατότητα να παραχθεί μία σημαντική ποσότητα αυτού του αερίου. Η διαδικασία εφαρμογής θα μπορούσε να γίνει με τη βοήθεια μίας γεννήτριας καπνού τοποθετούμενη στην περιοχή του στόχου, με μια έκρηξη (πιθανόν αυτοκτονίας) από ένα παγιδευμένο αυτοκίνητο με χημικά, ή απλά με τη χρήση ενός υγραντήρα.

Αυτό το ανησυχητικό βίντεο θέτει πολλά σοβαρά ερωτήματα: Ποιά είναι αυτή η ταξιαρχία; Ποιά θα είναι η αντίδραση του ΝΑΤΟ αν αποδειχθεί ότι αυτή είναι μια ομάδα ανταρτών; Μήπως αυτό το βίντεο πρόκειται να χρησιμοποιηθεί ως ένα ψευδές σήμα συναγερμού για να δικαιολογήσει τον πόλεμο κατά της Συρίας; Πώς έφτασαν αυτές οι χημικές ουσίες στα χέρια της ταξιαρχίας; Η Tekkim ή η τουρκική κυβέρνηση θα σχολιάσουν επ ‘αυτού; Ποιά σχέση έχει αυτό με την ήττα των ανταρτών στη μάχη στο αεροδρόμιο; Ερωτήσεις που μένουν αναπάντητες προς το παρόν, μέχρι να δούμε περισσότερα από αυτό που μάλλον θα είναι ένα τρομακτικό κεφάλαιο της Συριακής σύγκρουσης.

Σημείωση συντάκτη: Τώρα θα ήταν μια καλή στιγμή να θυμηθούμε τον πληροφοριοδότη των ΗΠΑ με την κωδική ονομασία “Curveball”- τον άνθρωπο που παρείχε τις ΗΠΑ με αβάσιμες ‘πληροφορίες’ όσον αφορά τις δυνατότητες του Ιράκ για χημικά όπλα, οι οποίες χρησιμοποιήθηκαν ευχαρίστως ως μια ψεύτικη πρόφαση για έναν πόλεμο που άφησε εκατομμύρια νεκρούς, ακρωτηριασμένους, εκτοπισμένους, δηλητηριασμένους, ή με άλλο τρόπο προσβεβλημένους. Εάν παράγονται χημικά όπλα στη Συρία, θα παράγονται από τρομοκράτες στηριζόμενους από το ΝΑΤΟ που τα απέκτησαν από τα λεηλατημένα αποθέματα της Λιβύης, ή προφανώς, ίσως από χημικές ουσίες που προμηθεύει η Τουρκία. Ενώ ο Λευκός Οίκος εγκαλεί αβάσιμους, ανώνυμους ‘επισήμους’, εδώ βλέπουμε ένα βίντεο – με χωρίς ναι μεν αδιαμφισβήτητα στοιχεία, αλλά σίγουρα πολύ πιο πειστικά.

Δείτε εδώ το επίμαχο βίντεο … ΠΡΟΣΟΧΗ ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
Land Destroyer

averoph

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr