ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μητσοτάκης: “Δεν φοβάμαι το θάνατο” Χα Χα Χα το ξέρουμε μεγάλε ! Εκείνος σε φοβάται !

ΔΙΑΦΟΡΑ. ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ. - 18 Νοέ 2012 - 7:38

Διαβάστε τι δήλωσε στη συνέντευξη του ο 94χρονος πολιτικός
Για τον θάνατο αλλά και την οδύνη του από την απώλεια της συζύγού του Μαρίκας μίλησε σε συνέντευξή του ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

Μιλώντας στην εφημερίδα “Τα Νέα” και παρουσία του προσωπικού του γιατρού Σωτήρη Ράπτη , αναφερόμενος στο θάνατο της συζύγου του, δήλωσε χαρακτηριστικά.
“Δυστυχώς, η Μαρίκα προηγήθηκε από μένα, δεν το περίμενα. Περίμενα ότι θα έρθει δεύτερη. Εμένα η μεγάλη επιθυμία τώρα και γι’ αυτό παρακαλώ τον Θεό είναι να πεθάνω όρθιος. …Δεν φοβήθηκα ποτέ τον θάνατο και ούτε τον φοβάμαι. Είμαι απόλυτα προετοιμασμένος”, αναφέρει και συνεχίζει:
“Άλλωστε είμαι 94 χρόνων. Με περιμένει και μένα αυτό το μικρό ταπεινό νεκροταφείο που έχει δεχθεί ήδη τη Μαρίκα, με θαυμάσια θέα. Όλα τα πράγματα έχουν το τέλος τους, δεν υπάρχει αμφιβολία γι΄ αυτό. Αγαπώ τη ζωή και όσο ζήσω θέλω να είμαι υγιής. Αλλά η αρρώστια δεν είναι όνειδος κι ούτε είναι εις βάρος κανενός το να είναι ασθενής. Προσωπικά, δόξα τω Θεώ, είχα μια μακρά ζωή, δεν μπορώ να παραπονούμαι…”, προσθέτει και καταλήγει:
“Έκανα μια πειθαρχημένη ζωή αν και τις απολαύσεις τις αγάπησα όλες. Δεν υπάρχει κάτι που να μην το έκανα. Και το πιοτό μου αρέσει και το τσιγάρο μου άρεσε, αλλά το έκοψα πριν από πενήντα πέντε με εξήντα χρόνια. Εξακολουθώ όμως να καπνίζω το ένα με τα δύο τσιγάρα γιατί δεν θέλω να στερηθώ αυτή την απόλαυση. Κατάφερα όμως να μη γίνω δούλος καμίας αδυναμίας. Κι ελπίζω να ισχύσει ως το τέλος, που άλλωστε πλησιάζει”, τονίζει ο πρώην πρωθυπουργός.

ΠΗΓΗ

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr