• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Κυριακή, 19 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΕΛΛΑΔΑ

O Μουζάλας βρίζει χυδαία τους Αστυνομικούς που τον γλύτωσαν !!!

10 έτη ago
in ΕΛΛΑΔΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Απίστευτο και όμως αληθινό & δείχνει πως σκέφτονται κάποιοι στην Κυβέρνηση και πως θέλουν να έχουν τις Δυνάμεις Ασφαλείας και το  κόψιμο που έχουν γιατί άραγε ; μην τυχόν και αγγίξουν οι αστυνομικοί τους Λαθρομετανάστες!O Μουζάλας βρίζει χυδαία τους Αστυνομικούς που τον γλύτωσαν !!! - Εικόνα1

Το απίστευτο περιστατικό και τη δυσαρέσκεια των Αστυνομικών καταγράφει το Lesvosnews.gr ,αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά οτι ούτε το Μακεδονία ήταν τυχαίο ,αλλά ούτε και ο Σύριζα υπολογίζει τους κινδύνους που διατρέχουν οι Αστυνομικοί στα Hot-Spot και κάπου αλλού !

Την δυσαρέσκεια τους εξέφρασαν οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στη Μόρια, κατά την επίσκεψη του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, για τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε ο υπουργός εναντίον τους.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Lesvosnews.gr, ο Γιάννης Μουζάλας ήταν χολωμένος για την όλη συμπεριφορά των αστυνομικών στη Μόρια κατά τα βίαια επεισόδια που σημειώθηκαν και ιδιαίτερα των ανδρών των ΜΑΤ, τους οποίους χαρακτήρισε με προσβλητικούς και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς.

Ο  Μουζάλας μεταξύ άλλων φέρεται να χαρακτήρισε τους αστυνομικούς λέγοντάς τους «Είστε μ@@@@@ς».

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι εμείς εδώ στο Lesvosnews.gr, αλλά και προσωπικά ο Γιάννης Συνάνης μέσα από τα παράθυρα των καναλιών, έχει εξάρει κατά καιρούς τη σημαντικότατη δουλειά του Γιάννη Μουζάλα στο μεταναστευτικό πρόβλημα – ακόμα και η υγεία του κλονίστηκε πρόσφατα –  και πιστεύουμε ότι πάνω στα νεύρα του αλλά και στον αιφνιδιασμό που υπέστη από το νερό που του έριξαν οι λαθρομετανάστες, έχασε την ψυχραιμία του και παρεκτράπη.

Σχόλιο: Εδώ εμείς θα διαφωνήσουμε ο Μουζάλας είναι Υπουργός δεν είναι τυχαίος …Παίρνει αποφάσεις που αφορούν την υπόσταση της Χώρας, αν είναι άρωστος να πάει σπίτι του!

Σας παραθέτουμε ανάρτηση στο facebook από τον πρόεδρο των συνοριοφυλάκων, Παναγιώτη Χαρέλα, ο οποίος αναφέρει:

«Σε εξελιξη εξεγερση στη Μορια στη Μυτιληνη. Με εγλωβισμο συναδελφων και ελαφρυς τραυματισμους αστυνομικων. Φωτιες και διαμαρτυριες απο τους αλλοδαπους και ολα αυτα παρουσια του Υπουργου Μουζάλα που χαρακτηρισε προσβλητικά αστυνομικους για την χρηση των γκλοπ μπροστα του την ωρα που κινδυνευε η σωματικη ακεραιοτητα αυτων. Ευτυχως καταφεραν οι συναδελφοι και εξηλθαν απο το κεντρο. Ελπιζουμε να μην κάνουμε κακο στη Χωρα με αυτα που γραφουμε. Προς ενημερωση συναδέλφων. Ψυχραιμια»

10156117_10205121380347521_622709361964471767_n

 

ο πρόεδρος της ΠΟΣΥΦΥ

 

veteranos.gr

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΣΩΤΗΡΗΣ ΓΚΕΚΟΠΟΥΛΟΣ: Τι αλλάζει από 3/8 σε ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ και ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ
Slider

ΣΩΤΗΡΗΣ ΓΚΕΚΟΠΟΥΛΟΣ: Τι αλλάζει από 3/8 σε ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ και ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ

by admin
6 ώρες ago
Η Μπεσκατούλ των Lidl και ο Τζον Πάπας
Slider

Η Μπεσκατούλ των Lidl και ο Τζον Πάπας

by admin
6 ώρες ago
Ειρήνη Μαρουπα: «”Μολών λαβέ” – Η απάντηση στην ψηφιακή φυλακή και την παγκόσμια διακυβέρνηση που έρχεται»
Slider

Ειρήνη Μαρουπα: «”Μολών λαβέ” – Η απάντηση στην ψηφιακή φυλακή και την παγκόσμια διακυβέρνηση που έρχεται»

by admin
14 ώρες ago
ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ! Επείγον μήνυμα πατ. Αρσένιου
ΕΛΛΑΔΑ

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ! Επείγον μήνυμα πατ. Αρσένιου

by admin
15 ώρες ago
Next Post
Η στιγμή της επίθεσης στο Α.Τ. Εξαρχείων – ΒΙΝΤΕΟ

Η στιγμή της επίθεσης στο Α.Τ. Εξαρχείων - ΒΙΝΤΕΟ

Ερχονται κατασχέσεις ακινήτων – Το ΣτΕ έκρινε νόμιμο το σχέδιο της κυβέρνησης

Ερχονται κατασχέσεις ακινήτων - Το ΣτΕ έκρινε νόμιμο το σχέδιο της κυβέρνησης

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr