• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τετάρτη, 22 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

Natural News : Η Pfizer προειδοποιεί αθόρυβα τους επενδυτές για το παλιρροϊκό κύμα πιθανών αποκαλύψεων απάτης που θα έρθει σύντομα

4 έτη ago
in ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

(Natural News) (Op-ed) Ο Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) έχει καταρρεύσει επειδή του είπαν τα δικαστήρια ότι πρέπει τώρα να προμηθευτεί την πρώτη μηνιαία παρτίδα 55.000 σελίδων δεδομένων από την Pfizer που υποστηρίζουν το “εμβόλιο” της εταιρείας για τον κοροναϊό Wuhan (Covid-19).

Ο οργανισμός είχε αρχικά ρωτήσει αν θα μπορούσε να τη γλιτώσει με την παραγωγή μόλις 500 σελίδων ανά μήνα αντ’ αυτού, κάτι που θα επέτρεπε πολλές δεκαετίες ρυθμιστικού χρόνου για να αποκρύψει την αλήθεια. Ωστόσο, οι νομικές προκλήσεις επιταχύνουν αυτό το χρονοδιάγραμμα και η Μεγάλη Φαρμακευτική Εταιρεία δεν είναι πραγματικά ευχαριστημένη με την κατάσταση.

Βλέπετε, η Pfizer έχει εισπράξει τα μεγαλο-χρήματα από την πώληση των εμβολίων γρίπης mRNA (αγγελιοφόρο RNA) Fauci σε χώρες σε όλο τον κόσμο. Φέτος, η Pfizer αναμένει να παράγει πάνω από 54 δισεκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις – εκτός και αν η μικρή απάτη της καταρρεύσει εντελώς, κάτι που γίνεται όλο και πιο πιθανό.

Στην πιο πρόσφατη έκθεση κερδών της από το τέταρτο τρίμηνο του περασμένου έτους, η Pfizer προειδοποίησε τους επενδυτές ότι τα πράγματα δεν φαίνονται καλά για το μέλλον. Αποδεικνύεται ότι ό,τι περιέχεται στις γνωστοποιήσεις δεν είναι ακριβώς ευνοϊκό για την εταιρεία και τις ενέσεις κοβιδίου της.

Πολλοί πιστεύουν τώρα ότι αποκαλύπτουν θεμελιώδη απάτη και εξαπάτηση ως τη βάση πίσω από την “επιστήμη” που χρησιμοποιήθηκε από τον FDA για να εγκρίνει πρώτα την έγκριση επείγουσας χρήσης (EUA) και στη συνέχεια την πειραματική ένεση γονιδιακής θεραπείας της Pfizer.

Η έκθεση κερδών του τέταρτου τριμήνου εξηγεί στους επενδυτές ότι θα μπορούσαν να υπάρξουν “δυσμενή νέα προκλινικά, κλινικά δεδομένα ή δεδομένα ασφαλείας και περαιτέρω αναλύσεις των υφιστάμενων προκλινικών, κλινικών δεδομένων ή δεδομένων ασφαλείας ή περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την ποιότητα των προκλινικών, κλινικών δεδομένων ή δεδομένων ασφαλείας, μεταξύ άλλων με έλεγχο ή επιθεώρηση” που αποκαλύπτονται κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας.

Η έκθεση αναφέρει επίσης ότι οι “προκλήσεις που οδηγούνται από παραπληροφόρηση” θα μπορούσαν να επηρεάσουν την τιμή της μετοχής της εταιρείας που κινείται προς τα εμπρός, αυτό αποτελεί ένα μήνυμα προς τους επενδυτές ότι το τρένο της Pfizer με τα πλούτη σύντομα θα φτάσει στο τέλος του λόγω “ανησυχιών σχετικά με την ακεραιότητα των κλινικών δεδομένων”.

Τώρα που η Pfizer έχει βγάλει δισεκατομμύρια λόγω απάτης, η εταιρεία λέει ότι το covid θα μπορούσε ως δια μαγείας να “εξαφανιστεί εντελώς”

Είναι ενδιαφέρον ότι η Pfizer έκανε επίσης αναφορά στην έκθεσή της στο γεγονός ότι η εποχή της πανδημίας θα μπορούσε να φτάσει στο τέλος της ακριβώς – πόσο βολικό! – καθώς μια κρίσιμη μάζα του παγκόσμιου πληθυσμού ξυπνάει επιτέλους για να συνειδητοποιήσει την αλήθεια σχετικά με την απάτη της πανδημίας.

Η Pfizer παραδέχτηκε στην έκθεση ότι η πανδημία πιθανώς τώρα “θα μειωθεί σε σοβαρότητα ή επικράτηση ή θα εξαφανιστεί εντελώς” – και πάλι, πόσο βολικό.

Φαίνεται ότι ο στόχος της Pfizer από την αρχή ήταν να αρμέξει τον πλανήτη για αισχρά κέρδη για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα με την απάτη του “εμβολίου”. Γνωρίζοντας, ωστόσο, ότι οι άνθρωποι θα άρχιζαν τελικά να τα καταλαβαίνουν όλα, το σχέδιο σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να αποκρύψει όλα τα ενοχοποιητικά δεδομένα των κλινικών δοκιμών μέχρι το 2076, όταν πολλοί από τους ανθρώπους που ζουν σήμερα θα έχουν πεθάνει προ πολλού, επιτρέποντας στην Pfizer και στους επενδυτές της να τρέξουν με τα μετρητά ατιμώρητοι.

Αυτά τα ύπουλα σχέδια ανατρέπονται τώρα, ευτυχώς, καθώς το χρονοδιάγραμμα του 2076 πλησιάζει προς το τώρα λόγω των συνεχιζόμενων αγωγών. Αυτό ουσιαστικά ανάγκασε την Pfizer να βάλει τα χέρια της, με αποτέλεσμα να πέσει η καμπάνα του θανάτου για την τιμή της μετοχής της.

“Πώς θα επηρέαζε την επιχείρηση μια δίκη για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας;” ρώτησε κάποιος στο Zero Hedge, διαβάζοντας τα γραπτά στον τοίχο.

“Δεν ήταν για το τίποτα”, είπε κάποιος άλλος σχετικά με την επιμονή στα λουκέτα και τις εντολές, που τώρα γνωρίζουμε ότι δεν έκαναν τίποτα για να σταματήσουν την εξάπλωση.

“Ήταν για την ερήμωση, τα κέρδη, τον έλεγχο και μάλλον κατάφεραν να βρουν ακριβώς τη σωστή φόρμουλα για να πεθάνει το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού περίπου την ίδια στιγμή. Σας το έφερε η Pfizer”.

Περισσότερες σχετικές ειδήσεις σχετικά με τις θανατηφόρες ενέσεις της Pfizer για τα κοβίδια μπορείτε να βρείτε στο Corruption.news.

Πηγές για αυτό το άρθρο είναι οι εξής:

ZeroHedge.com

NaturalNews.com

Tags: slide3
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Μάικ Άνταμς- Ωρολογιακή Βόμβα 400 Εκατομμυρίων Θυμάτων: Η Σιωπή των MME για την Παγκόσμια Κατάρρευση Τροφίμων
ΔΙΕΘΝΗ

Μάικ Άνταμς- Ωρολογιακή Βόμβα 400 Εκατομμυρίων Θυμάτων: Η Σιωπή των MME για την Παγκόσμια Κατάρρευση Τροφίμων

by admin
2 ώρες ago
Ξεσπάει χάος – Trump: «Θα τινάξω τον αέρα τα πυρηνικά του Ιράν στο Pickaxe» – Αμερικανοί Στρατηγοί: «Φύγε τώρα, μας διαλύουν»
Slider

Ξεσπάει χάος – Trump: «Θα τινάξω τον αέρα τα πυρηνικά του Ιράν στο Pickaxe» – Αμερικανοί Στρατηγοί: «Φύγε τώρα, μας διαλύουν»

by admin
2 ώρες ago
Snyder: 43 Ημέρες Μέχρι την Κατάρρευση: Το Ενεργειακό Σοκ που Θα Ξυπνήσει τον Πλανήτη – Και η Ελλάδα στο Μάτι του Κυκλώνα
ΔΙΕΘΝΗ

Snyder: 43 Ημέρες Μέχρι την Κατάρρευση: Το Ενεργειακό Σοκ που Θα Ξυπνήσει τον Πλανήτη – Και η Ελλάδα στο Μάτι του Κυκλώνα

by admin
10 ώρες ago
Ξεκίνησε – Οι Βρετανοί πρόβαραν επιδρομή χάους στην Αγ. Πετρούπολη με χιλιάδες drones – Ρωσικό μένος: Στάχτη το Λονδίνο
ΔΙΕΘΝΗ

Ξεκίνησε – Οι Βρετανοί πρόβαραν επιδρομή χάους στην Αγ. Πετρούπολη με χιλιάδες drones – Ρωσικό μένος: Στάχτη το Λονδίνο

by admin
11 ώρες ago
Next Post
ΓΙΑ ΑΥΤΟ δεν ανοίγουν την Ελλάδα όπως συμβαίνει σε άλλες χώρες! ΒΙΝΤΕΟ

ΓΙΑ ΑΥΤΟ δεν ανοίγουν την Ελλάδα όπως συμβαίνει σε άλλες χώρες! ΒΙΝΤΕΟ

Ὅσιος Παΐσιος ὁ Ἁγιορείτης: «Ἡ Ἐκκλησία δὲν εἶναι καράβι τοῦ κάθε Ἐπισκόπου, γιὰ νὰ κάνει ὅ,τι θέλει»

Ὅσιος Παΐσιος ὁ Ἁγιορείτης: «Ἡ Ἐκκλησία δὲν εἶναι καράβι τοῦ κάθε Ἐπισκόπου, γιὰ νὰ κάνει ὅ,τι θέλει»

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr