ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

NEMESIS 2018: Έτσι η Ελλάδα στέλνει σαφές μήνυμα προς τον Ερντογάν για την ΑΟΖ – ΦΩΤΟ

ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. - 26 Οκτ 2018 - 22:20
Loading...

Στον απόηχο των ραγδαίων εξελίξεων αναφορικά με τις δηλώσεις και τις εντάσεις μεταξύ Άγκυρας και Αθήνας για το Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, η Ελλάδα και η Κύπρος προχωρούν επί του πρακτέου σε πολύ κρίσιμη αλλά και πολυεθνική άσκηση, με σαφές περιεχόμενο και μήνυμα προς τον Ερντογάν.

Συγκεκριμένα η άσκηση με όνομα “ΝΕΜΕΣΙΣ 2018” θα διαρκέσει από τις 25 έως τις 31 Οκτωβρίου, με συμμετοχή δυνάμεων από την Κύπρο, την Ελλάδα, την Βρετανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Όσον αφορά την παρουσία των Ελληνικών Ενόπλων

Δυνάμεων, συμμετάσχει η φρεγάτα “ΛΗΜΝΟΣ”.

Στο πλαίσιο της “ΝΕΜΕΣΙΣ 2018” θα διεξαχθούν ασκήσεις Έρευνας και Διάσωσης (SAR), αντιμετώπισης ασύμμετρων απειλών (Asymmetric Warfare) , προστασίας εμπορικών οδών και εμπορευμάτων (Trade Protection) αλλά και προστασίας γεωτρήσεων σε ΑΟΖ.

Έτσι γίνεται ξεκάθαρα αντιληπτό ότι Αθήνα και Λευκωσία προχωρούν ενεργά σε ενέργειες οι οποίες δείχνουν την ετοιμότητά τους, την συνεργασία τους αλλά και την ενεργή δραστηριότητά τους στις περιοχές όπου το μήνυμα στην Τουρκία είναι σαφές.

onalert.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter