ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Νέο βίντεο – καμπάνια του ΠΑΣΟΚ κατά της Χρυσής Αυγής

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 10 Δεκ 2012 - 18:03

Νέο βίντεο κατά της Χρυσής Αυγής ανέβασε στο διαδίκτυο το ΠΑΣΟΚ, καλώντας παράλληλα τους πολίτες να συμμετέχουν στην αντιρατσιστική πορεία που είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο από την πλατεία Συντάγματος με προορισμό την Ακρόπολη.

Την ίδια ώρα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων η Ιπποκράτους εξέδωσε ανακοίνωση υποστηρίζοντας, ότι η οικονομική κρίση δεν αποτελεί λόγο για εκπτώσεις στα ανθρώπινα δικαιώματα. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
«Η οικονομική κρίση δεν αποτελεί λόγο για εκπτώσεις στα ανθρώπινα δικαιώματα. Απάντηση στην κρίση είναι οι οργανωμένες πολιτικές που καταπολεμούν τις διακρίσεις και τον κοινωνικό αποκλεισμό για όλους τους ανθρώπους που διαβιούν στη χώρα μας και ιδιαίτερα για τους πιο ευάλωτους. Η προστασία των δικαιωμάτων όλων των πολιτών δεν είναι «πολυτέλεια». Είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την έξοδο από την κρίση.
Οι πολιτικές δυνάμεις που βασίζουν τον δημόσιο λόγο τους στον αποκλεισμό ομάδων του πληθυσμού από βασικά ανθρώπινα δικαιώματα και κηρύσσουν το μίσος προς τη διαφορετικότητα αποτελούν κίνδυνο για την κοινωνική συνοχή, αποτελούν κίνδυνο για τη Δημοκρατία.
Υπενθυμίζουμε ότι το ΠΑΣΟΚ στηρίζει την πρωτοβουλία του Πανευρωπαϊκού Δικτύου Αντιρατσιστικών Οργανώσεων (EGAM) και καλεί στην αντιρατσιστική σιωπηρή πορεία διαμαρτυρίας από την Βουλή των Ελλήνων προς την Ακρόπολη που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στις 3 μμ. Η πορεία έχει την επίσημη υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ και του ΣΥΡΙΖΑ».

ΠΗΓΗ

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr