ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΕΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ» ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΤΖΙΧΑΝΤ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ. ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 12 Ιαν 2015 - 8:54
Loading...
δράσεις στοχευμένες που επείγει να αναληφθούν στα πλαίσια ενός συνολικότερου σχεδίου συνολικότερης αξιακής και πολιτισμικής υπεράσπισης των κεκτημένων ολόκληρης της Ευρώπης…
του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Οι αμπελοφιλοσοφίες και ο νεοταξίτικος δήθεν «ουμανισμός» απέβησαν αδιέξοδοι. Δοκιμάστηκαν και απέτυχαν παταγωδώς, μαζί με την πολυδιαφημιμένη αθλιότητα του πολυπολιτισμικού «μεγαλείου» και πλέον ήρθε η ώρα για τολμηρές αποφάσεις. Παρ όλα αυτά…
Δειλά αλλά απόλυτα μεθοδευμένα αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους «αναλύσεις» που επιχειρούν να αμβλύνουν τις εντυπώσεις και πάντως να ευνουχίσουν το κοινωνικό αισθητήριο για τις πιθανολογούμενες προεκτάσεις που εν δυνάμει μπορούν να προσλάβουν οι επιθέσεις μίσους στη Γαλλία, αλλά ωστόσο όλοι συμφωνούμε πως αποτελούν μονάχα την αρχή ενός μεγάλου κακού που έρχεται αποφασισμένο να συγκλονίσει τους πάντες.
Μια τέτοια προσέγγιση των γεγονότων, επιχειρείται από τον  Thierry Meyssan, η οποία συνίσταται στην εξής «διαπίστωση»:
Για τους τζιχαντιστές – λέει – το πρώτο καθήκον είναι να καταστρέψουν τα αντικείμενα που σύμφωνα με την κρίση τους προσβάλλουν τον Θεό κι ύστερα να τιμωρήσουν «τους εχθρούς του Θεού»…
Σύμφωνα λοιπόν με αυτή την προσέγγιση, το δολοφονικό χτύπημα στο Παρίσι… 
αποστασιοποιείται τρόπον τινά από τη τζιχαντιστική ιδεολογία και αντίληψη, και εμπίπτει σε μια «διαφορετική στρατηγική» στόχος της οποίας είναι μια ιδιότυπη δρομολόγηση προϋποθέσεων για ξέσπασμα εμφυλίου.
Λέει λοιπόν χαρακτηριστικά ο Thierry Meyssan: «Ως εκ τούτου, αντί να θεωρήσουμε αυτή την εξαιρετικά δολοφονική επίθεση ως Ισλαμιστική εκδίκηση κατά της εφημερίδας που δημοσίευσε τα σκίτσα του Μωάμεθ και πολλαπλασίασε έτσι τα αντι-μουσουλμανικά πρωτοσέλιδα , θα ήταν πιο λογικό να θεωρηθεί ότι είναι το πρώτο επεισόδιο μιας διαδικασίας που στοχεύει να δημιουργήσει έναν εμφύλιο πόλεμο».
Πρόκειται για μια προσέγγιση κατάφωρα λαθεμένη όσο και αποπροσανατολιστική, και ως προς τα δεδομένα της παραδοχής της αλλά και ως προς την ταυτοποίηση της ίδιας της ουσίας του προβλήματος.
Συνιστά ταυτόχρονα μια ύπουλη πρακτική, μέσα από την οποία επιχειρείται ένας έμμεσος καθαγιασμός και απενοχοποίηση, της άθλιας στάσης που κράτησε η Γαλλία, και συνολικά προσφέροντας υλική στήριξη στους τζιχαντιστές δολοφόνους στις ζώνες φωτιάς του πλανήτη, αλλά και πιο ιδιαίτερα σε κρίσεις όπως στη Λιβύη αλλά και αλλού.
Είναι περιττό βεβαίως να τονίσουμε πως η διάθεση και η ικανότητα των μηχανισμών αλλ΄και των μυστικών υπηρεσιών να αξιοποιούν τέτοια γεγονότα με τρόπο που να νομιμοποιούν και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς αλλά και την ανάληψη πρωτοβουλιών που στρέφονται ευθέως ενάντια στο μαζικό κίνημα, όχι μονάχα δεν τροποποιεί την ταυτότητα των πρωταγωνιστών, αλλά αντίθετα ξασφαλίζεται ακριβώς επειδή αυτή η ταυτότητα είναι σαφής, εντελώς συγκεριμένη, και από κάθε άποψη αδιαμφισβήτητη.
Η αλήθεια όμως είναι εντελώς διαφορετική ως προς την ουσία της…
Η εύκολη «γαλλοποίηση» ισλαμιστών που κατέφυγαν στη Γαλλία, είτε ως μεταναστευτικά τμήματα από τις πρώην αποικίες της, είτε ως λαθρομετανάστες εισβολείς, δε συνιστά με κανέναν τρόπο και ουσιαστική ομοεθνοποίηση με τον αμιγή Γαλλικό πληθυσμό, αλλά τον πιοεπικίνδυνο βιασμό της έννοιας του «έθνους».
Η προβολή λοιπόν αυτής της αντίληψης ως πραγματικότητα που θα πρέπει να γίνει αποδεκτή, συνιστά ένα πισώπλατο χτύπημα και μια δόλια προσπάθεια επανανομιμοποίησης του νεοταξίτικου ιδεολογήματος των «ανοικτών κοινωνιών» που ήδη ενοχοποιείται ανεπιστρεπτί, στις συνειδήσεις των λαών της Ευρώπης.
Οι θεωρητικοί, πνευματικοί, πολιτικοί και στρατιωτικοί ηγέτες της τζιχάντ, όχι μόνο δεν πρόκειται να αποκηρύξουν ποτέ τη δράση των «μοναχικών λύκων» επειδή ενδεχομένως του χαλά τη μανέστρα της θρησκόληπτης στρατηγικής, αλλά θα τους αξιοποιούν – χρησιμοποιούν εκτεταμένα και σε κάθε περίπτωση για χτυπήματα μίσους όπου Γης, και θα σπεύδουν να υιοθετήσουν πάραυτα την πατρότητα αυτών των χτυπημάτων.
Επομένως… Αυτό που έχει σημασία για όλους εμάς να συνειδητοποιήσουμε είναι:
Ας γίνει λοιπόν αντιληπτό, ότι ο εφιάλτης της τζιχάντ δεν αντιμετωπίζεται με ανεξέλεγκτα ή κεκαλυμμένα «αντιρατσιστικά» παραληρήματα, αλλά με δράσεις στοχευμένες που επείγει να αναληφθούν στα πλαίσια ενός συνολικότερου σχεδίου συνολικότερης αξιακής και πολιτισμικής υπεράσπισης των κεκτημένων ολόκληρης της Ευρώπης.
Οι αμπελοφιλοσοφίες και ο νεοταξίτικος δήθεν «ουμανισμός» απέβησαν αδιέξοδοι. Είναι η ώρα πια για τολμηρές αποφάσεις.
«ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ»

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Chat Box
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter