ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΝΥΧΤΕΣ ΓΚΑΣΤΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ. - 19 Μαΐ 2014 - 5:49
Loading...

Να το θυμάστε… Τα επιτελεία της βρωμιάς και το κατοχικό παρακράτος, δε χαζολογά κάνοντας τον τροχονόμο σε αποτελέσματα μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή, αλλά σχεδιάζει τη δυναμική του παρέμβαση της επόμενης μέρας…

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS0QObGraHxYz6_usg3Jx6q2uTFPB5Cxz1_A-vFOP5IQeXnezg4jg

Έχουμε προειδοποιήσει για το γεγονός ότι μπαίνουμε σε μια εβδομάδα άκρως επικίνδυνη γι αυτο και…
κανείς δε δικαιούται να εφησυχάζει. Και για όσους επιμένουν να μην κατάλαβαν παραπέμπουμε στην αν’αγκη να διαβαστεί η παραπάκω ανάρτηση…

ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Δυο πράγματα είναι αυτά που απειλούν να ανακόψουν την επικίνδυνη νεοταξίτικη συνταγή που μαγειρεύεται σε μια Ευρώπη που βράζει: Ο ευρωσκεπτικισμός που σαρώνει ολόκληρη την Ήπειρο και οι εξελίξεις στην Ελλάδα…

ΚΚΚΚΚτου Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Έτσι, μπροστά στις ευρωεκλογές που έρχονται, οι εξελίξεις στην Ελλάδα αποκτούν μια θέση ξεχωριστή στο υπό διαμόρφωση γεωπολιτικό ντόμινο, και μπρος στην αβεβαιότητα απόλυτου ελέγχου τους, στην ημερήσια διάταξη μπαίνουν εκ των πραγμάτων σχεδιασμοί με στόχο την αποτροπή τους.

Ο επικοινωνιακός οχετός που άνοιξε με τις δήθεν αποκαλύψεις για τη βραδιά της ντροπής στη γιάφκα των βρικολάκων, δε σχετίζεται μονάχα με την απόπειρα εκτεταμένης χειραγώγησης της πολιτικής συμπεριφοράς των μαζών μπροστά στις εκλογές και με εργαλείο την κατευθυνόμενη τρομοκράτηση.

Η διόλου τυχαία ανάδειξη και αναπαραγωγή αυτής της βρωμιάς, που μεταξύ άλλων επιβεβαιώνει και τον ελεεινό ρόλο του τρισάθλιου ολετήρα, πρωτίστως αποσκοπεί στην προετοιμασία του εδάφους για εκτεταμένη και απρόβλεπτων διαστάσεων πολιτική προβοκάτσια, που όλα δείχνουν πως…
θα ξεσπάσει στο μεσοδιάστημα από αύριο και μέχρι ν ανοίξουν οι κάλπες των κρίσιμων ευρωεκλογών.

Όσοι αναπαράγουν τις δήθεν διαφωνίες και τα περί δήθεν αντιπαράθεσης του εθνικού ολετήρα με το εγωπαθές ανδρείκελο που τον διαδέχτηκε στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, δε συσκοτίζουν απλά το συνολικότερο πρόβλημα του καθολικά υποταγμένου πολιτικού προσωπικού της χώρας που νέμεται την πολιτική εξουσία στον τόπο μας, αλλά συμβάλουν με τον τρόπο τους στην απρόσκοπτη και απόλυτα χορογραφημένη προώθηση της επικίνδυνης πολιτικής προβοκάτσιας.

Η νύχτα των βρικολάκων και η επικοινωνιακή διαχείριση του «σχεδίουτων Ζόμπι» κατέδειξε με σαφήνεια τρία πράγματα τα οποία δεν επιτρέπεται να αγνοηθούν από κανέναν:

Σ αυτό ακριβώς έγκειται και η κρισιμότητα αυτών των Ευρωεκλογών, το μέγεθος της οποίας, είναι προφανές ότι δε το συναισθάνονται στις πραγματικές του διαστάσεις οι συμμετέχοντες πολιτικοί σχηματισμοί. Έχουν όμως απόλυτη επίγνωση του μεγέθους αυτής της κρισιμότητας, η ίδια η ηγετική ελίτ των επικίνδυνων χορογράφων.

Δυο πράγματα είναι αυτά που απειλούν να ανακόψουν την επικίνδυνη νεοταξίτικη συνταγή που μαγειρεύεται σε μια Ευρώπη που βράζει: Ο ευρωσκεπτικισμός που σαρώνει ολόκληρη την Ήπειρο και οι εξελίξεις στην Ελλάδα.

Όχι δεν τρέμουν την πολιτική πρακτική και την πολιτική στάση που πρόκειται να εφαρμόσει ο ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη μέρα. Άλλωστε ο ηγετικός του πυρήνας φρόντισε έγκαιρα να δηλώσει πίστη και αφοσίωση στο Ευρωπαϊκό όραμα της συμμορίας των μαφιόζων.

Αυτό που τρέμουν είναι τη ρητορική μιας ομάδας επιφανών του στελεχών… την αναντιστοιχία αυτής της ρητορικής με την πρακτική του τις επόμενης μέρας… και πρωτίστως την πιθανότητα ανατροφοδότησης μέσα από αυτή την αναντιστοιχία μιας ανανεωμένης κοινωνικής δυναμικής ριζοσπαστικοποιημένης, που θα μπορούσε εν δυνάμει να προσλάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις συνεπικουρούμενη και από τους ευρωσκεπτικιστές του Βορρά, που μπορεί μεν να μη διαθέτουν πολιτικό ριζοσπαστισμό, αλλά εναντιώνονται αποφασιστικά στη νεοταξίτικη σούπα της υπερεθνικής ελίτ των συμμοριών και της τραπεζικής δικτατορίας.

Έτσι, μπροστά στις ευρωεκλογές που έρχονται, οι εξελίξεις στην Ελλάδα αποκτούν μια θέση ξεχωριστή στο υπό διαμόρφωση γεωπολιτικό ντόμινο, και μπρος στην αβεβαιότητα απόλυτου ελέγχου τους, στην ημερήσια διάταξη μπαίνουν εκ των πραγμάτων σχεδιασμοί με στόχο την αποτροπή τους.

Οι τελευταίες εξελίξεις λοιπόν επιβάλουν να ερμηνεύσουμε σωστά τέσσερα βασικά ζητήματα από τα στοιχεία που τις συνθέτουν:

Η πατριωτική Αριστερά οφείλει μπροστά σ αυτές τις συνθήκες να συναισθανθεί τη μεγάλη της ευθύνη. Οι καιροί δεν περιμένουν και τα σχέδια των συμμοριών είναι ιδιαιτέρως επικίνδυνα.

Σ αυτό το επικίνδυνο σκηνικό, μονάχα η εξέγερση του λαού μπορεί ν αποτελέσει αποτελεσματικό αντιστάθμισμα, και όλα δείχνουν πως η ιστορία χτυπά ξανά την πόρτα της Ελλάδας προκειμένου ν αποτελέσει ντόμινο αντίστασης για ολόκληρη την Ευρώπη.

«ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ»Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter