ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Νίπτει τας χείρας για την Μεγάλη Αλβανία.

ΕΘΝΙΚΑ. - 13 Ιαν 2018 - 15:45
Loading...

Τον Οκτώβριο του 2016, ο Ευρωπαίος Επίτροπος Γιοχάνες Χαν, απαντώντας σε ερώτηση της ευρωβουλευτή Μαρίας Σπυράκη, υποστήριζε ότι το τσάμικο, αποτελεί ένα από τα ζητήματα του Ελληνολβανικού διαλόγου.

Η απάντηση του Χανς μάλιστα, είχε προβληθεί έντονα και με πανηγυρικό τρόπο από τα μέσα ενημέρωσης της Αλβανίας. Τώρα ο ίδιος άνθρωπος απαντά σε ερώτηση των ευρωβουλευτών Δημήτρη Παπαδημούλη και Στέλιου Κούλογλου η οποία αφορούσε στους αλυτρωτικούς χάρτες που φιλοξενούνται στα σχολικά βιβλία της Αλβανίας…

Αυτή την φορά ο Αυστριακός Επίτροπος νίπτει τας χείρας του… Απαντώντας αναφέρει ότι τα διμερή ζητήματα πρέπει να αντιμετωπιστούν από τα ενδιαφερόμενα μέρη το συντομότερο δυνατό και υποστηρίζει ότι οι σχέσεις καλής γειτονίας και η περιφερειακή συνεργασία αποτελούν θεμελιώδη στοιχεία της διαδικασίας σταθεροποίησης και σύνδεσης και της διαδικασίας διεύρυνσης.

Ο Επίτροπος Χαν αναφέρει ότι σύμφωνα με την έκθεση που εκπόνησε το 2016 για την Αλβανία, οι σχέσεις της με την Ελλάδα «παρέμειναν, γενικώς, θετικές, με συχνές επισκέψεις υψηλού επιπέδου. Βρείτε τα μεταξύ σας… με άλλα λόγια, λέει ο Επίτροπος ως νέος Πόντιος Πιλάτος!

epiruspost.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter