• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Πέμπτη, 4 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ

O Πρίγκιπας συνετρίβη. Ο διάδοχος υπόσχεται περισσότερα δάκρυα στους Αθηναίους

3 έτη ago
in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
0
O Πρίγκιπας συνετρίβη. Ο διάδοχος υπόσχεται περισσότερα δάκρυα στους Αθηναίους
39
SHARES
1.9k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Oι ζαλισμένοι κάτοικοι της πρωτεύουσας αντικατέστησαν τον δυνάστη τους με νέο

Είμαστε στη διάθεσή του. Ευχαριστώ όλη μου την ομάδα για τον καταπληκτικό αγώνα που δόθηκε. Η ευθύνη του αποτελέσματος είναι αποκλειστικά δική μου. Φεύγω όπως μπήκα, με το κεφάλι ψηλά…».

O Πρίγκιπας συνετρίβη. Η καλοστημένη επιχείρηση δημοσίων σχέσεων Κώστας Μπακογιάννης υπέστη πανωλεθρία. Μόνο που ο διάδοχός του υπόσχεται περισσότερα δάκρυα στους Αθηναίους εκτός κι εάν τον προλάβουν οι παγκόσμιες εξελίξεις και λάβει κι αυτός με τη σειρά του (ο κ. Δούκας) ένα ηχηρό μάθημα.

Παρά το γεγονός ότι οι σχέσεις των δύο (Μπακογιάννη-Μητσοτάκη) δεν φημίζονταν για την ζέση και τη μεταξύ τους συμπάθεια η παραδειγματική ήττα του σημερινού δημάρχου αποτελεί προάγγελο αντίστοιχης δεινής ήττας του κ. Μητσοτάκη με όχι απαραίτητο νικητή τον κ. Κασελάκη (ο οποίος θα μπορούσε στο προσεχές διάστημα να παραιτηθεί για προσωπικούς λόγους) αλλά τον ηγέτη ενός νέου κόμματος το οποίο θα μπορούσε να σαρώσει μια και εκεί έξω υπάρχουν πολλοί ζωντανοί-νεκροί που αναζητούν δικαίωση για την τριετή τυραννία στη διάρκεια της οποίας οι ναζιστικές (πολιτικές και μηντιακές) ερπύστριες, καθώς και οι χορηγοί τους, ισοπέδωσαν κάθε έννοια δημοκρατίας και αξιοπρέπειας, δικαίωμα στη ζωή και στην επαφή με τη φύση για χάρη της Ατζέντας (μείωσης και ελέγχου του πληθυσμού) 2030-πρόθυμος υπηρέτης της οποίας εμφανίζεται και ο τολμητίας κ. Δούκας.

Το βιογραφικό του κ. Δούκα θα μπορούσε να είναι από εκείνα που με ευκολία θα ενέκρινε η προσωπική γραμματέας του κ. Klaus Schwab τις διδαχές του οποίου ακολουθεί με προθυμία ο κ. Δούκας.

Ακολουθεί το βιογραφικό του> Ο Χάρης Δούκας είναι Καθηγητής Ενεργειακής και Περιβαλλοντικής Πολιτικής στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ). Γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 12/05/1980.

Σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός στο Αριστοτέλειο ΠανεπιστήμιοΘεσσαλονίκης και εκπόνησε τη διδακτορική του διατριβή στο ΕΜΠ, με θέμα τα συστήματα αποφάσεων στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.Ασχολείται με την ανάπτυξη πολιτικών και στρατηγικών, με τον άνθρωπο στο επίκεντρο.

Η ενέργεια και το περιβάλλον αποτελούν βασικά πεδία της δραστηριότητάς του, υποστηρίζοντας την χάραξη βιώσιμων ενεργειακών και κλιματικών πολιτικών, με όρους συμμετοχής και συνδιαμόρφωσης, ώστε η σχεδιαζόμενη παρέμβαση να γίνεται «κτήμα» όλων των πολιτών.

Τα μοντέλα πολιτικής που έχει αναπτύξει, έχουν τύχει σημαντικής αποδοχής από την επιστημονική κοινότητα, έχουν δημοσιευτεί σε κορυφαία επιστημονικά περιοδικά και έχουν χρησιμοποιηθεί σε πλήθος εφαρμογών βιώσιμων πολιτικών σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.Τα τελευταία χρόνια συγκαταλέγεται στο 2% των περισσότερο διαδραστικών επιστημόνων όλων των ειδικοτήτων σε παγκόσμιο επίπεδο, με βάση τις αξιολογήσεις του Harvard.

(Το Harvard είναι το γνωστό Πανεπιστήμιο από το οποίο ξεπετάχθηκαν 36 φιλοναζί-φιλοHamas οργανώσεις και κατηγόρησαν το Ισραήλ για την σφαγή που προκάλεσαν τα ανθρωποειδή της Hamas)

Έχει συνεργαστεί με πολλούς δήμους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αναπτύσσοντας σχέδια δράσης και παρεμβάσεις για την ενέργεια και το κλίμα, την ενεργειακή αποδοτικότητα και την προώθηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, καθώς και την ενσωμάτωση τεχνολογιών πληροφορικής, επικοινωνιών και διαδικτύου. Τα συστήματα που αναπτύσσει υποστηρίζουν την χάραξη πολιτικών κινητοποίησης της κοινωνίας και την υλοποίηση βιώσιμων δράσεων,  που στηρίζουν συμμετοχικά σχήματα και μπορούν να δημιουργήσουν πολιτισμικό, κοινωνικό και οικονομικό πλούτο που να μας αφορά όλους.Για τη δράση και το έργο του έχει βραβευτεί από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών, το ΕΜΠ, το ΑΠΘ, το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, την Ελληνική Εταιρεία Επιχειρησιακής Έρευνας και το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

Το Σάββατο 5 Αυγούστου ο Χάρης Δούκας παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Today Free Press

-Η Αθήνα πρέπει να γίνει έξυπνη πόλη

Πώς πήρατε την απόφαση να είστε υποψήφιος δήμαρχος και σε ποιον άνθρωπο το ανακοινώσατε πρώτα;

Παρόλο που είναι μία τωρινή απόφαση έχει μεγάλη ιστορία πίσω της. Κι αυτό γιατί εδώ και πολλά χρόνια ασχολούμαι επιστημονικά με τις πόλεις ως βασικό πεδίο δράσης για τη χάραξη και την υλοποίηση ενεργειακών, περιβαλλοντικών και κλιματικών πολιτικών. Στις πόλεις καταναλώνονται μεγάλες ποσότητες ενέργειας για τις ανάγκες ηλεκτρισμού και βέβαια για θέρμανση και ψύξη. Εδώ, στις πόλεις, θα παιχθεί το μεγάλο στοίχημα της εξοικονόμησης ενέργειας. Και είναι εδώ μέσα, στον αστικό ιστό της πόλης, που παράγεται η καινοτομία για να αντιμετωπίσουμε την κλιματική αλλαγή και να διασφαλίσουμε ένα βιώσιμο παρόν και μέλλον. Από την άλλη μεριά, είμαι ενεργός στην πολιτική εδώ και αρκετά χρόνια. Όχι, ίσως, στην κεντρική σκηνή αλλά παράγοντας εξειδικευμένη πολιτική και προτάσεις για συγκεκριμένους τομείς της οικονομικής και κοινωνικής ζωής. Η επιστημονική έρευνα μας δείχνει ότι πρέπει να δράσουμε τώρα, όχι σε δέκα χρόνια. Για αυτό και πήρα μαζί με τους συνεργάτες μου τώρα την απόφαση, αυτά για τα οποία αγωνιζόμαστε τόσα χρόνια να ζητήσουμε από τους πολίτες της Αθήνας την ευκαιρία και την τιμή να τα εφαρμόσουμε στον πρώτο Δήμο της χώρας.

Πρόσφατα σε αυτοδιοiκητική ημερίδα στην Ηλιούπολη μιλήσατε για τις έξυπνες πόλεις. Μπορεί η Αθήνα να γίνει έξυπνη πόλη και με ποιο τρόπο;

Σας απαντώ με βεβαιότητα ότι ναι, μπορεί να γίνει. Εφαρμόζοντας έξυπνες και καινοτόμες πρακτικές στην καθαριότητα και την ανακύκλωση. Με έξυπνες και ψηφιακές διαδικασίες θα διαχειριζόμαστε το κτιριακό δυναμικό του Δήμου και της πόλης εν γένει. Έτσι θα μπορέσουμε να κλείσουμε κενά μεταξύ προσφοράς και ζήτησης και να βρούμε οικονομική στέγη για νέες οικογένειες αλλά και για αυτές που δύσκολα τα βγάζουν πέρα καθώς και για άνεργους.

Στη διακήρυξη σας κάνετε λόγο για «αλλαγή εποχής» τι θέλετε να πείτε με αυτή την φράση;

Η κλιματική αλλαγή και η υπερθέρμανση αλλάζουν το πρόσωπο του πλανήτη. Και αλλάζουν ριζικά τη ζωή στις πόλεις. Αυτό που φέτος βιώνουμε ως παρατεταμένο καύσωνα θα είναι ο κανόνας του μέλλοντος. Ο χρόνος τρέχει ανεπανόρθωτα, κι εμείς πρέπει να αφήσουμε πίσω μας την εποχή των ενδοιασμών και των αναβολών και να περάσουμε τώρα στην εποχή της δράσης για την αντιμετώπιση των συνεπειών από την παγκόσμια κλιματική αλλαγή εντός των πόλεων μας.

Το θέμα που απασχόλησε την πρωτεύουσα την προηγούμενη περίοδο είναι ο μεγάλος περίπατος. Ποια είναι η δική σας θέση

Κοιτάξτε, αυτές είναι συζητήσεις του παρελθόντος τότε που είχαμε την πολυτέλεια να ξοδεύουμε χρόνο για τέτοια θέματα. Στη σημερινή Αθήνα και τις ανάγκες της νομίζω ότι μοιάζουν παράταιρες. Ο πολύτιμος παροντικός χρόνος μας πρέπει να αφιερωθεί με ευλάβεια στην επίλυση της καρδιάς των πραγματικών προβλημάτων της Αθήνας. Η αντιμετώπιση των συνεπειών της κλιματικής αλλαγής και το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών είναι αυτά στα οποία εμείς θα ρίξουμε βάρος.

Η Αθήνα μπορεί να επενδύσει στον τουρισμό;

Μα αυτό είναι κάτι αυτονόητο!

(Πως είναι αυτονόητο, μια και ο Klaus θέλει να καταργήσει τα αεροπορικά ταξίδια και να κλείσει τα κουνούπια σπίτια τους)

Ο τουρισμός είναι και θα παραμείνει βασική συνιστώσα της εθνικής οικονομίας. Και η Αθήνα ως λίκνο της Δημοκρατίας και του δυτικού πολιτισμού είναι ένας πολύ ελκυστικός προορισμός για εκατομμύρια επισκέπτες από όλον τον κόσμο. Όμως πρέπει να βρούμε την απαραίτητη ισορροπία έτσι ώστε ο τουρισμός να συμβάλει θετικά στη ζωή της πόλης και των κατοίκων της και να μην υποβαθμίζει την καθημερινή ζωή τους και την οικονομική κατάστασή τους. Η ανθεκτική Αθήνα, σεβόμενη τη φέρουσα ικανότητά της, θα ρυθμίζει με βιώσιμο τρόπο τις τουριστικές ροές σε όλα της τα διαμερίσματα χωρίς να στέλνει όλο το τουριστικό ρεύμα σε ορισμένες μόνο γειτονιές πέριξ του κέντρου, κάνοντας έτσι αδύνατη την εύρεση φθηνής κατοικίας σε αυτές τις γειτονιές.

Ποιο θεωρείτε πως θα είναι το πλεονέκτημα σας απέναντι στον Κώστα Μπακογιάννη που είναι σήμερα δήμαρχος και γιατί να ψηφίσει εσάς;

Στοχεύουμε στα κρίσιμα ζητήματα. Αυτά που τώρα χρειάζεται να επιλύσει η Αθήνα. Πώς θα είναι βιώσιμες οι συνθήκες σε μια μεσογειακή μεγαλούπολη τώρα που η κλιματική αλλαγή τρέχει. Και πώς θα είναι και θα νιώθουν ασφαλείς οι κάτοικοι, οι εργαζόμενοι και οι επισκέπτες της Αθήνας. Δεν σπαταλάμε χρόνο και πολιτική δράση σε μάχες που άπτονται της κεντρικής πολιτικής σκηνής και για θέματα που δεν αγγίζουν τα πραγματικά προβλήματα των Αθηναίων.

Ο συνδυασμός σας θα έχει πολιτικό πρόσημο;

Πολιτικό πρόσημο έχει, κομματικό όμως όχι δεν θα έχει. Η ανάδειξη των συνεπειών της κλιματικής αλλαγής και η ανάδειξη της αντιμετώπισή τους σε κεντρικό διακύβευμα δεν είναι ούτε κεντροαριστερή ούτε κεντροδεξιά πολιτική. Υπάρχουν πολιτικοί και στις δύο όχθες που αναγνωρίζουν τον κεντρικό χαρακτήρα αυτού του ζητήματος και αφιερώνουν πολιτικό χρόνο και ενέργεια για την επίλυσή του. Όπως υπάρχουν και άλλοι που άμεσα ή, συνήθως, έμμεσα υποβαθμίζουν τη σημασία του και δίνουν αλλού προτεραιότητα.

Σήμερα το πολιτικό αίτημα από τους δημότες των μεγάλων αστικών κέντρων είναι να γίνουν οι πόλεις ανθεκτικές και βιώσιμες για τους κατοίκους τους στις νέες συνθήκες που προκύπτουν από την κλιματική αλλαγή. Αυτό είναι και το δικό μας ξεκάθαρο πολιτικό πρόσημο. Ο χρόνος τελειώνει, αλλάζουμε εποχή, επικεντρωνόμαστε στα πραγματικά προβλήματα για να θωρακίσουμε την Αθήνα και να μπορούμε να ζούμε ανθρώπινα σε αυτή και τώρα, και στα χρόνια που έρχονται.

(Στα προηγούμενα σχετικά επεισόδια)

H λάθος παρτίδα

Η συνέχεια στο https://kourdistoportocali.com/news-desk/o-prigkipas-synetrivi-o-neos-dimarchos-yposchetai-perissotera-dakrya-stoys-athinaioys/

Tags: slide
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Τουρκική έκθεση-σοκ: «Ετοιμαστείτε για πόλεμο»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τουρκική έκθεση-σοκ: «Ετοιμαστείτε για πόλεμο»

by Aris
7 ώρες ago
Η «Γαλάζια Πατρίδα» δείχνει εκλογές στην Ελλάδα το φθινόπωρο; Ποια η σχέση του με τον χρόνο των ελληνικών εκλογών;
Slider

Η «Γαλάζια Πατρίδα» δείχνει εκλογές στην Ελλάδα το φθινόπωρο; Ποια η σχέση του με τον χρόνο των ελληνικών εκλογών;

by admin
10 ώρες ago
«Εγώ πουλάω μόνο σε κυβερνήσεις και κράτη»
Slider

«Εγώ πουλάω μόνο σε κυβερνήσεις και κράτη»

by admin
23 ώρες ago
ΣΟΚ ΓΙΑ ΦΤΩΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ: H δήλωση Άδωνι και το κρυφό σχέδιο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΟΚ ΓΙΑ ΦΤΩΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ: H δήλωση Άδωνι και το κρυφό σχέδιο

by admin
2 ημέρες ago

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

«ZeroHedge: Η Tulsi Gabbard θα “χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα” εναντίον του deep state – Αποκαλύψεις για COVID, Χαβάνα και εκλογές 2020 πριν την αποχώρησή της»

«ZeroHedge: Η Tulsi Gabbard θα “χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα” εναντίον του deep state – Αποκαλύψεις για COVID, Χαβάνα και εκλογές 2020 πριν την αποχώρησή της»

6 ημέρες ago
Φωτιά στο διαδίκτυο με το θάνατο του Προέδρου του ΕΟΔΑΣΑΑΜ. Το άγνωστο παρασκήνιο με τον Γιώργο Δριτσάκο, οι καταγγελίες Καρυστιανού και ο «δάκτυλος»… Καμμένου

Φωτιά στο διαδίκτυο με το θάνατο του Προέδρου του ΕΟΔΑΣΑΑΜ. Το άγνωστο παρασκήνιο με τον Γιώργο Δριτσάκο, οι καταγγελίες Καρυστιανού και ο «δάκτυλος»… Καμμένου

6 ημέρες ago
Σκωτσέζος πρόσκοπος αρνήθηκε να γονατίσει σε τζαμί – Στάθηκε όρθιος ενώ όλοι προσκύνησαν τον Αλλάχ: Το βίντεο που έγινε viral και η δύναμη της πίστης

Σκωτσέζος πρόσκοπος αρνήθηκε να γονατίσει σε τζαμί – Στάθηκε όρθιος ενώ όλοι προσκύνησαν τον Αλλάχ: Το βίντεο που έγινε viral και η δύναμη της πίστης

6 ημέρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • Ε λοιπόν ΝΑΙ ! Δεν είμασταν τρελλοί όταν από το 2013 λέγαμε ότι το 24ωρο μάς φαίνεται σαν 16 ώρες… ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ …

    Ε λοιπόν ΝΑΙ ! Δεν είμασταν τρελλοί όταν από το 2013 λέγαμε ότι το 24ωρο μάς φαίνεται σαν 16 ώρες… ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ …

    44 shares
    Share 18 Tweet 11
  • Ακούστε και θα πάθετε σοκ με το τι άκουσα σήμερα και είδα με τα μάτια μου στο Κολχικό Θεσσαλονίκης. – ΒΙΝΤΕΟ

    30 shares
    Share 12 Tweet 8
  • ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΣΕΡΙ του Αγιου ΠΑΪΣΙΟΥ

    45 shares
    Share 18 Tweet 11
  • Βάλτο άμεσα στην διατροφή σου – Ρίχνει το ζάχαρο & ελέγχει τους θρόμβους

    21 shares
    Share 8 Tweet 5
  • Δρ. Κ. Βαρδάκας: ήρθε ο θερισμός – αν τόσοι επώνυμοι φεύγουν, τότε πόσοι ανώνυμοι αναχωρούν;

    20 shares
    Share 8 Tweet 5

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr