• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Πέμπτη, 4 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ

O Όμιλος Μαρινάκη δίνει τη χαριστική βολή στη κυβέρνηση Μητσοτάκη;

4 έτη ago
in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
0
O Όμιλος Μαρινάκη δίνει τη χαριστική βολή στη κυβέρνηση Μητσοτάκη;
0
SHARES
3
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Η είδηση για την έρευνα της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας στις μπίζνες Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν-Μπουρλά στο in.gr

Ο σημερινός πρωθυπουργός δεν έχει πλέον την επιλογή να αναβάλει τις εκλογές για το 2023. Ο χρόνος είναι δραματικά εναντίον του

Μετά την παρέμβαση του εφοπλιστή Προκοπίου ο οποίος δήλωσε ότι το πετρέλαιο θα είναι μαζί μας τα επόμενα 100 χρόνια έρχεται ο Όμιλος Μαρινάκη και το in.gr να παρουσιάσει το αυτονόητο, δηλαδή την είδηση που δεν θα δείτε στη Καθημερινή και στο Πρώτο Θέμα, εφημερίδες στις οποίες φυσικά δεν είδατε και την παραδοχή της διευθύντριας της Pfizer εντός του Ευρωκοινοβουλίου σύμφωνα με την οποία τα εμβόλια της εταιρίας δεν εμποδίζουν την μετάδοση του ιού και ότι ο εμβολιασμός υπηρετεί μόνο το project την ψηφιακών ταυτοτήτων.

Έστω και με καθυστέρηση δύο ετών η καταγραφή απλά της είδησης, όπως στη προκειμένη περίπτωση η δημοσίευση της έρευνας που ξεκίνησε η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία για Έρευνα για τα συμβόλαια προμήθειας εμβολίων Covid-19 έρχεται να προστεθεί στο ξήλωμα του πουλόβερ της κατασκευασμένης πανδημίας με έναν εργαστηριακό ιό που εκτοξεύθηκε κατά της ανθρωπότητας.

H κατασκευή και η ρίψη του ιού COVID-19 συμπίπτουν δραματικά με την δήθεν Άσκηση Πανδημίας με το όνομα EVENT 201 που έλαβε χώρα στη Νέα Υόρκη στις 18 Οκτωβρίου 2019.

[Δείτε ΕΔΩ πως στήθηκε η Planδημία]

Οι ειδήσεις από το μέτωπο που ξηλώνεται αποκαλύπτουν την συμμετοχή εκούσια η ακούσια των ηγετών της Ευρώπης στο πανδημικό project όπως επίσης και των αρμοδίων υπουργών Υγείας και των συμβούλων τύπου Τσιόδρα, της Επιροπής Επιδημιολόγων και πάει λέγοντας.

Επειδή έχουμε να κάνουμε με ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, τα ΜΜΕ που ταυτίστηκαν και υπηρέτησαν την σχετική προπαγάνδα-ιδιαίτερα της συγκάλυψης της προέλευσης του ιού αλλά και των παρενεργειών των εμβολίων θα πληρώσουν το τίμημα της χυδαίας υποτίμησης του ρόλου τους.

Ο εφοπλιστής Μαρινάκης που αποφάσισε να εξαγοράσει ένα ιστορικό μηντιακό συγκρότημα έχει κάθε λόγο να είναι αύριο ο κυρίαρχος του παιγνιδιού με τον όμιλο Αλαφούζου να χρεώνεται την ακούσια ή εκούσια συμμετοχή στο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Does the uptick in cancer have anything to do with Covid treatment??

I’m fairly certain it’s climate change.🤡
What do you think??
https://t.co/MC4Fuh4zJR

— Dr. Urso (@richardursomd) October 16, 2022

Στη προκειμένη περίπτωση η καταγραφή των ειδήσεων και μόνο θα μπορούσε να αποτελέσει τη χαριστική βολή στη κυβέρνηση Μητσοτάκη, στη ΝΔ και στον ίδιο τον πρωθυπουργό. Όπως έχουμε επισημάνει κατ΄επανάληψη ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει πλέον την επιλογή να αναβάλει τις εκλογές για το 2023. Ο χρόνος είναι δραματικά εναντίον του.

Ιδού η είδηση της επέμβασης της Ευρωπαικής Εισαγγελίας για τις δυστοπικές μπίζνες Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν-Μπουρλά, όπως την παρουσιάζει το in.gr>

Η ΕΕ ανακοίνωσε ότι ανοίγει η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία, έρευνα που όπως φαίνεται επαναφέρει το προσκήνιο τα γραπτά μηνύματα που είχε ανταλλάξει η πρόεδρος της Κομισιόν με τον επικεφαλής της Pfizer.

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία, ανεξάρτητος θεσμός που διερευνά και διώκει οικονομικά εγκλήματα και υποθέσεις διαφιοράς, δεν διευκρίνισε ποιο είναι το αντικείμενο της έρευνας.

Ωστόσο δύο άλλες ευρωπαϊκές υπηρεσίες έχουν εγείρει θέμα για τις άμεσες διαπραγματεύσεις της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν με τον Αλβέρτο Μπουρλά.

Η υπόθεση ξεκίνησε τον Ιανουάριο όταν η Φον ντερ Λάιεν δήλωσε στους New York Times ότι αντάλλασσε SMS με τον Αλβέρτο Μπουρλά στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων για την κατάρτιση συμβολαίου αγοράς του εμβολίου κατά της Covid-19.

Σε περίπτωση που παρέδιδε όλα τα εμβόλια η Pfizer θα είχε έσοδα 35 δισ. δολαρίων από τη συμφωνία, σύμφωνα με έγγραφο που διέρρευσε για την τιμή του εμβολίου.

Ακολούθησε επίπληξη από την Ευρωπαία Διαμεσολαβήτρια Έμιλο Ο’Ρ’αιλι, η οποία ζήτησε από την Κομισιόν να βρει και να παραδώσει τα γραπτά μηνύματα της προέδρου της.

Χωρίς να παραδεχτεί την ύπαρξη των SMS, η Επιτροπή απάντησε ότι η έρευνα για τα μηνύματα «δεν έφερε αποτέλεσμα», καθώς δεν υπάρχει υποχρέωση καταχώρισης «βραχύβιων, εφήμερων εγγράφων».

Η απάντηση προκάλεσε νέα παρέμβαση της Ευρωπαίας Διαμεσολαβήτριας, η οποία κατηγόρησε την Κομισιόν για κακοδιαχείριση.

Οι χειρισμοί της Επιτροπής «αφήνουν την ατυχή εντύπωση ότι ένας θεσμός της ΕΕ δεν είναι πρόθυμος να εξυπηρετήσει θέματα σημαντικού δημοσίου ενδιαφέροντος» ανέφερε η Ο’Ράιλι.

Η επόμενη εξέλιξη ήρθε τον περασμένο μήνα, όταν το Ελεγκτικό Συνέδριο της ΕΕ ανέφερε σε έκθεσή του ότι η Επιτροπή αρνήθηκε να αποκαλύψει λεπτομέρειες για τις διαπραγματεύσεις της Φον ντερ Λάιεν με τη Pfizer.

H πρόεδρος της Κομισιόν, διαπίστωνε η έκθεση, απέκλινε από την πεπατημένη προηγούμενων διαπραγματεύσεων για εμβόλια, καθώς ανέλαβε προσωπικά να καταλήξει σε προκαταρκτική συμφωνία, αντί να βασιστεί σε ομάδες διαπραγματευτών. Και, σε αντίθεση με ό,τι είχε συμβεί σε προηγούμενες συμφωνίες, η Επιτροπή αρνήθηκε να παραδώσει στο συνέδριο έγγραφα για τη συγκεκριμένη διαπραγμάτευση.

Σχολιάζοντας την τελευταία ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας, η βελγίδα σοσιαλίστρια ευρωβουλευτής Καθλίν βαν Μπρεμτ δήλωσε πως «πολλές πλευρές» του συμβολαίου με τη Pfizerr πρέπει να ερευνηθούν, συμπεριλαμβανομένων «των γραπτών μηνυμάτων με την πρόεδρι της Επιτροπής και του γεγονότος ότι δεν υπάρχουν έγγραφα για την προκαταρκτική διαπραγμάτευση».

This is why they took him down pic.twitter.com/hHU9KrRkWp

— Sarah Jane (@SJWilliams123) October 7, 2022

🚨 BREAKING:

In COVID hearing, #Pfizer director admits: #vaccine was never tested on preventing transmission.

"Get vaccinated for others" was always a lie.

The only purpose of the #COVID passport: forcing people to get vaccinated.

The world needs to know. Share this video! ⤵️ pic.twitter.com/su1WqgB4dO

— Rob Roos 🇳🇱 (@Rob_Roos) October 11, 2022

A Pfizer executive just admitted the company didn't even test the Covid vaccine to see if it prevented transmission of the virus. pic.twitter.com/JbFIxFbql2

— Tucker Carlson (@TuckerCarlson) October 12, 2022

kourdistoportocali.com

Tags: slide3
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Τουρκική έκθεση-σοκ: «Ετοιμαστείτε για πόλεμο»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τουρκική έκθεση-σοκ: «Ετοιμαστείτε για πόλεμο»

by Aris
12 ώρες ago
Η «Γαλάζια Πατρίδα» δείχνει εκλογές στην Ελλάδα το φθινόπωρο; Ποια η σχέση του με τον χρόνο των ελληνικών εκλογών;
Slider

Η «Γαλάζια Πατρίδα» δείχνει εκλογές στην Ελλάδα το φθινόπωρο; Ποια η σχέση του με τον χρόνο των ελληνικών εκλογών;

by admin
14 ώρες ago
«Εγώ πουλάω μόνο σε κυβερνήσεις και κράτη»
Slider

«Εγώ πουλάω μόνο σε κυβερνήσεις και κράτη»

by admin
1 ημέρα ago
ΣΟΚ ΓΙΑ ΦΤΩΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ: H δήλωση Άδωνι και το κρυφό σχέδιο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΟΚ ΓΙΑ ΦΤΩΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ: H δήλωση Άδωνι και το κρυφό σχέδιο

by admin
2 ημέρες ago

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

ΑΓΙΕΣ ΜΑΡΘΑ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ: ΟΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ

ΑΓΙΕΣ ΜΑΡΘΑ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ: ΟΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ

3 ώρες ago
Τι φοβάται ο δισεκατομμυριούχος Thiel και εγκαταλείπει την Αμερική για να ζήσει με την οικογένειά του στην Αργεντινή;

Τι φοβάται ο δισεκατομμυριούχος Thiel και εγκαταλείπει την Αμερική για να ζήσει με την οικογένειά του στην Αργεντινή;

4 ημέρες ago
Ο “Κινέζος Νοστράδαμος”: Η Ανθρωπότητα έχει Εισέλθει στην πιο Επικίνδυνη Δεκαετία της Ιστορίας

Ο “Κινέζος Νοστράδαμος”: Η Ανθρωπότητα έχει Εισέλθει στην πιο Επικίνδυνη Δεκαετία της Ιστορίας

5 ημέρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • Ε λοιπόν ΝΑΙ ! Δεν είμασταν τρελλοί όταν από το 2013 λέγαμε ότι το 24ωρο μάς φαίνεται σαν 16 ώρες… ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ …

    Ε λοιπόν ΝΑΙ ! Δεν είμασταν τρελλοί όταν από το 2013 λέγαμε ότι το 24ωρο μάς φαίνεται σαν 16 ώρες… ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ …

    47 shares
    Share 19 Tweet 12
  • Ακούστε και θα πάθετε σοκ με το τι άκουσα σήμερα και είδα με τα μάτια μου στο Κολχικό Θεσσαλονίκης. – ΒΙΝΤΕΟ

    31 shares
    Share 12 Tweet 8
  • ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (3/6/2026)

    23 shares
    Share 9 Tweet 6
  • Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ τον Αντίχριστο: Έθνος, Καταγωγή & η έλευση του Σατανά

    22 shares
    Share 9 Tweet 6
  • Βάλτο άμεσα στην διατροφή σου – Ρίχνει το ζάχαρο & ελέγχει τους θρόμβους

    22 shares
    Share 9 Tweet 6

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr