ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο Αη Βασίλης θα φέρει την λίστα Λαγκάρντ του απρόσεχτου Γιάννη Στουρνάρα με τα χουντικά φιρμάνια

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 16 Δεκ 2012 - 19:42

Σε παλαιότερη ανάρτησή μας εκφράζαμε την απορία, στους πόσους βαθμούς αντέχει η πολιτική αξιοπρέπεια του Γιάννη Στουρνάρα.

Ο υπουργός Οικονομικών που πολλοί είχαμε την εντύπωση ότι ήταν “άλλος” και θα λειτουργούσε

διαφορετικά από τους προκατόχους του αποδεικνύεται επιπέδου Παπακωνστατίνου-Βενιζέλου.

Καλούμε τον τεχνοκράτη Στουρνάρα να μας πει πως είναι δυνατόν να επιτρέπει το καθεστώς της μη απόλυσης στον δημόσιο τομέα συγκαλύπτοντας όλους εκείνους του ανίκανους κομματικούς μουτζαχεντίν που διορίστηκαν εκτός ΑΣΕΠ και την ίδια στιγμή να μας εκβιάζει, με χουντικά φιρμάνια,να πληρώσουμε το χαράτσι της ΔΕΗ κόντρα στις αποφάσεις της Δικαιοσύνης.

Καλούμε τον Γιάννη Στουρνάρα να μας πει αν είναι αποφασισμένος να υπερασπισθεί το παρακράτος της μεταπολίτευσης στέλνοντας στα σκουπίδια την καριέρα του.

Καλούμε τον Στουρνάρα να μας πει ποια διαφορά έχει από τον Παπακωνσταντίνου και τον Βενιζέλο, οι οποίοι, σαν εμπειρικοί λογιστές, προσέφυγαν στα χαράτσια και την λεηλασία μισθών και συντάξεων.

Ο Παπακωνστανίνου μάλιστα ήταν εκείνος που αντί για τις απολύσεις των αχρείαστων δημοσίων υπαλλήλων ήταν εκείνος που επέλεξε τις οριζόντιες περικοπές μισθών και συντάξεων.

Ο Παπακωνσταντίνου ήταν εκείνος που έχασε την λίστα Λαγκάρντ -χωρίς να ντρέπεται- κοτζάμ υπουργός.

Ο Στουρνάρας λοιπόν είναι εκείνος που καθημερινά μας παραμυθιάζει ότι φθάνει η λίστα Λαγκάρντ, η οποία ποτέ δεν έρχεται. Εκτός αν έχει κανονίσει να την φέρει ο Άη Βασίλης.

Πόσο σοβαρός μπορεί να είναι ένας τεχνοκράτης υπουργός Οικονομικών μετά από όλα αυτά;

Επίσης καλά θα κάνει να λάβει σοβαρά υπόψη του τόσο την οργή των πολιτών για το χαράτσι της ΔΕΗ, όσο και τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης.

Σε μια χώρα που κινδυνεύει από στιγμή σε στιγμή με εμφύλιο-ο Γιάννης Στουρνάρας οφείλει να είναι πολύ μα πάρα πολύ προσεχτικός…

ΠΗΓΗ

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr