ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο ΚΑΜΕΡΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε. ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΛΕΜΕ: “ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩ”!

ΔΙΕΘΝΗ. - 10 Ιαν 2013 - 10:02
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Ανοιχτά μυαλά, μοντέρνοι πολιτικοί οι οποίοι αγωνίζονται για το συμφέρον της χώρας τους, που βλέπουν πέρα από τη μύτη τους. Ο Ντέϊβιντ Κάμερον, ο Βρετανός Πρωθυπουργός σκέφτεται σοβαρά να φύγει και από την Ε.Ε. Η Βρετανία ως γνωστόν δεν έχει μπει στην ευρωζώνη αποφεύγοντας τα
χάλια της χρεωκοπημένης Ελλάδος, των άλλων χωρών της νότιας Ευρώπης αλλά και της Ιρλανδίας που ανήκει στην Μεγάλη Βρετανία. Σήμερα δε, σκέφτεται σοβαρά να φύγει και από την ΕΕ, γιατί έχει καταλάβει την μπλόφα που στήθηκε από την Γερμανία και τους …δορυφόρους της.
Εδώ αντιθέτως, τα ραμολιμέντα πολιτικοί μας, εν χορώ άδουν: “Πάση θυσία στο ευρώ” Κι ας ξεπουληθούμε κι ας παραδώσουμε την εθνική μας κυριαρχία κι ας αυτοκτονούν κατά χιλιάδες οι Έλληνες κι ας έρχονται πιο μαύρες ημέρες. Αρκεί να παραμείνουμε στο ευρώ!
Τον ακούσατε και τον Τσίπρα; Τα ίδια ακριβώς λέει. Άντε να περιμένεις αυτός ο τόπος να ορθοποδήσει. Στο διάολο μας στέλνει το ευρώ με τους πολιτικούς μας ταγούς!

ΠΗΓΗ

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr