ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ Υπεγράφη εντολή για αποστολή Patriot στην Τουρκία

ΔΙΕΘΝΗ. - 14 Δεκ 2012 - 9:25

Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Λίον Πανέτα έχει υπογράψει τις εντολές για να σταλούν πύραυλοι Πάτριοτ και 400 μέλη στρατιωτικού προσωπικού στην Τουρκία για να αντιμετωπισθούν πυραυλικές επιθέσεις από τη Συρία, μετέδωσαν νωρίς τη Παρασκευή τα μέσα ενημέρωσης.
Συνολικά θα σταλούν στην Τουρκία έξι συστοιχίες πυραύλων Πάτριοτ -δύο από τις ΗΠΑ, δύο από τη Γερμανία και δύο από την Ολλανδία, αναφέρεται σε δημοσίευμα των «Νιού Γιόρκ Τάιμς».

Οι έξι συστοιχίες θα τεθούν υπό τη διοίκηση του ΝΑΤΟ, σύμφωνα με την εφημερίδα, και έχει προγραμματιστεί να είναι επιχειρησιακές ως το τέλος Ιανουαρίου.

Το σύστημα Πάτριοτ είναι σχεδιασμένο για να αναχαιτίζει αεροσκάφη ή πυραύλους. Η Τουρκία έχει ζητήσει από το ΝΑΤΟ να αναπτύξει πυραύλους Πάτριοτ για να ενισχύσει τα μήκους 900 χιλιομέτρων σύνορά της με τη Συρία.

ΠΗΓΗ

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr