• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Πέμπτη, 25 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΕΘΝΙΚΑ

Ο κόσμος γύρω μας χάνεται κι εμείς…

13 έτη ago
in ΕΘΝΙΚΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος – Συγγραφέας – Τουρκολόγος

Είναι το λιγότερο τραγικό για όσους ακόμα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθούν τις ραγδαίες
εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχής μας να διαπιστώνουν ότι στην Ελλάδα του σήμερα «αφήνουμε τον γάμο και πάμε για πουρνάρια», δηλαδή ασχολούμαστε με κάποιο δέντρο όταν όλο το δασός έχει πάρει φωτιά.

Στην γειτονική Τουρκία έχει ξεσπάσει μια άνευ προηγούμενου κρίση και παρά την ενδεχόμενη προσωρινή εκτόνωση οι αντίπαλες δυνάμεις συσπειρώνονται όλο και περισσότερο για μια σκληρότερη αναμέτρηση ενώ ο κόσμος κοχλάζει και η χώρα θυμίζει ηφαίστειο πριν από την μεγάλη έκρηξη. Η απειλή ενός θρησκευτικού πολέμου είναι περισσότερο από ποτέ δυνατή και ενισχύεται από την ολοένα και μεγαλύτερη θρησκευτική πόλωση στην Μέση Ανατολή μεταξύ Σουνιτών και Σιΐτών, για την Τουρκία Αλεβητών.

Στην Συρία οι εξελίξεις είναι ραγδαίες μετά την σημερινή δήλωση του Αμερικανού πρόεδρου Μπάρακ Ομπάμα, ότι το συριακό καθεστώς ξεπέρασε την κόκκινη γραμμή και χρησιμοποίησε χημικά όπλα στον εμφύλιο ανοίγοντας τον δρόμο για μια αμερικανονατοϊκή στρατιωτική επέμβαση. Αμέσως ήρθε η έντονη αντίδραση της Ρωσίας που απέρριψε σαν κατασκευασμένα χαλκεύματα τις απόψεις του Ομπάμπα ενώ για άλλη μια φορά προειδοποίησε ότι οι Ρώσοι δεν θα κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια. Τα τουρκικά κανάλια μετέδιδαν εικόνες από νέα ρωσικά πολεμικά πλοία που περνούν τα Στενά και να κατευθύνονται προς την ανατολική Μεσόγειο.

Στον Περσικό κόλπο συγκεντρώνονται αμερικανικά αεροπλανοφόρα ενώ οι περσικές δυνάμεις πραγματοποιούν συνεχώς ασκήσεις ετοιμότητας και προετοιμάζονται για ένοπλη σύγκρουση. Παράλληλα στο Ισραήλ εντείνονται οι ανησυχίες για τις εξελίξεις ενώ η ιδέα και μόνο ότι η Χετζμπολάχ μπορεί να κατέχει είτε χημικά όπλα είτε τους ρωσικούς πυραύλους S-300 που ήρθαν από τα Ρωσία προκαλεί πολεμικό συναγερμό.

Στην Κύπρο αρχίζουν οι γεωτρήσεις στο επίμαχο οικόπεδο όπου έχουν καταγραφεί οι μεγαλύτερες ποσότητες φυσικού αερίου ενώ την ίδια ώρα ο τουρκικός πολεμικός στόλος πραγματοποιεί μεγάλες αεροναυτικές ασκήσεις στην ανατολική μεσόγειο και δεν αποκλείονται νέες τουρκικές προκλήσεις.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά εδώ στο Ελλαδιστάν κυριαρχεί το κλείσιμο της ΕΡΤ, οι ρατσιστικές ηλιθιότητες, οι παρελάσεις των gay και ο «μπαμπούλας» των εκλογών που σίγουρα θα στείλουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας πολλούς από τους συγχρόνους «εθνοσωτήρες» μας. Η Ελλάδα είναι τραγικά απούσα από όλες αυτές τις εξελίξεις. Ο μεγάλος ναύσταθμος της Σούδας όπου βρίσκεται η μεγάλη αμερικανική βάση προετοιμάζεται για πολεμικές επιχειρήσεις ενώ αποτελεί ένα σκανδαλώδες άβατο για τους Έλληνες δημοσιογράφους. Ο υπουργός Εξωτερικών ενδιαφέρεται μόνο και μόνο για το προσωπικό του ίματζ και την φιλοαμερικανική πολιτική του επένδυση, ενώ οι «εθνοσωτήριες κυβερνήσεις» έκαναν ότι μπορούσαν για να καταρρακώσουν το ηθικό των ενόπλων δυνάμεων.

Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές αν δεν συνέρθουμε τότε οι εξελίξεις θα μας ξεπεράσουν και εμείς ακόμα θα κυνηγάμε κάποια Ιφιγένεια για να δικαιολογήσουμε τον εθνικό μας όλεθρο. Καμιά χώρα δεν χάθηκε από μια οικονομική πτώχευση, πολλές όμως χάθηκαν από εθνική συμφορά.

ΠΗΓΗ
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Μυρίζει μπαρούτι στα Βαλκάνια: Το «άντε γ@@θείτε» του «νεοοθωμανού» Rama στους Έλληνες
ΕΘΝΙΚΑ

Μυρίζει μπαρούτι στα Βαλκάνια: Το «άντε γ@@θείτε» του «νεοοθωμανού» Rama στους Έλληνες

by admin
22 ώρες ago
ΣΑΜΠΟΤΑΖ στο ενεργειακό μοντέλο της χώρας από την κυβέρνηση-Γιώργος Μητρόπουλος
ΕΘΝΙΚΑ

ΣΑΜΠΟΤΑΖ στο ενεργειακό μοντέλο της χώρας από την κυβέρνηση-Γιώργος Μητρόπουλος

by admin
3 ημέρες ago
Ειρήνη Μαρούπα: Ψυχολογικός πόλεμος κατά του ελληνικού λαού – Η κυβέρνηση ανατινάζει τα λιγνιτωρυχεία, χτίζει τζαμιά και αδιαφορεί για τα νησιά μας
Slider

Ειρήνη Μαρούπα: Ψυχολογικός πόλεμος κατά του ελληνικού λαού – Η κυβέρνηση ανατινάζει τα λιγνιτωρυχεία, χτίζει τζαμιά και αδιαφορεί για τα νησιά μας

by admin
3 ημέρες ago
Πώς Ελλάδα και Κύπρος κινδυνεύουν να στοχοποιηθούν από το Ιράν
Slider

Πώς Ελλάδα και Κύπρος κινδυνεύουν να στοχοποιηθούν από το Ιράν

by admin
2 εβδομάδες ago
Next Post

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ - Μέρκελ: ''Ξεσπιτωθείτε για να βρείτε δουλειά''

Οι όροι Σαμαρά για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr