ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο μεγαλύτερος “ραγιάς” …

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 11 Νοέ 2012 - 19:44

ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥ-ΝΕΛΗ. ΔΟΥΛΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΣΟΚΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
Ο μεγαλύτερος “ραγιάς” του συστήματος(όπως το είχαμε προβλέψει)αποδεικνύεται για μια ακόμα
φορά η ΔΗΜΑΡ του δικηγόρου Φώτη Κουβέλη. Ναι σε όλα είπε ο αρχηγός στο Κοινοβούλιο της ντροπής και γύρισε σελίδα.

“Το κείμενο του προϋπολογισμού ενσωματώνει περιορισμούς και δυνατότητες. Στόχος μας είναι να μειωθούν οι περιορισμοί».

Πέραν αυτών έστειλε μήνυμα στην κυβέρνηση και τους εταίρους λέγοντας ότι «πρέπει να εκταμιευτεί η δόση αμέσως μετά την ψήφιση του προϋπολογισμού και ότι «η Ελλάδα δεν μπορεί να αφήνεται στη διελκυστίνδα των διαφορετικών προσεγγίσεων και απόψεων μεταξύ ΔΝΤ και Γερμανίας για την βιωσιμότητα του χρέους».

Παραδέχθηκε ότι ο προϋπολογισμός για το 2013 «Εκφράζει συγκεκριμένη επιλογή για σταθεροποίηση που στηρίζεται στον περιορισμό της κατανάλωσης στο πλαίσιο της λιτότητας. Περιορίζεται το κοινωνικό κράτος. Εχει εγγενή προβλήματα που πρέπει να λυθούν παρά το ασφυκτικό πλαίσιο δημοσιονομικής προσαρμογής. Η σταθεροποίηση μόνο με ισχυρές αναπτυξιακές δράσεις με ευρωπαϊκό συντονισμό και ενοποίηση θα επιτευχθεί. Ταχεία προώθηση πολιτικής ενοποίησης».

ΠΗΓΗ

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr