ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο Τσίπρας άφησε στο απυρόβλητο τον Παπανδρέου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 29 Δεκ 2012 - 6:20
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Η …προσεκτική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ!
Με μια προσεκτική ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ ρίχνει ευθύνες για την λίστα Λαγκάρντ τόσο στον Παπακωνσταντίνου , όσο και στον Βενιζέλο. Ωστόσο αφήνει στο απυρόβλητο τον Παπανδρέου, του
οποίου το όνομα δεν αναφέρεται καν: “Η ετεροχρονισμένη απομάκρυνση του κ. Παπακωνσταντίνου δεν αναιρεί τις προσωπικές ευθύνες του κ. Βενιζέλου, αλλά και συνολικά του ΠΑΣΟΚ, για την προσπάθεια συγκάλυψης και απόκρυψης της υπόθεσης της λίστας Λαγκάρντ”, αναφέρει η ανακοίνωση και προσθέτει:”Και το κυριότερο. Είναι αδιανόητο, αυτοί που ευθύνονται για την όλη υπόθεση, να προσπαθούν να βγουν και από πάνω.Εκεί που μας χρωστάγανε μας πήραν και το βόδι.”

Για την ιστορία πριν λίγο καιρό ο Τσίπρας ζητούσε την τιμωρία του Παπανδρέου: «Οι πρόσφατες αποκαλύψεις στις ακροάσεις που έγιναν στη Βουλή, με τον πρώην υπουργό Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου να παραδέχεται ότι μαζί με τον πρώην Πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου επισκέφτηκαν τον Πρόεδρο της ελβετικής τράπεζας HSBC τον Ιανουάριο του 2011, αλλά και η μεγάλη αποκάλυψη της λίστας Λαγκάρντ από το περιοδικό HOT DOC, δημιουργούν τεράστιο πολιτικό θέμα»

Τι άλλαξε μέσα σε λίγο καιρό;

ΠΗΓΗ

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr