ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

O.Y.A. Ένας Τζιχαντιστής ζωσμένος με εκρηκτικά στη θέση του Ρουβίκωνα θα είχε ¨τινάξει στον αέρα ¨ το Πεντάγωνο τη Βουλή…

ΑΠΟΨΕΙΣ. ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ. - 18 Νοέ 2017 - 13:19
Loading...

…και πολλές πρεσβείες

Κάνατε την αστυνομία και το στρατό να ¨φοβάται ¨ να αντιδράσει .Το αποτέλεσμα ;

Στοχοποιήσατε την Ελλάδα κύριοι στους εχθρούς  της Ε.Ε , στον κάθε εχθρό μας . Δείξατε πόσο γελοία είναι στην πραγματικότητα τα μέτρα ασφαλείας σε ¨ζωτικούς στόχους ¨ , δείξατε πόσο γελοίοι είναι κάποιοι από εσάς .

Η εισβολή ( 17/11) του Ρουβίκωνα στο υπουργείου Άμυνας  – μεσημέρι  , στην αλλαγή βάρδιας – με χαρακτηριστική άνεση και χωρίς καμία σύλληψη  , ¨ξεβράκωσε ¨ όλο το σύστημα ασφαλείας της  χώρας .Δείξατε πόσο ενδιαφέρεστε για την ασφάλεια της κοινωνίας , του απλού πολίτη που περπατά αμέριμνος και χαμένος στα προβλήματά του , στο δρόμο .

ΜΑΣ ΒΑΛΕΤΕ στους επόμενους στόχους του Ισλαμικού κράτους που καταρρέοντας , μεταφέρει τον πόλεμο για να εκδικηθεί  μέσω των χιλιάδων φανατικών του πολεμιστών , στην Ευρώπη και σ όλο τον  κόσμο ., κι όλα αυτά εν μέσω μιας ευρύτερης ανασφάλειας που επικρατεί στην περιοχή μας . «Χύστε την καρδάρα με το γάλα»

Μας βάλετε στο στόχαστρο του κάθε ¨μοναχικού λύκου¨ , του κάθε ψυχασθενή που ¨ακούγοντας ¨ μια φωνή να το διατάζει θα θέλει να σώσει την ανθρωπότητα , του κάθε τρομοκράτη , του κάθε παλαβού που θέλει να πεθάνει ¨κάνοντας κρότο ¨

Μας ξεφτιλίσατε και μας θέσατε σε πρωτόγνωρο κίνδυνο με την έλλειψη διορατικότητά σας  .Εκτινάξετε την ανασφάλεια της κοινωνίας στα ύψη και δείξατε την ανικανότητά σας .

Κάποιοι από εσάς είναι εξαιρετικά επικίνδυνοι ( λόγο ανικανότητας ) για την χώρα μας.

Υ.Γ Τώρα πιστεύουμε να καταλάβετε  κάποιοι  ,γιατί δεν «ακουμπάμε »  προς το παρόν την ομάδα του Ρουβίκωνα .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ .. σε αναστολή !!

omada.h.policing@gmail.com

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter