ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Οδηγούν τη χώρα σε αφοπλισμό. Η ανατριχιαστική πρόταση των Ευρωπαίων για τις ΕΔ

ΕΘΝΙΚΑ. ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. - 1 Δεκ 2012 - 10:45

Του ΠΑΡΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ

Τα όσα γράφουν οι γραφειοκράτες των Βρυξελλών περί “κατάργησης της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας” στην Ελλάδα ,για να “μειωθούν περαιτέρω οι αμυντικές δαπάνες”. είναι ανατριχιαστικά. Κι
αυτό γιατί επιβεβαιώνουν τους πλέον καχύποπτους που από την αρχή της κρίσης το 2009 έλεγαν ότι μεταξύ άλλων οι δανειστές θα μας οδηγήσουν και σε αφοπλισμό!

Τα όσα αναφέρονται στην έκθεση της Κομισιόν για την κατάργηση της στρατιωτικής θητείας δεν μπορούν δυστυχώς να οδηγήσουν σε άλλο συμπέρασμα, γιατί η πρόταση ανοησία των γραφειοκρατών δεν προτείνει κάτι που θα αντικαταστήσει την κατάργηση της θητείας. Απλά καταργούν τον στρατό!

Αυτά τα σχεδόν τρία χρόνια που βρισκόμαστε υπό την επίβλεψη Ευρωπαίων και ΔΝΤ οι ανοησίες που έχουμε ακούσει είναι πάρα πολλές. Μόνο που αρκετές απ΄ αυτές τις είδαμε και τις βλέπουμε να υλοποιούνται καταστρέφοντας ανθρώπινες αλλά και μια ολόκληρη χώρα. Το πιο απλό που συζητιέται αυτές τις ημέρες; Η κατάργηση του αφορολόγητου των παιδιών σε μια χώρα που απειλείται από την υπογεννητικότητα.

Η κυβέρνηση αντέδρασε είναι η αλήθεια άμεσα,μέσω του ΥΕΘΑ Πάνου Παναγωτόπουλου ο οποίος δήλωσε ότι “η θητεία ήταν και θα μείνει υποχρεωτική”. Ελπίζουμε,ευχόμαστε και πιστεύουμε ότι θα υπάρξει αποφασιστικότητα και επιμονή όχι μόνο στο θέμα της θητείας αλλά σ΄ ότι έχει να κάνει με θέματα Εθνικής Άμυνας .ασφάλειας και κυριαρχίας.

Με απλά λόγια: ΩΣ ΕΔΩ! Κάποιος πρέπει επιτέλους να εξηγήσει στους δανειστές ότι υπάρχουν όρια τα οποία προ πολλού έχουν ξεπεράσει. Κι επιπλέον κάποιος πρέπει να τους εξηγήσει ότι οι ανοχές των Ελλήνων πολιτών μπορεί πολύ πιο εύκολα να εξανεμισθούν αν καταλάβουν ότι όλα αυτά που παρουσιάζονται ως…ανοησίες χαρτογιακάδων δεν είναι τυχαίες αναφορές αλλά μέρος ενός σχεδίου που απειλεί ευθέως πλέον την ύπαρξη της χώρας.

Δυστυχώς η εμπειρία μας δεν επιτρέπει εφησυχασμό. Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τις …διαβεβαιώσεις του κυρίου Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος ως ΥΕΘΑ με το γνωστό αυστηρό του ύφος μας διαβεβαίωνε ότι “δεν πρόεκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να εισέλθει στο σκληρό πυρήνα της Εθνικής Άμυνας”. Και που φθάσαμε;

Να συζητάμε αν το εννοούν ή όχι αυτό το περί κατάργησης της στρατιωτικής θητείας!

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr