ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

OI ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ : ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ. - 13 Ιαν 2018 - 22:30
Loading...

Συμφωνία συνασπισμού στην Γερμανία: Όχι στην απελευθέρωσης της βίζας για την Τουρκία

Στις συζητήσεις για τον κυβερνητικό συνασπισμό στην Γερμανία υπήρξε συμφωνία στο θέμα της Τουρκίας

Πρόοδος σημειώθηκε στις συνομιλίες που είχε το κόμμα των Χριστιανοδημοκρατών της καγκελαρίου Άγγελα Μέρκελ και των Σοσιαλδημοκρατών του SPD.

Σύμφωνα με την είδηση από το BBC-τουρκικά στο κείμενο στο οποίο υπήρξε προσέγγιση αναφέρεται πως δεν θα υπάρξει απελευθέρωση της βίζας προς την Τουρκία, δεν θα ανοίξει κάποιο νέο κεφάλαιο στις διαπραγματεύσεις της Τουρκίας με την Ε.Ε. , ούτε θα κλείσει κάποιο από αυτά που ήδη έχουν ανοίξει.

Στο κείμενο που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του SDP, το σημείο σχετικά με την Τουρκία αναφέρει τα εξής: ¨Η Τουρκία για εμάς είναι ένας σημαντικός σύμμαχος και γείτονας με τον οποίο έχουμε σχέσεις σε διάφορες κατευθύνσεις. H δημοκρατία, το κράτος δικαίου και τα ανθρώπινα δικαιώματα έχουν χειροτερέψει. Για αυτό τον λόγο δεν επιθυμούμε ούτε να κλείσει κάποιο από τα κεφάλαια διαπραγματεύσεων που έχουν ανοίξει, ούτε να ανοιχτούν άλλα. Για όσο η Τουρκία δεν εκπληρώνει τις υποχρεώσεις της δεν θα υπάρξει ούτε απελευθέρωση της βίζας, ούτε θα διευρυνθεί η τελωνειακή ένωση¨.

………………..

Haber.sol.org   12/1/2018

tourkikanea.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter