• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τρίτη, 21 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πυρ ομαδόν της αντιπολίτευσης για την τοποθέτηση Θάνου στο πρωθυπουργικό γραφείο

9 έτη ago
in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Νέα Δημοκρατία: Αγγίζει τα όρια της θεσμικής εκτροπής  – Ανδρέας Λοβέρδος: Σημείο κατάρρευσης και παρακμής – Θεοδωράκης: Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αδιαφορούν εντελώς για τη διάκριση των εξουσιώνΟμαδικά πυρά δέχεται η κυβέρνηση για την τοποθέτηση της Βασιλικής Θάνου ως άμισθης προϊσταμένης του Νομικού Γραφείου της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού.

Μια κίνηση που πραγματοποιείται μόλις δέκα ημέρες μετά την αποχώρηση της, από την ηγεσία του Αρείου Πάγου λόγω συνταξιοδότησης.

Νέα Δημοκρατία: Αγγίζει τα όρια της θεσμικής εκτροπής

«Για αυτήν την κυβέρνηση δεν υφίσταται στην πράξη καμία έννοια διάκρισης των εξουσιών», σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση.

«Η ανάληψη των καθηκόντων της προϊσταμένης του νομικού γραφείου του κ. Τσίπρα από την μέχρι πριν από μερικές ημέρες Πρόεδρο του Αρείου Πάγου κυρία Θάνου, είναι μια μαύρη σελίδα για τη Δημοκρατία μας», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία. Στην ίδια αιχμηρή ανακοίνωση σημειώνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης:

«Αποδεικνύεται έμπρακτα ότι για αυτήν την Κυβέρνηση δεν υφίσταται στην πράξη καμία έννοια διάκρισης των εξουσιών. Οι κραυγές αγωνίας των δικαστών και των εισαγγελέων δεν συγκινούν την παρέα του Μαξίμου. Στην αγωνία τους να “εξυπηρετήσουν” και να “εξυπηρετηθούν” δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα. Η συνέχιση των παρεμβάσεων στη Δικαιοσύνη δυναμιτίζει το ίδιο το δημοκρατικό Πολίτευμα της χώρας και αγγίζει πια τα όρια της θεσμικής εκτροπής.

Η Νέα Δημοκρατία, όλες οι δυνάμεις του δημοκρατικού τόξου μαζί με τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών δεν θα τους το επιτρέψουμε.   Θα σταθούμε απέναντι στα σκοτεινά τους σχέδια».

Από την Νέα Δημοκρατία με δεικτικό τρόπο σχολιάζει την τοποθέτηση της κυρίας Θάνου στο πρωθυπουργικό γραφείο και ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Αναρωτιέμαι αν υπάρχει παρόμοιο προηγούμενο! Ο ΠτΑΠ πρέπει να είναι υπερκομματικός, εδώ δεν πέρασε εβδομάδα από την λήξη της θητείας της…» έγραψε στο twitter ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Πυρ ομαδόν της αντιπολίτευσης για την τοποθέτηση Θάνου στο πρωθυπουργικό γραφείο - Εικόνα 0

Ανδρέας  Λοβέρδος: Σημείο κατάρρευσης και παρακμής

Σφοδρή κριτική και από την Δημοκρατική Συμπαράταξη. Σε ανάρτησή του στο Τwitter o Ανδρέας Λοβέρδος κατηγορεί την κυβέρνηση ότι δεν κρατά ούτε τα προσχήματα.

«Ούτε τα προσχήματα λίγο πριν το τέλος.  Διορισμός Β.Θάνου στο γραφείο του Π/Θ: Σημείο κατάρρευσης και παρακμής», έγραψε.

Πυρ ομαδόν της αντιπολίτευσης για την τοποθέτηση Θάνου στο πρωθυπουργικό γραφείο - Εικόνα 1

Θεοδωράκης: Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αδιαφορούν εντελώς για τη διάκριση των εξουσιών

Ο Σταύρος Θεοδωράκης με δήλωσή του για την τοποθέτηση της Βασιλικής Θάνου στο νομικό γραφείο της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού εξέφρασε την ανησυχία του και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι αδιαφορεί για τη διάκριση των εξουσιών.

Η πλήρης δήλωση του κ. Θεοδωράκη έχει ως εξής: «Η μετακίνηση της κυρίας Θάνου από τη θέση της προέδρου του Αρείου Πάγου στη θέση της προϊσταμένης του νομικού γραφείου του κ. Τσίπρα εντείνει τις ανησυχίες μας για το πού οδηγείται η χώρα. Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν έχουν κανένα όριο αυτοσυγκράτησης και αδιαφορούν εντελώς για αυτό που αποτελεί θεμέλιο μιας δημοκρατικής πολιτείας, δηλαδή την διάκριση των εξουσιών. Το Ποτάμι αισθάνεται απόλυτα δικαιωμένο για το γεγονός ότι αντιμετώπισε εδώ και καιρό την κ. Θάνου όχι ως ανώτατη δικαστικό αλλά ως όργανο της κυβέρνησης. Είναι θλιβερό ότι υπάρχουν δικαστές – ευτυχώς λίγοι ελπίζουμε – που είναι έτοιμοι να δώσουν γη και ύδωρ στην εκτελεστική εξουσία κυνηγώντας θέσεις, αδιαφορώντας για το κακό που προκαλούν στην δικαιοσύνη και τα αρνητικά μηνύματα που εκπέμπουν στην κοινωνία».

Γιώργος Καμίνης: Η δικαιοσύνη δεν αρκεί να είναι, αλλά και να φαίνεται ανεξάρτητη

«Η τοποθέτηση της κας Θάνου στο Πρωθυπουργικό Γραφείο είναι εσφαλμένη. Η δικαιοσύνη δεν αρκεί να είναι ,αλλά και να φαίνεται ανεξάρτητη», δήλωσε σήμερα στον ΣΚΑΪ ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, Χριστόφορος Σεβαστίδης τόνισε ότι θα πρέπει να υιοθετηθεί παλαιότερη πρότασή του που προέβλεπε την επιβολή απαγόρευσης σε δικαστικούς λειτουργούς να αναλαμβάνουν παρόμοια αξιώματα πριν το πέρας 3 ετών από την συνταξιοδότηση τους.

Ο κ. Σεβαστίδης, αναφερόμενος και στις επιθέσεις Πολάκη και Παπαγγελόπουλου σε δικαστικούς λειτουργούς είπε ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να βρει έναν εσωτερικό εχθρό που εμποδίζει τη φιλολαϊκή της πολιτική και αυτός ο εχθρός είναι η δικαιοσύνη. Γίνεται – πρόσθεσε – προσπάθεια να φανεί ότι η δικαιοσύνη εμποδίζει τη φιλολαϊκή διάσταση της κυβερνητικής πολιτικής.

ΠΗΓΗ

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ Σταλινική στρατηγική από την Κοβέσι! Αποκάλυψη τώρα για τις τελευταίες δύο εβδομάδες!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ Σταλινική στρατηγική από την Κοβέσι! Αποκάλυψη τώρα για τις τελευταίες δύο εβδομάδες!

by admin
1 ημέρα ago
Γεώργιος Αποστολάκης: Κυβέρνηση ειδικού σκοπού για τη λογοδοσία; Χωρίς κάθαρση, νέα αρχή δεν υπάρχει!
Slider

Γεώργιος Αποστολάκης: Κυβέρνηση ειδικού σκοπού για τη λογοδοσία; Χωρίς κάθαρση, νέα αρχή δεν υπάρχει!

by admin
3 ημέρες ago
Παρέμβαση βόμβα από Musk για Κασιδιάρη: Διεθνής διασυρμός για την Ελλάδα, κουρέλι η Δικαιοσύνη – Τρέμουν τους πατριώτες
Slider

Παρέμβαση βόμβα από Musk για Κασιδιάρη: Διεθνής διασυρμός για την Ελλάδα, κουρέλι η Δικαιοσύνη – Τρέμουν τους πατριώτες

by admin
4 ημέρες ago
Πρόωρες εκλογές τον Σεπτέμβριο προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Βουλής Νικήτα Κακλαμανης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόωρες εκλογές τον Σεπτέμβριο προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Βουλής Νικήτα Κακλαμανης

by admin
6 ημέρες ago
Next Post
ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ Ο ΟΜΑΔΙΚΟΣ ΤΑΦΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΦΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΙΟΥΤΑΧΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ;;;

ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ Ο ΟΜΑΔΙΚΟΣ ΤΑΦΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΦΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΙΟΥΤΑΧΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ;;;

Η Ρωσία και η Νότια Οσετία ανησυχούν για την επιθυμία της Γεωργίας να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ.

Η Ρωσία και η Νότια Οσετία ανησυχούν για την επιθυμία της Γεωργίας να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr