ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Όπως και να το κάνουμε η μιζέρια είναι επιλογή….

ΑΠΟΨΕΙΣ. - 11 Δεκ 2012 - 15:38

Και όχι μόνο είναι επιλογή αλλά και κανένας δεν μπορεί να μας αναγκάσει να παραιτηθούμε από αυτόν τον τρόπο σκέψης.
Τρόπος σκέψης είναι και τίποτα παραπάνω και φαίνεται και σαν αστείο που επιλέγουμε να μένουμε στις μίζερες σκέψεις μας είτε για το παρελθόν είτε για το μέλλον , το παρόν το αγνοούμε , ενώ δεν
επιλέγουμε να σκεφτόμαστε κάποια χαρούμενη στιγμή από το παρελθόν μας είτε να πέσουμε στην αγκαλιά του προσωπικού μας ονείρου.
Με μίζερες σκέψεις δεν έρχεται καμία αλλαγή , καμία ελευθερία , καμία πάλη για κανένα όνειρο δεν κερδίζεται μέσω της μιζέριας.
Ναι είναι δύσκολες οι καταστάσεις , ναι η ζωή είναι δύσκολη .
Ας ανταλλάξουμε λοιπόν σήμερα την μιζέρια μας με όλα τα οφέλη που μας προσφέρει αυτή η ανθρωπιστική κρίση που ζούμε σήμερα και μην μου πείτε ότι δεν υπάρχει τίποτα θετικό από όλο αυτό το δράμα της κοινωνίας γιατί πολύ απλά αν δεν τα βλέπουμε δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν .
Κανένας δεν μας υποχρεώνει να αφήσουμε την μιζέρια μας αλλά μπορούμε να παλέψουμε για να την αφήσουμε ..
Θυμηθείτε όλοι μας έχουμε ένα όνειρο ζωής που θέλουμε να το ζήσουμε , αξίζει άραγε να το σκοτώσουμε ;

Καλή μέρα να έχουμε……

Άκης κουστουλιδης

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr