• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Κυριακή, 19 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

Οργή Κούρδων ενάντια σε Ερντογάν και Ισλαμικό Κράτος για το μακελειό στη Σουρούτς

11 έτη ago
in ΔΙΕΘΝΗ, Ν. ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Οι διαδηλωτές διαμαρτύρονταν για το μακελειό που προκάλεσε το Ισλαμικό Κράτος στην πόληΣουρούτς, κοντά στα σύνορα με τη Συρία, με επίθεση αυτοκτονίας που άφησε πίσω της δεκάδες νεκρούς και τραυματίες με θύματα Κούρδους αριστερούς νεολαίους και μέλη της σοσιαλιστικής νεολαίας της Τουρκίας.

Η τουρκική αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων και αντλιών νερού υπό πίεση όταν ορισμένοι από τους διαδηλωτές, που επέρριπταν στην κυβέρνηση την ευθύνη για την πολύνεκρη επίθεση στην πόλη Σουρούτς, προέβησαν σε βιαιότητες, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Reuters.

turkia

Εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν κοντά στην πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης μετά την επίθεση στη Σουρούτς, μια πόλη όπου κατοικούν κυρίως Κούρδοι, με τουλάχιστον 30 νεκρούς.

Ορισμένοι από τους διαδηλωτές φώναξαν συνθήματα εναντίον του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και του κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP): «Ισλαμικό Κράτος, δολοφόνοι, Ερντογάν και AKP, συνεργοί».

Οι Κούρδοι της Τουρκίας είναι εξοργισμένοι διότι, όπως λένε, η Άγκυρα δεν κάνει τίποτα για να σταματήσει τη δράση του Ισλαμικού Κράτους.

Το Εργατικό Κόμμα Κουρδιστάν (PKK) ανακοίνωσε νωρίτερα ότι καθιστά υπεύθυνη την κυβέρνηση για τη σημερινή επίθεση, καθώς διατείνεται ότι η Άγκυρα «υποστήριξε» τη δράση του Ισλαμικού Κράτους εναντίον των Κούρδων στη Συρία.

Η διαδήλωση στην Κωνσταντινούπολη ήταν ειρηνική, όμως ορισμένοι από τους συμμετέχοντες πέταξαν μπουκάλια εναντίον αστυνομικών.

thimataΣτις φωτογραφίες βλέπετε ορισμένα από τα θύματα της τζιχαντιστικής επίθεσης αυτοκτονίας στη Σουρούτς. Το Twitter έχει κατακλυστεί από φωτογραφίες των Κούρδων αριστερών νεολαίων που σκοτώθηκαν στην τρομερή έκρηξη.

Τα πρώτα στοιχεία από την έρευνα για την επίθεση αυτοκτονίας στην πόλη Σουρούτς, κοντά στα σύνορα με τη Συρία, δείχνουν ότι επρόκειτο για χτύπημα από το Ισλαμικό Κράτος, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου.

«Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι η έκρηξη ήταν μια επίθεση αυτοκτονίας που διέπραξε το Ισλαμικό Κράτος», είπε ο Νταβούτογλου σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην Άγκυρα.

Σύμφωνα με τον προσωρινό απολογισμό από την πολύ ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε στον κήπο ενός πολιτιστικού κέντρου της Σουρούτς σκοτώθηκαν τουλάχιστον 30 άνθρωποι, ενώ άλλοι 100 τραυματίστηκαν.

Ο κυβερνήτης της περιφέρειας όπου βρίσκεται η Σουρούτς, ο Αμπντουλάχ Τζιφτσί, είπε στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης ότι οι 20 από τους τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

«Η πόλη έχει βυθιστεί στο χάος. Σχεδόν όλα τα καταστήματα έκλεισαν», είπε ένας κάτοικος της πόλης, ο Μεχμέτ Τσελίκ.

Ο Νταβούτογλου διαβεβαίωσε ότι η Άγκυρα έχει λάβει και θα συνεχίσει να λαμβάνει όλα τα αναγκαία μέτρα για να αντιμετωπίσει το Ισλαμικό Κράτος και υποσχέθηκε ότι τα μέτρα ασφαλείας στα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία θα αυξηθούν.

Ο Τούρκος πρωθυπουργός διευκρίνισε ότι τα στοιχεία του δράστη δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά, όμως θα ανακοινωθούν αμέσως μόλις αναγνωριστεί ο βομβιστής.

Πολλά τουρκικά μέσα ενημέρωσης έκαναν λόγο για μια γυναίκα που εξετέλεσε την αποστολή αυτοκτονίας, ηλικίας περίπου 20 ετών.

Στον κήπο του πολιτιστικού κέντρου είχαν συγκεντρωθεί πολλοί νέοι, κυρίως μέλη φιλοκουρδικών ή αριστερών οργανώσεων, που ήθελαν να περάσουν τα σύνορα με τη Συρία για να συμμετάσχουν στην ανοικοδόμηση της Κομπάνι, της κουρδικής πόλης που ισοπεδώθηκε μετά από πολύμηνη πολιορκία του Ισλαμικού Κράτους.

Υπενθυμίζουμε ότι οι τζιχαντιστές πολιόρκησαν την Κομπάνι από τα μέσα Σεπτεμβρίου του 2014 μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου του 2015. Η πόλη έχει ανακηρυχθεί σε σύμβολο της κουρδικής αντίστασης ενάντια στους τζιχαντιστές, κάτι σαν το δικό μας Μεσολόγγι.

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Μάικ Άνταμς: Ο Παγκόσμιος Πληθυσμός θα Συρρικνωθεί Ανάλογα με την Μείωση των Προσφερομένων Τροφίμων
Slider

Μάικ Άνταμς: Ο Παγκόσμιος Πληθυσμός θα Συρρικνωθεί Ανάλογα με την Μείωση των Προσφερομένων Τροφίμων

by admin
35 λεπτά ago
Θα χειροτερέψει – ΗΠΑ με Ισραήλ σχεδιάζουν χτύπημα σοκ!
Slider

Θα χειροτερέψει – ΗΠΑ με Ισραήλ σχεδιάζουν χτύπημα σοκ!

by admin
7 ώρες ago
«Παγκόσμια Χρεοκοπία Νερού»: Το Προσχέδιο του ΟΗΕ για την Αρπαγή του Πιο Πολύτιμου Πόρου.  Πώς οι Τεχνοκράτες Σχεδιάζουν να Ελέγξουν Κάθε Σταγόνα που Πίνετε
ΔΙΕΘΝΗ

«Παγκόσμια Χρεοκοπία Νερού»: Το Προσχέδιο του ΟΗΕ για την Αρπαγή του Πιο Πολύτιμου Πόρου. Πώς οι Τεχνοκράτες Σχεδιάζουν να Ελέγξουν Κάθε Σταγόνα που Πίνετε

by admin
7 ώρες ago
«Η υπόγεια πόλη της Φινλανδίας – Ένα εκατομμύριο άνθρωποι κάτω από τη γη για να επιβιώσουν. Το μήνυμα που κανείς δεν θέλει να ακούσει»
ΔΙΕΘΝΗ

«Η υπόγεια πόλη της Φινλανδίας – Ένα εκατομμύριο άνθρωποι κάτω από τη γη για να επιβιώσουν. Το μήνυμα που κανείς δεν θέλει να ακούσει»

by admin
12 ώρες ago
Next Post
Οι αγρότες και χωρίς κινητοποιήσεις απειλούν να ρίξουν την κυβέρνηση

Οι αγρότες και χωρίς κινητοποιήσεις απειλούν να ρίξουν την κυβέρνηση

Ξεκινά η μάχη κατά της διαφθοράς και της διαπλοκής

Ξεκινά η μάχη κατά της διαφθοράς και της διαπλοκής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr