ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Οι Ουκρανοί ελεύθεροι σκοπευτές άνοιξαν πυρ ενάντια στα σπίτια των αμάχων, δήλωσαν στην LPR

ΔΙΕΘΝΗ. - 13 Ιαν 2018 - 19:47
Loading...

© AFP 2018 / Ανατόλι Στεφάνου Ουκρανός ελεύθερος σκοπευτής. Φωτογραφία αρχείου
LUGANSK, 13 Ιανουαρίου –  RIA Novosti. Οι Ουκρανικές δυνάμεις Ασφαλείας άνοιξαν πυρ με μικρά  φορητά όπλα στις εξοχικές κατοικίες των ντόπιων στη γραμμή επαφής, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο  επικεφαλής του τμήματος της Εθνικής πολιτοφυλακής της αυτοανακηρυγμένης Λαϊκής Δημοκρατίας

  Λούγκανσκ  (LPR)  Μίχαϊλ Φιλιππόνενκο.

«Σύμφωνα με πληροφορίες από τους ντόπιους που ανήκουν στον κηπουρικό  συνεταιρισμό  » Πράσινο Άλσος «, σήμερα σε 4:30 το πρωί οι μαχητές των Ουκρανικών αντιτρομοκρατικών ομάδων  άνοιξαν πυρ με όπλα ελεύθερων σκοπευτών. Σε ένα από τα σπίτια υπήρξε  άμεσο χτύπημα σε ένα παράθυρο, είπε.

Ο Φιλιπιονένκο υπέθεσε  ότι οι σκοπευτές σκόπευαν τον κάτοικο του  σπιτιού. Σύμφωνα με το αμυντικό τμήμα, στο παρακείμενο σπίτι ως αποτέλεσμα της επίθεσης ο  τοίχος και η στέγη είναι  διάτρητα από σφαίρες. Οι άνθρωποι δεν τραυματίστηκαν  «γιατί είχαν άγιο», πρόσθεσε ο Filiponenko.

«Ο Κηπουρικός Συνεταιρισμός » Πράσινο άλσος»είναι  πεντακόσια μέτρα από τη γραμμή επαφής, επομένως είναι προφανές ότι οι Ουκρανοί  ελεύθεροι  σκοπευτές  πυροβόλησαν απευθείας  σκοπίμως τα  σπίτια πολιτών της δημοκρατίας μας» – δήλωσε ο εκπρόσωπος της Λαϊκής πολιτοφυλάκής.

Στο Donbass από τις 23 Δεκεμβρίου το ισχύει το  καθεστώς κατάπαυσης του πυρός σε σχέση με τις εορτές του Νέου Έτους και των Χριστουγέννων, ωστόσο οι πλευρές συνεχίζουν να κατηγορούν η μια την άλλη για   παραβίαση της εκεχειρίας.

https://ria.ru

tokoutsavaki.blogspot.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter